PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
I ovaj posljednji ofsajd Zajmovića je bio po pravilima. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A prije toga povlacenje za dresVirtu4l je napisao/la:I ovaj posljednji ofsajd Zajmovića je bio po pravilima.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Yebem ti neriješene rezultate, koga sad provocirati...
A tuzlake, koga ćeš
A tuzlake, koga ćeš
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odlično suđenje. Drugi pomoćni malo pogubljen, al' i jest svaka bila skoro u milimetar.
Remi najrealniji ishod.

Remi najrealniji ishod.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Aaaj skinite dresove hahahah
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koju si ti utakmicu gledo?sajo10 je napisao/la:Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Lobotomci imaju svoja pravila, bolje ti je da se ne petljašPenaltiky je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledo?sajo10 je napisao/la:Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da je ostatak države uživao u pravom fudbalu na pravom terenu.
Kone svaka čast, ali ipak kad se podvuče crta, ipak smo mi ti koji si uzeli bod BARCELONI BiH FUDBALA!
Kone svaka čast, ali ipak kad se podvuče crta, ipak smo mi ti koji si uzeli bod BARCELONI BiH FUDBALA!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavalokomotiva
- Kontakt:
UEFALONA
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Bilo je par poguranaca od Hareta, Al prije svega onaj mamlaz na golu je glavni krivac što Sarajevo nije naprašenoVirtu4l je napisao/la:Lobotomci imaju svoja pravila, bolje ti je da se ne petljašPenaltiky je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledo?sajo10 je napisao/la:Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!
Na stranu sada da li je Kaljanac bio tendenciozan, suđenje je bilo loše, nije imao kontrolu nad utakmicom, bio je nervozan i stvarao je autoritet žutim kartonima u utakmici koja nije bila pretjerano agresivna. Odlike neiskusnog sudije nažalost 

Dobra utakmica. Fer i korektno sve. Suđenje odlično. Onaj Čur... nešta je najbolji plejmejker kojeg sam gledao u zadnjih par godina u ovoj ligi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ništa drastično, i ovaj ofsajd na kraju nije njegova greška. Suđenje odlično.lisander je napisao/la: Bilo je par poguranaca od Hareta, Al prije svega onaj mamlaz na golu je glavni krivac što Sarajevo nije naprašeno
Za Kjosevskog se slažem, ne da je mamlaz, nego da im je poklonio ovaj rezultat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
manjejaci poslali iinteresantnu poruku

nastavljamo gubiti bodove protiv raznih sela..2 boda protiv dvije najslabije ekipe u ligi..usrefe, usro ODLAZI!!!
I ovakav neko si daje za pravo da pise javno na forumimasajo10 je napisao/la:Haris Kaljanac – DaBogda vise nikada sudio utakmicu u BiH! MRS STOKO PITARSKA! A Savez jos jednom pokazuje kakva je smijurija! FUJ!

Strasno dobar derbi ... sve je do terena
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
100 ljudi napiše da je suđenje bilo fenomenalno, dođe neki sajo i kaže da ne valja.
Prosvijetli nas ikono, šta je to bilo loše?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skino ga hadzikamatarevic sa platne liste
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, HeavyBassBlues i 25 gostiju.