NK Zvijezda Gradačac

mirzard
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mirzard » 24 avg 2012, 21:51

imam cudan osjecaj mislim da ce mo dobit slaviju al otom potom :)
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 24 avg 2012, 21:54

Ovaj gospodin na mome avataru je vrijedan paznje i kad se spomene njegovo ime mora se kapa skinut,bio je i kao igrac strahovit a i kao voda nase repke je strasan :*[/quote]

:lol: Grohotom se smijem... :lol: :lol: :lol:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 avg 2012, 22:04

Kada bi na forumu postojala mogucnost ocjenjivanja određene teme na osnovu onih koji 'odrzavaju' istu,
vi bi svakako bili na samom dnu.
Zasto vam to govorim? Bez ljutnje momci,ali toliko prostih i vulgarnih rijeci daju mi za pravo da malo mastam.
Ili recimo ovako,kada bih bio u ulozi administratora na 24 sata,prvo sto bih uradio,kolektivno vas banovao i
zakljucao ovu temu do isteka 'mandata'.Vec sam naveo razlog,do vas je !
F.K.SARAJEVO

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 avg 2012, 22:09

pa cekaj imamo pravo reci ako nam se ne svida susic kao trener nije valjda da nam se mora svidati nasa. ekipa i ako ode na sp nece za to biti zasluzan samo susic mi imamo ekipu koju bi svaki imalo bolji trener odveo na sp i prosetao se ovom grupom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 avg 2012, 22:16

molotovljev je napisao/la:Kada bi na forumu postojala mogucnost ocjenjivanja određene teme na osnovu onih koji 'odrzavaju' istu,
Zasto vam to govorim? Bez ljutnje momci,ali toliko prostih i vulgarnih rijeci daju mi za pravo da malo mastam.
Ili recimo ovako,kada bih bio u ulozi administratora na 24 sata,prvo sto bih uradio,kolektivno vas banovao i
Daj ti nas nauči civilizaciji.Zaobiđi nasu temu u širokom luku.Istina,ružno je pročitati vulgarizam,ali je jos ružnije čuti od nekoliko hiljada navijača na jednoj utakmici u glas tolike vulgarizme sto slusaju i djeca.Prema tome,nemas prava davati komentare....prvo svoje horde prevaspitajte ;)
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 24 avg 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 24 avg 2012, 22:18

ciro_ciro je napisao/la:Slušaj ba Nahide popišam ti se na avatar i na Susica koji nema blage veze o trenerskom poslo pa javno je poznato da i on uzima pinku od poziva u repku.... Kao igrač svaka čast ali kao trener nula poena prema tome ne veličaj ga ..
eto ti znas jesi p'ametan nema sta samo sjedis za kom I PAMETUJES A VEZE NEMAS SAFET JE BOGGGGG

katapult81
Kontakt:

Post Postao/la katapult81 » 24 avg 2012, 22:19

Svaka njemu čast bio je veliki igrač 8-)

Ali kao trener on jednostavno nije kapacitet da vodi reprezentaciju kakva je naša, po meni grci i slovaci su ispred nas, i ako se uspijemo plasirati na SP niko sretniji od mene ;)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 avg 2012, 22:19

Crno nam se piše - propasti nećemo

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 24 avg 2012, 22:22

Naravno da imate pravo,imate cak predviđenu temu da kazete sve sto mislite o Susicu.
Govorim vam da generalno previse psujete i ruzne rijece koristite prema drugima,ne samo danas,to je tako
iz dana u dan.Vjerujte citam i pratim sve teme,ali ovu vasu ponekad izbjegavam iz razloga sto mi se
ne citaju bljuvotine.
Shvatite kako hocete,ali sam dobronamjeran.Ponavljam,do vas je !
F.K.SARAJEVO

