FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BoixosNois1899
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 maj 2019, 23:04

Da li postoji ijedan valjan razlog da Valverde ostane trener ove ekipe i naredne sezone?
**** ga liga i Kup u šupak. **** ga baksuzna. Ziheraš mrtvi.

Nemam komentara. **** noćna mora. To je to od mene.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2019, 23:04

Wandelanoite je napisao/la:Ovo je dno dna. Od mene doviđenja do nekih boljih vremena.
Nemoj drug ne moze Barcelona bez tebe... :|
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 maj 2019, 23:05

Nadam se da ce se pojaviti neki novi Guardiola koji ce napraviti rez i rastjerati luzere i poceti praviti neku novu ekipu.

StevieFranchise
Kontakt:

Post Postao/la StevieFranchise » 07 maj 2019, 23:05

.
Zadnja izmjena: StevieFranchise, dana/u 12 mar 2020, 03:07, ukupno mijenjano 1 put.
“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 maj 2019, 23:05

a problem je u biti očigledan, ekipa jednostavno nema lidera, tj ima jedan, vidal

messi možda šuta i vodi loptu najbolje ikad, ali lik je **** od lidera, pique je glasan samo ali je daleko od kvalitetnog lidera, suarez je najveca beta od svih elitnih igraca ikada koji su igrali sport

nekad su tu bili xavi i iniesta, ranije puyol, pa i henry i jos par likova u onoj ranijoj generaciji, neymar je ako ništa imao to u sebi, **** je ali i zna povuć kad je bitno i povest ekipu, ovo danas je jednostavno gomila picaka i vidal

na celu sa trenerom pickom naravno, kojem je ovo nadam se kraj. good riddance mamu ti **** :wave: :wave:

i potreban je novi startni lijevi bek

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2019, 23:06

Blejzer10 je napisao/la:I'm out.

Svaka cast onim koji pogledaju ostatak sezone. Veci ste ljudi od mene
Nemoj drug nije to nikakvo mjerilo, ti si dobar covjek. :(

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 07 maj 2019, 23:07

Ova ekipa je zrela za remont i ja bih vec sutra postavio Xavija na mjesto trenera jer je jedini koji moze vratiti Barcelonu kakva treba da bude. Dati mu svo potrebno vrijeme i ne zuriti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 maj 2019, 23:09

Evander je napisao/la:Goni sve u PM, osim Vidala.
Kao sto sam prosle godine rekao, dok je Messi vise od kluba, Barcelona LP osvojiti nece. Jedan igrac prevelik uticaj ima na sve vezano za klub, sto ne smije biti pa makar bio i najbolji individualno igrac ikad. Koliko je individualno dobar, toliko je los vodja. Grupa luzera okupljena oko najboljeg ikad,, nikad nece donijeti uspjeh.
Potreban je totalni remont, od trenera, preko rukovodstva kluba, vecine igraca pa i Messia na kraju. Nova ekipa se ne moze praviti dok je Messi tu.
Vratiti Neymara, dati 300 miliona za Mbapea ili nekog treceg i iznova praviti ekipu.
Ako neko misli da ce kozmeticke izmjene donjeti neke promjene, vara se.
Juventus 3:0, PSG 4:0, Roma, sad ovo...
Promjeniti samo trenera i dva, tri igraca, imat ces isto slijedece godine.
jel postio Mane :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 07 maj 2019, 23:09

Kada mene go*vna nateraju da se vratim.....do nokata je doguralo :mrgreen:

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 07 maj 2019, 23:09

Ebem Albi i Busketsu svu familiju,

Kasnije cu dodati....

Liverpool sasvim zasluzeno, zasluzili su da nas prodju jos u prvoj utakmici...3:0 iz prve je bio prevara rezultat...

A daj sve igrace sad pred navijace da im ebemo .ajke...

Fuuuuuuuj, pa zar moze veca sramota od rome... moze jer igraju ebene pizde suarez, rakitic, buskets, alba...

Nema sta pametovati i govoriti kako treba igrati i ko, jednostavno se vidi da mi nismo spremni kao jedan profesionalni klub... niko ne moze potrcati 10 metara da dusa ne ispadne....

Budem li morao gledati busketsa opet u prvoj ebem is sve...

Valverdea jeste zasluzio poraz ali ljudi moji ovo subsve igraci telad kriva koja se kriju iza messija cijelu karijeru...

