Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Za Argentinu navijam samo zbog navijača, boli me neka stvar za Mesija.
Svjetsko prvenstvo je ponovo pokazalo kako je ustvari mala razlika između igrača svjetske klase i onih koji su samo dobri. Niko nije vanzemaljac.
Svjetsko prvenstvo je ponovo pokazalo kako je ustvari mala razlika između igrača svjetske klase i onih koji su samo dobri. Niko nije vanzemaljac.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Al i dalje ne mogu vjerovat da su Tite, Neymar, Casemiro i Thiago Silca pustili Rodryga od 20 godina da suta prvi penal nakon onako sokantnog gola za 1:1. Ocito je bilo da ce fulat.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Messi i Mbappe su ipak prikazali mnogo vecu razliku
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- baboedindzeko09
- Kontakt:
No player has created more chances in World Cup history than Lionel Messi (since Opta's records began in 1966).
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Argentina ima prosjecnu ekipu.Ovo danas sto je istrcalo na terenu je prosjek fudbalski.Epidaurus je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:36Ima Messi bolju ekipu nego 2014. Tad sem Aguera, Higuaina, Di Marije i Mascherana nisi imao postenog igraca. Sad mozda nema klasu kakve su ovi bili tad al puno vise jako kvalitetnih igraca. Plus Argentina nije dugo vremena imala boljeg golmana od Martineza.
Imas 2 beka , jedan je lazni bek a drugi je lazni fudbaler.
3 stopera , sva 3 niti smrde niti mirisu.Kiksara Otamendi posebno.
Vezni red pokriven igracem iz Brightona , budalom De Paulom i jako potentnim mladicem iz Benfice.
Gore Messi i rezerva Citya.
Kada ovo uporedim sa bilo kojim timom izuzev Maroka , izgleda kao bezveze ekipa.
Ova ekipa Argentine ima neki smek koji je Messi stvorio.Istinski lider i vodja komplet ekipe i lik koji ima najveci teret.Igra fantasticno citav turnir , igraci tu i tamo.Neki bljesnu , drugi failaju ali on je tu da povuce i iznese.
Frajer kad je primi kao u sefu , sifrirana.
Sramora ne uzeti turnir sa Acunom , Montielom , Otamendijem , Alisterom,Martinezom i ostalom silom.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:39Jel se to već priprema teren za priču kako je Messi choker ukoliko Argentina ne uzme jer sad kao ima vrhunske igrače oko sebe?![]()
Messi i hrpa levata i poluigraca. Standardno.
Sta je ovo Messi prigovarao Van Gaalu i stručnom štabu neposredno po završetku penal serije?

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Felixians4
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovaj Brazil je definitivno medijski izvikan po ko zna koji put.
Neymar tri zicera fulio, dobar si koliko ti je najbolji igrač priseban u bitnim trenucima.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 02:40Ovaj Brazil je definitivno medijski izvikan po ko zna koji put.

Messi discus hernia nakon ovog prvenstva.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da su fedetu mesijevi suigraci mozda bi i grupe prošo
#Punoljetstvo
- Pensioner26
- Kontakt:
Iskreno ne znam koja su to 3 zicera? Pamtim jednu šansu sa strane gdje mu je Livaković zatvorio ugao.TonySosa je napisao/la: ↑10 dec 2022, 02:50Neymar tri zicera fulio, dobar si koliko ti je najbolji igrač priseban u bitnim trenucima.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 02:40Ovaj Brazil je definitivno medijski izvikan po ko zna koji put.![]()
Finale Argentina-Portugal 

Čini mi se da slabo pamtiš.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 03:07Iskreno ne znam koja su to 3 zicera? Pamtim jednu šansu sa strane gdje mu je Livaković zatvorio ugao.TonySosa je napisao/la: ↑10 dec 2022, 02:50Neymar tri zicera fulio, dobar si koliko ti je najbolji igrač priseban u bitnim trenucima.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 02:40Ovaj Brazil je definitivno medijski izvikan po ko zna koji put.![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
Moguće. Upravo gledam highlightse i vidim samo po jednu šansu Neymara i Paquete. Nije DAZN ubacio izgleda zicere.TonySosa je napisao/la: ↑10 dec 2022, 03:22Čini mi se da slabo pamtiš.Pensioner26 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 03:07Iskreno ne znam koja su to 3 zicera? Pamtim jednu šansu sa strane gdje mu je Livaković zatvorio ugao.
Zamisli kad ti jedan lazni bek zabije gol,a drug(bek) lazni fudbaler iznudi penal...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- unitarista
- Kontakt:
Neki dan kad sam napisao da će Kroati možda izbaciti Brazilce, bilo je par čudnih komentara. Brazilci igraju ljepši fudbal, Hrvati koriste prilike. Lično mislim da će Francuzi osvojiti i ovo SP.
nisam čiko sa avatara.
-
- Kontakt:
Hajmo gaučosi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.