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 24 avg 2012, 22:26

vatreni je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Kada bi na forumu postojala mogucnost ocjenjivanja određene teme na osnovu onih koji 'odrzavaju' istu,
Daj ti nas nauči civilizaciji.Zaobiđi nasu temu u širokom luku.Istina,ružno je pročitati vulgarizam,ali je jos ružnije čuti od nekoliko hiljada navijača na jednoj utakmici u glas tolike vilgarizme sto slusaju i djeca.Prema tome,nemas prava davati komentare....prvo svoje horde prevaspitajte ;)
nema potrebe da zaobilazi ovu temu bujrum svima i vidim stalno pise se ti,ovaj,onaj da da zaobilazi temu glupost zesca
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 24 avg 2012, 22:30

molotovljev je napisao/la:Naravno da imate pravo,imate cak predviđenu temu da kazete sve sto mislite o Susicu.
Govorim vam da generalno previse psujete i ruzne rijece koristite prema drugima,ne samo danas,to je tako
iz dana u dan.Vjerujte citam i pratim sve teme,ali ovu vasu ponekad izbjegavam iz razloga sto mi se
ne citaju bljuvotine.
upravu si druze prije par dana sam napisao u vezi ovoga sto si naveo...al hebiga takav mentalitet pojedinaca cekaju samo ko ce sta napisat de ga mogu p o d j e b a v t i tako kada neko navrati na temu sa strane,kaze ZAOBILAZI TEMU

majko mila bisera :oops: :oops: :oops:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 00:16

bondich je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Naravno da imate pravo,imate cak predviđenu temu da kazete sve sto mislite o Susicu.
ne citaju bljuvotine.
upravu si druze prije par dana sam napisao u vezi ovoga sto si naveo...al hebiga takav mentalitet pojedinaca cekaju samo ko ce sta napisat de ga mogu p o d j e b a v t i tako kada neko navrati na temu sa strane,kaze ZAOBILAZI TEMU

majko mila bisera :oops: :oops: :oops:
Alo ba,nema potrebe da neko sa strane daje savjete i da nas uči kulturi kada ti isti na utakmicama toliko psovki kazu i vulgarnih riječi sto kod nas rijetko mozes čuti. O Boze,jos ga podržava....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 avg 2012, 07:02

ALITi nisi u ulozi admina ni minutu....... Cuj vulgarne rijeci, pa nije ti ovo forum na temu Mesa Selimovic ili Mak Dizdar ovo je forum za jedan fudbalski klub, ovo ti dodje nesto ko online tribina....a to ko na ostalim forumima sve tece med i mlijeko... mislis da je ono 6000 postova na zeljinom forumu sve nesto pametno ili onih 3000 na sarajevskom...daj molim te idi registruj se na neki forum o umjetnosti i kulturi, uostalom ovdje nemozes napisat vulgarne stvari npr **** eto vidis :D :D :D :D :D

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 25 avg 2012, 11:35

Polazak za I. Sarajevo sutra okupljanje u Caffe "BEST" u 12:00h polazak je negdje oko 1h... Molimo vas da dodjete u što većem broju.. RD 07

P.S. Da naglasim prevoz je BESPLATAN!!!!

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 25 avg 2012, 12:54

Hajde Astra, gdje si ima bitna inf. iz kluba a ti nas ne obavještavaš.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 25 avg 2012, 13:14

zmaj od b. je napisao/la:Hajde Astra, gdje si ima bitna inf. iz kluba a ti nas ne obavještavaš.
daj nam ti astra malo spava...

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 25 avg 2012, 13:14

zmaj od b. je napisao/la:Hajde Astra, gdje si ima bitna inf. iz kluba a ti nas ne obavještavaš.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jel opet Emir Halilović ima probu, ništa od njega nema ove sezone il je povrijeđen il ide na probe?

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 25 avg 2012, 13:17

emir_dj je napisao/la:
Ti uređujes stranicu na fb. gdje ti je inf.?

Sad nije na probi sad je definitivno....... ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 25 avg 2012, 13:21

zmaj od b. je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:

Za ekipu je beskoristan i nema vajda odnjega ;)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 25 avg 2012, 13:26

zmaj od b. je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:

nisam ni ja sam na stranici. a pored zvijezde ima i privati zivot ne mogu ni ja sve znat...
eto sazno sam da ide u češku...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.