Ps,
Nabijem na qrc svakoga ko sad spominje dobar teren, a pisali su raznorazne komentare, licemjeri stidite se!
Teren očigledno nije TOLIKO dobar.Rokoko87 je napisao/la:Kakva smo mi ekipa ako smo uspjeli izvući bod protiv Husrefovih vojnika
Ps,
Nabijem na qrc svakoga ko sad spominje dobar teren, a pisali su raznorazne komentare, licemjeri stidite se!
Krompirište.Rokoko87 je napisao/la:Ps,
Šta da ti kažem, samim time što smo napravili nov teren smo u deficitu naspram Diveva, njihova taka tika je pogurana sa njim...Penaltiky je napisao/la:Teren očigledno nije TOLIKO dobar.Rokoko87 je napisao/la:Kakva smo mi ekipa ako smo uspjeli izvući bod protiv Husrefovih vojnika
Ps,
Selam za Belgijance, hvala vam!Virtu4l je napisao/la:Krompirište.Rokoko87 je napisao/la:Ps,
Nabij Husrefa prvog, eno na pressici kaže kako je dobar teren pomogao razvoju naše igre.Rokoko87 je napisao/la:Kakva smo mi ekipa ako smo uspjeli izvući bod protiv Husrefovih vojnika
Ps,
Teren vam je pao najbitniji ispit. Pitarsku tika taku. Rastužio me ovaj X jer se ne mogu nikone prišlepti dok prcaju one drugeRokoko87 je napisao/la:Šta da ti kažem, samim time što smo napravili nov teren smo u deficitu naspram Diveva, njihova taka tika je pogurana sa njim...Penaltiky je napisao/la:Teren očigledno nije TOLIKO dobar.Rokoko87 je napisao/la:Kakva smo mi ekipa ako smo uspjeli izvući bod protiv Husrefovih vojnika
Ps,
!
Znaš ti na šta sam ja mislio.skoroalen je napisao/la:Nabij Husrefa prvog, eno na pressici kaže kako je dobar teren pomogao razvoju naše igre.Rokoko87 je napisao/la:Kakva smo mi ekipa ako smo uspjeli izvući bod protiv Husrefovih vojnika
Ps,
grbavica je iskopina i golubarnik..njihovi navijaci su krezavi majmuni i divljaci..trebalo je ponijeti sibicu i kantu beznina----da ne bude zimaskoroalen je napisao/la:Kako smo svi hepekirani kad X odigramo.i Grbavica lijepa i sudije valjaju i navijači nisu divljaci... da je neko izgubio, bilo bi ratno stanje ovdje.
Da znaš kako je dobro gledati utakmicu sa istoka na grbavici sam bi došao na tekmuskoroalen je napisao/la:Kako smo svi hepekirani kad X odigramo.i Grbavica lijepa i sudije valjaju i navijači nisu divljaci... da je neko izgubio, bilo bi ratno stanje ovdje.
derPe, znaš da su mnogi to pričali, pa poželio da nabodešRokoko87 je napisao/la: Ps,
A tek zapadlisander je napisao/la:Da znaš kako je dobro gledati utakmicu sa istoka na grbavici sam bi došao na tekmuskoroalen je napisao/la:Kako smo svi hepekirani kad X odigramo.i Grbavica lijepa i sudije valjaju i navijači nisu divljaci... da je neko izgubio, bilo bi ratno stanje ovdje.
na ku*** te nosamRokoko87 je napisao/la:Hm, Atalanta-Divovi 2:2
Divovi-Atalanta 0:8
Željo-Divovi 2;2
Divovi-Željo...