PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Prsnut cete

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa to ti covjek i govori da se vi ne pitate nista...startuj malo mozak...Elegant je napisao/la:Gledaj ti svoj mali klub da se ugasi zbog dugova, pusti velike da odluce o europi.sagitarius je napisao/la:Igrat ce! A Vi necete!Elegant je napisao/la:Ne daj Boze da oni igraju europske utakmice.
a divi ovog uhljupa iz vrapcica sto se zetonira strumfetama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
fukara1919
- Kontakt:
O cemu cete vi odlucivati?Elegant je napisao/la:Gledaj ti svoj mali klub da se ugasi zbog dugova, pusti velike da odluce o europi.sagitarius je napisao/la:Igrat ce! A Vi necete!Elegant je napisao/la:Ne daj Boze da oni igraju europske utakmice.
Je li istina da je Benjo danas zabranio navijanje?
Pitam iskreno bez trunke provokacije. Unaprijed hvala na konkretnim odgovorima.
Cripple jokes from Tuzla
jao seljadije 
Seoske varalice, dva crvena na revijalnom turniru u spomen velikog igraca.Cocaine je napisao/la:Cripple jokes from Tuzla![]()
jao seljadije
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zvali bi oni i vrapcicane al kontaju dosta im brukanja po velikom terenu pa da im ne pristaju jos vise na mukufedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
Kakav Velez raspali nemaju dovoljno ljudi za sahovske partije a tek da skupe igrace da fudbal igrajufedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 26 dec 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo je izuzetak. Velez trenutno u problemima. Vazda smo bili sudionici ovog turnira. Upala sloboda umjesto nas ali sumnjam da ce vise dobit šansu nakon sramote koju su priredili. Bola ljudi sa sjekirama pošli na memorijalni turnirfedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
ah, ta fina i kulturna raja iz Šehera, niko da odgovori, nema veze, pitat' ću ponovo
Chinaglia je napisao/la:sarajlijice, zašto niste objektivni, to je jedino pitanje koje imam za vas
E ŠTO SVI JEDETE ****.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vrapcici trenutno u problemimaCocaine je napisao/la:Ma ovo je izuzetak. Velez trenutno u problemima. Vazda smo bili sudionici ovog turnira. Upala sloboda umjesto nas ali sumnjam da ce vise dobit šansu nakon sramote koju su priredili. Bola ljudi sa sjekirama pošli na memorijalni turnirfedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu![]()
![]()
Sudbinosni trenutci za nas klub,moramo se pojaviti na istoku na skupu za spas slobode,bla bla. Bola neki si dan na aparatima bio u iscekivanju hoces li vise ikad gledat klub za koji navijasstaragarda je napisao/la:vrapcici trenutno u problemimaCocaine je napisao/la:Ma ovo je izuzetak. Velez trenutno u problemima. Vazda smo bili sudionici ovog turnira. Upala sloboda umjesto nas ali sumnjam da ce vise dobit šansu nakon sramote koju su priredili. Bola ljudi sa sjekirama pošli na memorijalni turnirfedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zar nije samo vratnik organizator?fedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
A vala mogli su umjesto vas pozvati Slaviju ili Olimpic, mozda bi se skupili organizovano navijaci Slavije ili onih par vukova.fedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
Nad tobom sunce najljepše sja
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
veze nemam jaranejovanmaksimovic je napisao/la:zar nije samo vratnik organizator?fedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa Slavija učestvuje na turniru...pinoglavi je napisao/la:A vala mogli su umjesto vas pozvati Slaviju ili Olimpic, mozda bi se skupili organizovano navijaci Slavije ili onih par vukova.fedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
Samo Saraj'vo.
Moje greskaPitarBordo je napisao/la:Pa Slavija učestvuje na turniru...pinoglavi je napisao/la:A vala mogli su umjesto vas pozvati Slaviju ili Olimpic, mozda bi se skupili organizovano navijaci Slavije ili onih par vukova.fedeltafrotta je napisao/la:a i ovi pitari pored Veleža zovi slobodu
Da se nadovezem da jest glupo sto smo 2 crvena dobili, al eto i zeljo je 1 dobio protiv nas. Sve u svemu ne treba to na memorijalnom u cast legendi, treba da bude cilj sto vise lijepih akcija i poteza, al jebga
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma smiješno je ono bilo sa Mladosti, ne znam koji mi je smješniji karton onaj Veselinovića (?) ili onaj posle odmah za igrača Mladosti... U svakom slučaju haman kakanjci došli po titulu.pinoglavi je napisao/la:Moje greska
Da se nadovezem da jest glupo sto smo 2 crvena dobili, al eto i zeljo je 1 dobio protiv nas. Sve u svemu ne treba to na memorijalnom u cast legendi, treba da bude cilj sto vise lijepih akcija i poteza, al jebga
To za "što više lijepih akcija i poteza"... ovi naši poslali kadete i tri juniora i to djeca koja ni u svom uzrastu ne kotiraju tako visoko... Kako da uvežemo potez kad bi ovu djecu na terminu dobili uposlenici Rajfajzen banke...
Samo Saraj'vo.
A vala mogli su umjesto vas pozvati Slaviju ili Olimpic, mozda bi se skupili organizovano navijaci Slavije ili onih par vukova.[/quote]
Pa Slavija učestvuje na turniru...[/quote]
Moje greska
Da se nadovezem da jest glupo sto smo 2 crvena dobili, al eto i zeljo je 1 dobio protiv nas. Sve u svemu ne treba to na memorijalnom u cast legendi, treba da bude cilj sto vise lijepih akcija i poteza, al jebga[/quote]
Pa oba crvena su zbog prigovora a i nije to bila tako gruba igra, pa puno je gore na terminima...btw utakmica je bila dobra i zanimljiva
Pa Slavija učestvuje na turniru...[/quote]
Moje greska
Da se nadovezem da jest glupo sto smo 2 crvena dobili, al eto i zeljo je 1 dobio protiv nas. Sve u svemu ne treba to na memorijalnom u cast legendi, treba da bude cilj sto vise lijepih akcija i poteza, al jebga[/quote]
Pa oba crvena su zbog prigovora a i nije to bila tako gruba igra, pa puno je gore na terminima...btw utakmica je bila dobra i zanimljiva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.