3200 bore se za titulu 🫠Torino je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:33Kako su prije davali istok, a sad ne možeš stolice dobiti za svoje navijače. Uzimali lovu na ruševini. Sad kao daju 1500 i to je to. Prave se ludi kao nemaju gdje svoje navijače smjestiti.
Sad mogu dati 3000 karata svakako ih nema na domaćim. Možda šta zarade.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nevezano za ovo o cemu razglabate,ali sta ti odredjujes sabane zenicki? Oces da te opet ugasim na par tjedana?
Sprat nize i budi miran jos godinu dvije, a i tad ako udjete u premier ligu imat ces test period..ako se budes lijepo ponaso onda ces tek dobit dozvolu za komentiranje
-
- Kontakt:
Ocito je da se ne pravis, nego si stvarno glup i lazov.Torino je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:33Kako su prije davali istok, a sad ne možeš stolice dobiti za svoje navijače. Uzimali lovu na ruševini. Sad kao daju 1500 i to je to. Prave se ludi kao nemaju gdje svoje navijače smjestiti.
Najzalosnije od svega sto se ti ovih utakmica i ne sjecas a sad bi nesto kao prije..
Da vama damo cijeli sjever i njima sad pola istoka dobar dio tog stadiona bi ostao prazan..
Ovako na derbiju imamo 80% stadiona popunjen nasim navijacima, ostalo vi i tampon zone. Mislim da je tih 20% previse, teziti da se smanji na 10%.
Veceras ce RA i simpatizeri imati sasvim dobar komfor bolji nego kuci, bice samo hladnije.
Jedan podatak nas ove sezone i pored borbe za opstanak je bilo preko 4000 svaku utakmicu. A tek idu "jace" utakmice. Crknite!
Nema potrebe za laganjem. Ni na jednoj od zadnjih 5 utakmici na Grbavici nije bilo preko 3.000 ljudi. Postoje slike i snimci koji to dokazuju, a delegat je u izvjestaju mog'o napisati i 15.000.

tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:45Nevezano za ovo o cemu razglabate,ali sta ti odredjujes sabane zenicki? Oces da te opet ugasim na par tjedana?
Sprat nize i budi miran jos godinu dvije, a i tad ako udjete u premier ligu imat ces test period..ako se budes lijepo ponaso onda ces tek dobit dozvolu za komentiranje

Fk Željezničar.
Mi smo Titini Tito je našOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 13:5019vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 13:27Evo ih, pocinju sa slikama iz Titinog doba. Daj neku kad vam je Ćović bio bubnjar
Pozdrav od Titinog pioniraiz 2019

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Imal ko grb Zrinjskog u arhivi iz Jugoslavije?
Očito da se ne praviš glup, već si stvarno glup kad kažeš da vas je preko 4000 svaku tekmu.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:50Ocito je da se ne pravis, nego si stvarno glup i lazov.Torino je napisao/la: ↑08 dec 2023, 15:33Kako su prije davali istok, a sad ne možeš stolice dobiti za svoje navijače. Uzimali lovu na ruševini. Sad kao daju 1500 i to je to. Prave se ludi kao nemaju gdje svoje navijače smjestiti.
Najzalosnije od svega sto se ti ovih utakmica i ne sjecas a sad bi nesto kao prije..
Da vama damo cijeli sjever i njima sad pola istoka dobar dio tog stadiona bi ostao prazan..
Ovako na derbiju imamo 80% stadiona popunjen nasim navijacima, ostalo vi i tampon zone. Mislim da je tih 20% previse, teziti da se smanji na 10%.
Veceras ce RA i simpatizeri imati sasvim dobar komfor bolji nego kuci, bice samo hladnije.
Jedan podatak nas ove sezone i pored borbe za opstanak je bilo preko 4000 svaku utakmicu. A tek idu "jace" utakmice. Crknite!
Nisi ni nešto vidovit jer sam ja blizu 40 godina i dobro se sjećam oštećenih stepenica na istoku i smrada izmeta iz lokomotive koju ste vi zasrali. Pravi je komfor bio, naplaćivali ste regularno neuslovnu tribinu.
Kako ste davali čitav istok, hoćeš da kažeš da tad nije bilo tampon zone? Sve su šanse da se ti ne sjećaš. Ostalo bi prazno oko 1000+ stolica za tampon zonu. Strah jbg, i ovako se slabo čujete na derbijima.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Zadnje sto nam je trebalo na temi jeste beef između robije i zrinjevaca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne znam otkud se pojavi Robija odjednom.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 16:14Zadnje sto nam je trebalo na temi jeste beef između robije i zrinjevaca
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
- BiHSportman
- Kontakt:
Oko 350 momaka je poslo gore, u poredjenu npr ona utakmica u kupu bilo je oko 190 200
Cuj zemuntrg sta ima taurunum kako si?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Opet ce oni konobari u kaficima oko grbavice dobro izaci. Kazu protiv aeka radili inventuru 3 puta u jednom kaficu 

- skullcrusher
- Kontakt:
15. minut Selimovic slucajno kramponom u glavu udara Haskica
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Steta umjesto derbija tekma vrlo tj nikakvog Zelje i zahuktalog Veleza.Kao navijac bi volio bar bod ali posto sam realan 3 bobe idu u Mostar jer naprijed smo nikakvi a pozadi još gori.Bice bolje al u ku..
-
- Kontakt:
FKŽ=APZB
Inace u ovakvim utakmicama se desi iznenadjenje bez obzira na kvalitet. Iako su svi parametri na stani Veleža vidjeces kad Željo iznenadi. Takva slicna situacija je bila nedavno Čelik:Sloboda.
Ljudi duplo kvalitetniji, mi bili zadovoljni barem bodom medjutim 1:0 za Čelik bez ozbiljnije prilike za Slobodu.
Velež je zaista kvalitetnija ekipa uigrana puna samopouzdanja i stabilna i realno je da pobjede ali opet sa druge strane Želju i Grbavicu kao ranjenog lava ne bi otpisao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], egocentrik, Pact1921, Proximic, samirr i 35 gostiju.