Vidim vi ste upuceni kada se koji turnir igraArogantni je napisao/la:Ako moze nek neko postavi link za izvlacenje turnira gore na Cevljanovicima ja mislim izvlacenje pocinje u pola 2...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Vjerovatno si htio reci finale zavrsnice prvenstva, a ne kupa obzirom da su nade Sarajeva vec osvojile istiEmir_ZENICA je napisao/la:Kako Vam je sjednica u 17h kad Vam juniori igraju finale kupa u 18h valjda bi trebali doci pogledati
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
nedaj se baljak sa ekipom 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Bolje i u cevljanovicima nego da vam se ponovi litex hahaha
Komsije sretno da primite vise od 5 komada
Komsije sretno da primite vise od 5 komada
Kup huh, prvenstvo je važnije 10000x, zna se ko je najbolji evo već drugu godinu zaredomtigar je napisao/la:Vjerovatno si htio reci finale zavrsnice prvenstva, a ne kupa obzirom da su nade Sarajeva vec osvojile istiEmir_ZENICA je napisao/la:Kako Vam je sjednica u 17h kad Vam juniori igraju finale kupa u 18h valjda bi trebali doci pogledati
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dupla kruna pred vratima!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Plačite maleni, plačite...
veliki nismo vas poznali..doduse u ovih 5-6 godina ste se naigrali velikih utalmica...pa eto..shvatam
Ajd sad fino..jbo ba selju sta se raspravljate s njima vec su se prepali ne moramo im mi jos priisjedat na muku
nego...
danas je ta sjednica...iskreno ne vjerujem da ce doci do promjena koje ce nas zadovoljiti upotpunosti...bice tu nekih izmjena cisto radi estetike i da bi se smirila malo situacija...al mislim da nece biti velikih promjena..mada bi volio da grijesim al sacekajmo
juniori danas i revans igraju...nakon 2-1 iz prve tekme..nadam se da mozemo sacuvat tu prednost i uzeti duplu krunu....mislim da bi nam jedan gol na strani sve rijesio...Sretno momcima
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Greskom sam napisao kupa,zavrsnica prvenstva na to sam misliotigar je napisao/la: Vjerovatno si htio reci finale zavrsnice prvenstva, a ne kupa obzirom da su nade Sarajeva vec osvojile isti
A C A B !
17:00..et docekali ste i tu skupstinu i nadam se da ce neko od vas biti konkretan i predociti nam ko je izabran,sta je planirano i tak to..u svakom slucaju zelim vam puno srece i da se rijesite tog otpada iz uprave..
-PAJA Fan Club!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
dobio sam od N.N osobe prije skupstine informaciju da suman ostaje predsjednik ! :@@@@@ nadam se da nece biti ovako i da ne furam vas!
- sarajlija89
- Kontakt:
suman je clan BP i on jedini valja od postojece garniture..nema nista lose tu i da on ostane...prioritet je druge otjerat,svi znamo koje..al cisto sumnjamSamo F.K.S !! je napisao/la:dobio sam od N.N osobe prije skupstine informaciju da suman ostaje predsjednik ! :@@@@@ nadam se da nece biti ovako i da ne furam vas!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- kupus army
- Kontakt:
Samo nam fali da ostanu ovi smecari u upravi...iskreno se nadam da se to nece dogodit,al posto su oni na sve spremni samo da zadrze pozicije,nesto me plasi da ce ostati oni na celu nase svetinje...
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
U svako slucaju desit ce se promjene...vjerovatno se nece ugoditi svima,i ne ocekujte da se desi da se nakon ovoga sve promjeni i da se preko noci svi problemi rijese...neki novi ljudi ce doci to je sigurno,mozda jednima nece odgovarati a drugima hoce ali u svakom slucaju nesto ce se desiti i pomaknut cemo se sa mrtve tacke sto je meni nekako najbitnije,ugl nesto ce se desiti i promjeniti sigurno nece sve ali se nesto desava sto je najbitnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolje i on nego Blekic...a kao sto sarajlija89 rece, on je clan BP tako da ga vjerovatno i oni guraju, i sigurno je bolji od Blekica cije ime se provlaci po mnogim temama, ali sacekajmo jos maloSamo F.K.S !! je napisao/la:dobio sam od N.N osobe prije skupstine informaciju da suman ostaje predsjednik ! :@@@@@ nadam se da nece biti ovako i da ne furam vas!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
-
Respektiva
Ne pišite šuplje , sve će znat uskoro ..
@ I da napomenem da je počela utakmica između juniora Sarajeva i Čelika u Zenici
@ I da napomenem da je počela utakmica između juniora Sarajeva i Čelika u Zenici
Celik-Sarajevo 0-1 
dado83 je napisao/la:Celik-Sarajevo 0-1
Podsjeća me ovo na prošlu godinu no dobro. Makar ste vi i nekako dobri u našoj ligi , mislim na seniore heh, a ne kao naši klocevi uvijek borba za opstanak, a vamo sjajan omladinski pogon.
Celik ima igraca manje,omladincima prekipilo pa je pocela tuca na terenu,stvari su se smirile i sad ce jos malo poluvrijeme,ako vec i nije...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.