Kod: Označi sve
und das ist kein Scherz: Mario Gomez soll am Donnerstag beim Medizincheck in Dortmund gesehen worden seinZivim za ovakve dane pune uzbudjenja i neizvijesnosti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kod: Označi sve
und das ist kein Scherz: Mario Gomez soll am Donnerstag beim Medizincheck in Dortmund gesehen worden seinUff, pobogu brate, pa nemoj pretjerivati.Hare_BvB je napisao/la:Gomez i 25 milki za Lewu?
Omerbavarac je napisao/la:Spieler zu spieler.
zabiti se u svoj kazneni i aminati da ne bude vise od 3 razlike za bayern?Hare_BvB je napisao/la:Ali joj sta cemo vam pociniti u finalu
Haman ko ovi tvoji rusi protiv Katalonaca.secer je napisao/la:zabiti se u svoj kazneni
Robbenu uletio corak, sudac malo poguro i namah ste se osilili, a zaobravljas da su vam se petarde metale u pak do jucer. Neka, neka, jedva cekam da vidim vasu snagu izvan onog prcvarnika minhenskog.secer je napisao/la:snovi su jedno, realnost sasvim drugo
Ovo ce biti nesto nezapamecno u forumskoj historiji, dakle konacno jedna no limit partija.secer je napisao/la:amidza je spreman za svaku vrstu opklade.![]()
Inace Bayren ima "zavidno" iskustvo.Valencia je napisao/la:Oni nemaju isksutva u finalima LP.

valdez do piketa, pike do alvesa, alves do valdeza, valdez do piketa...Hare_BvB je napisao/la:Kol'ko ste no posjeda lopte imali?
ako je tak, onda bi original trebo bit bolji od kopije, iliHare_BvB je napisao/la:Davno je Jurgo rekao da kopirate Borussijinu igru od ove sezone.
mislis sto nas je zakino za minimalno 2 penalaHare_BvB je napisao/la:sudac malo poguro
u kojoj tvoja malenkost nece ucestvovatHare_BvB je napisao/la:Ovo ce biti nesto nezapamecno u forumskoj historiji, dakle konacno jedna no limit partija.

Potpis k'o vrata! Neko izbaci neki natpis na njemackom i 3-4 smajlija. k'o da smo u GermanijiValencia je napisao/la:Samo jedna molba za 'Svabe', 'Sase', 'Bavarce' i ostale... Kada prenesete neku vijest, ne bi bilo lose da nam prevedete makar skraceno kroz 2 - 3 recenice, da znamo o cemu se radi
.
Sto se tice eventualnog finala...
Dortmund bi mogao sam sebi biti najveci protivnik. Oni nemaju isksutva u finalima LP, osjetili su moc Bajerna u ovoj sezoni... To je ono sto ih moze sputati.
Ako premoste tu barijeru, sanse za titulu su 50 - 50%.
od 4 finala koja ja pamtim i ono jedno sto su dobili je bilo uz sudacku pomoc i tonu sreceHare_BvB je napisao/la:Inace Bayren ima "zavidno" iskustvo.Valencia je napisao/la:Oni nemaju isksutva u finalima LP.![]()
3 neregularna gola i jedva nakucanih 30% posjeda na domacem terenu.secer je napisao/la:valdez do piketa, pike do alvesa, alves do valdeza, valdez do piketa...
zzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzz
macko, bolje da si upito koliko smo imali suteva, koliko kornera+ zabijeni golovi.
Mi dolazimo bez gaca u nebitnim takmicenjima kakva su BuLi i Pokal. Jbga, ove sezone smo iskljucivo koncentrisani na klempu, jer nas je lani Enes provocirao da nismo afirmisani na europskoj sceni. Zato gazimo lo style najbolja momcad svih vremena. Meni se cini da smo i dalje bez poraza u CL, a tako ce i ostati do samog kraja.secer je napisao/la:ako je tak, onda bi original trebo bit bolji od kopije, ili![]()
a ne da domuzarima spanu gace prije negoli istrce na teren.
Haman bi mogo skoknut do Dortmunda narednog vikenda da izmirimo racune, pa da se latimo pravog posla u utakmici nad utakmicama koncem maja.secer je napisao/la:u kojoj tvoja malenkost nece ucestvovat![]()
majku mu, nisam ti ja granap pa da podizes ´na crtu´![]()
![]()
javi se kad regulisemo ona dogovanja.
Valencia je napisao/la:Hare
Sta mislis imam li na zidu ovu fotku!?
Hare_BvB je napisao/la:Valencia je napisao/la:Hare
Sta mislis imam li na zidu ovu fotku!?
![]()
Ćaća mi je'nu takvu nosi u lisnici.
a sta ovo bjese Robbenu? jel ovo kihnuo, matere ti?Hare_BvB je napisao/la:Inace Bayren ima "zavidno" iskustvo.Valencia je napisao/la:Oni nemaju isksutva u finalima LP.![]()
ma daj ba nemoj nas jos mezetit sa ovimgerdmuller je napisao/la:Mario Gomez und Julian Draxler waren heute in einem Dortmunder Krankenhaus zum Medi-Check!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.