Al imaš ove koji se baš ističu, Bucksi, Netsi i Phila. Naredna runda bi mogla biti pravo zanimljiva.
Ko god bude protivnik ekipi sa zapada koja dođe u finale beš zayebano.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Al imaš ove koji se baš ističu, Bucksi, Netsi i Phila. Naredna runda bi mogla biti pravo zanimljiva.
Ove ili sljedece sezone, svakako ce ga snaci ista sudbinaTheTruth34 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:03Znam da je nemoguće ali da je kojim čudom dobiti Netse, samo da ravnozemljaš još jednom zaigra u Gardenu, da mu neko stvarno **** mater.. Nevjerovatno koji glupan..
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:12Jel to trolate il stvarno nekome smeta to što se hoda po grbu![]()
![]()
Ovo je kloc uradio namjerno kao cin nepostivanja grada, fanova, ekipe, logicno da treba ljudima da smeta, zalosno je sto neki to brane sa "pa stalno neko hoda preko grba", glumeci jos vece debile od Irvinga. Nije se on samo prosetao pa da neko pravi od muhe slona, vidi se namjera i zna se jel sto to radi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:12Jel to trolate il stvarno nekome smeta to što se hoda po grbu![]()
![]()
Nikad se nije pojavio ofanzivno kompletniji igrac.
Upravo to sam i ja govorio. Tri najjace ekipe lige su na istoku.
Zato što su sad ti navijači pahuljice, još će početi kmečati kad neko bude disao iznad grba, ko im je kriv što su Netsi sastavili ekipu za contendera a Ainge to nije u stanju uraditi pa sad im sve smeta.JHam je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:32Ovo je kloc uradio namjerno kao cin nepostivanja grada, fanova, ekipe, logicno da treba ljudima da smeta, zalosno je sto neki to brane sa "pa stalno neko hoda preko grba", glumeci jos vece debile od Irvinga. Nije se on samo prosetao pa da neko pravi od muhe slona, vidi se namjera i zna se jel sto to radi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:12Jel to trolate il stvarno nekome smeta to što se hoda po grbu![]()
![]()
Da, ali Kyrie sere po Bostonu kalo je otisao i onda sad ovo uradi, dobro je on i prosak, sreca pa ameri samo znaju da se deru defense defense i mvp. Ovo mu sigurno ne bi tako lako proslo van amerike..rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:52Zato što su sad ti navijači pahuljice, još će početi kmečati kad neko bude disao iznad grba, ko im je kriv što su Netsi sastavili ekipu za contendera a Ainge to nije u stanju uraditi pa sad im sve smeta.JHam je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:32Ovo je kloc uradio namjerno kao cin nepostivanja grada, fanova, ekipe, logicno da treba ljudima da smeta, zalosno je sto neki to brane sa "pa stalno neko hoda preko grba", glumeci jos vece debile od Irvinga. Nije se on samo prosetao pa da neko pravi od muhe slona, vidi se namjera i zna se jel sto to radi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 13:12Jel to trolate il stvarno nekome smeta to što se hoda po grbu![]()
![]()
Isto kao i igrači, neko ih ružno pogleda i odma rasizam.
Sjećam naravno, nema tu odmicanja od sistema od onoga što se igra cijelu sezonu, a Clippe odlično brane reket/pemetraciju i vanjski šut, te su izbacili iz petorke sve missmatcheve osim Jacksona, ali nema više preuzimanja od strane njega. Pretpostavljam da će Powell sljedeću startati umjesto Klebera da se pokuša i zadnji adut ovog načina igre.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:14Sve si sam rekao.Pogotovo povrede, jer Luka nije neko ko ce folirati i propustati tekme bzv, a potrosnja mu je enormna.dirkules je napisao/la: ↑31 maj 2021, 05:13To je ono što sam i ja kritikovao, sa ovim sistemom se neće ništa ozbiljno uraditi u budućnosti. Sve prilagođeno jednom igraču bez ikakve sekundarne opcije u napadu, jedno pa jedno. Još k tome potrošnja Luke izlazi na vidjelo, povrede su normalan slijed događaja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 05:00
@dirkules Sve vise i licite na HOU.Kako tom zavisnoscu, tako i Lukinim stilom igre.
Ako se sjecas, pricali smo o tome, te smjenama cuvara na njemu kako serija bude odmicala.Na to sve se nadovezala i ova povreda vrata.Ja jos uvijek vjerujem da niste dali zadnju rijec u ovoj seriji, ali da ce sada biti 5 puta teze-hoce.
Rekli su da je day to day.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑31 maj 2021, 14:36
inace, ima li sta novo jutros za Davisa, nisam upratio? jel gasimo sezonu ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.