Pun **** mi je gledanja vise pique, albe, busketsa i suareza...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 maj 2019, 23:09

Realno Liverpul bolji bio u obe tekme i zasluzeno idu ljudi u finale. Valverde je trebao jos lani biti bivsi posle Rome...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 maj 2019, 23:10

HankMoody je napisao/la:Apsolutno vam želim ono što se desilo Emilianu Sali iznad Le Mansa, iskreno i iz dna duše, Roma i ovo večeras su mi izbili 10 godina života, posijedili mi kosu i naborali me.
Pretjerao si jarane, nemoj se griješiti. To ne bih poželio ni najgorem neprijatelju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2019, 23:10

FCBlaugrana je napisao/la:Ebem Albi i Busketsu svu familiju,

Kasnije cu dodati....
:plac:

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 07 maj 2019, 23:10

Lillard je napisao/la:
MrHc je napisao/la:Messi Dembele Valverde ma svi mrs u 3 piz.de materine .....

Jos na rodjendan mi ovo poklonise !!!
Kakav si ti jadnik da Messija prozivas, pa namjestio Albu, Suareza i Coutinha i nijedan ne zna zabit. Yebote Valverde
Zaobidji me svega ti ....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Evander
Kontakt:

Re: FC ****

Post Postao/la Evander » 07 maj 2019, 23:10

Ne znam zasto, ali mene ovo veceras cak nije puno ni nasikiralo. Beskrvna ekipa, Liverpool je bolji u svakom pogledu. Realno bolji je otisao u finale.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 maj 2019, 23:11

parangal je napisao/la:Kada mene go*vna nateraju da se vratim.....do nokata je doguralo :mrgreen:
:tokralju: :salut:

Svake godine ista priča.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 maj 2019, 23:12

Donnie Darko je napisao/la:a problem je u biti očigledan, ekipa jednostavno nema lidera, tj ima jedan, vidal

messi možda šuta i vodi loptu najbolje ikad, ali lik je **** od lidera, pique je glasan samo ali je daleko od kvalitetnog lidera, suarez je najveca beta od svih elitnih igraca ikada koji su igrali sport

nekad su tu bili xavi i iniesta, ranije puyol, pa i henry i jos par likova u onoj ranijoj generaciji, neymar je ako ništa imao to u sebi, **** je ali i zna povuć kad je bitno i povest ekipu, ovo danas je jednostavno gomila picaka i vidal

na celu sa trenerom pickom naravno, kojem je ovo nadam se kraj. good riddance mamu ti **** :wave: :wave:

i potreban je novi startni lijevi bek
Ma Donnie, nema potreba sad razglabati o igracima.
Glavni krivac je pizdurina od trenera, sa svojom ziheraškom taktikom. Levat je uspio prokockati 4-1 protiv Rome i 3-0 protiv Liverpula, vec sam prije utakmice postavio vješala za njega u slucaju da ispadnu. Nadam se da ga cekaju.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 07 maj 2019, 23:12

AlfredNobel je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Apsolutno vam želim ono što se desilo Emilianu Sali iznad Le Mansa, iskreno i iz dna duše, Roma i ovo večeras su mi izbili 10 godina života, posijedili mi kosu i naborali me.
Pretjerao si jarane, nemoj se griješiti. To ne bih poželio ni najgorem neprijatelju.
Ne znam samo šta mi ovo treba, od Chelseaja 2012., Juventusa 2017., Rome 2018. i ovog sad, dobiću čir ili rakčinu kakvu koliko se nerviram radi morona koji se šetkaju po terenu i mašu onim ručicama.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

enobarca
Kontakt:

Re: FC ****

Post Postao/la enobarca » 07 maj 2019, 23:13

Evander je napisao/la:Ne znam zasto, ali mene ovo veceras cak nije puno ni nasikiralo. Beskrvna ekipa, Liverpool je bolji u svakom pogledu. Realno bolji je otisao u finale.
Ja jesam izgubio mozda 3 godine zivota zivciranjem ali da sam se nesto previse iznenadio nisam.Nakon Rome ne vjerujem ovoj ekipi, jednostavno udju u svakoj utakmici u neki period kad ne mogu pas jednostavan uputiti.Znam da ce sad neko reci svaka ekipa ima los period, ne mozes 90 minuta igrati dobro ali to je vise od loseg perioda, izgledaju ko amateri koji nikad lopte nisu vidjeli.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 maj 2019, 23:13

AlfredNobel je napisao/la:
Zeli lik smrt nekome zbog yebene utakmice :facepalm:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.