Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Iskreno - ne gledam antifudbal i nasilu uguravanje. Inace sam do prije 2-3 god i gledao. Ribery i Robben su pored otjeravanja Raula nesto najgore sto ste napravili. Ribery, Robben i Ozil bi se priblizili nasoj osovini...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ribery?bparena je napisao/la:Iskreno - ne gledam antifudbal i nasilu uguravanje. Inace sam do prije 2-3 god i gledao. Ribery i Robben su pored otjeravanja Raula nesto najgore sto ste napravili. Ribery, Robben i Ozil bi se priblizili nasoj osovini...
Raul otjeran?
Ma zaletim sebparena je napisao/la:Iskreno - ne gledam antifudbal i nasilu uguravanje. Inace sam do prije 2-3 god i gledao. Ribery i Robben su pored otjeravanja Raula nesto najgore sto ste napravili. Ribery, Robben i Ozil bi se priblizili nasoj osovini...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kakve sad gluposti pricas? Prvo se prospes i onda pricas o nekom supljaku?
e nek si i ti docekao da mozes nesto napisati. Vidi toliko me interesuje Real koliko samo to da vam se naser.mo na sve vase planove i velikog vojskovodzu. Procito sam gore post gdje pominjete tu dvojicu i reko da samo ta dvojica i Snajder jos uz Ozila moze parirati onim djelom gdje smo vas svim i svacim pisali i ponizavali. Sredinom terena gde ta dvojica RR mogu da pariraju iole nasim majstorima. Eto ja se opet prosu a ti se hvataj za savkog igraca i to tako.Brnjoo je napisao/la:Kakve sad gluposti pricas? Prvo se prospes i onda pricas o nekom supljaku?
Inace posto kupujete samo da druge oslabite, vise i ne znam koga ste upropastili. Ljudi se u vasim redovima slomise da ne izadzu upljuvani i s losijom karijerom neko kad su dolazili u Halu. ....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 04 dec 2010, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
A titule ni na vidiku 
Opet pises gluposti. I meni je bilo krivo sto je otisao Robben jer sam sebi govorio necemo naci jednako dobro krilo. Mislio sam da bi bio savrsen tandem s Ronaldom a onda se sjetim da je vise u bolnici nego na terenu.bparena je napisao/la:e nek si i ti docekao da mozes nesto napisati. Vidi toliko me interesuje Real koliko samo to da vam se naser,mo na sv evase planove i velikog vojskovodzu. Procito sam gore post gdje pominjete tu dvojicu i reko da samo ta dvojica i Snajder jos uz Ozila moze parirati onim djelom gdje smo vas svim i svacim pisali i ponizavali. Sredinom terena gde ta dvojica RR mogu da pariraju iole nasim majstorima. Eto ja se opet prosu a ti se hvataj za savkog igraca i to tako.Brnjoo je napisao/la:Kakve sad gluposti pricas? Prvo se prospes i onda pricas o nekom supljaku?
Inace posto kupujete samo da druge oslabite, vise i ne znam koga ste upropastili. Ljudi se u vasim redovima slomise da ne izadzu upljuvani i s losijom karijerom neko kad su dolazili u Halu. ....
Sneijder nikad nije igrao dobro u Real Madridu koliko vi mislite i koliko su mediji to napuhali. Njemu nije niko kriv sto je dosta igraca bilo bolje od njega.
I sta sad? Da smo ga ostavili u ekipi bio bi na klupi i onda bi opet govorili kakav ste vi klub? A sto smo doveli novog igraca? Jer ovaj Kaka igra bolje od svakog jeebenog veznjaka kojeg je Real imao u ovom desetljecu izuzev dva velikana!
I gdje bi Sneijder i Ozil igrali?
Ne zelim da kazem da pises i ti gluposti jer ipak cjenim i tebe i tvoje postove na forumu. To prvo - dalje - Razlikuje nam se koncepcija pristupa igri (magija i horuk natrku nije isto). Zna Mo sta treba da uradi, ali onda vam klub mjenja iz temelja. Gdje bi ova dvojica igrala treba pitat Pepa. Oni znaju stat na loptu. I ako sje sjecas (iako bolno) kad smo vas stukli u Madridu (2:6) Roben vam je bio najbolji. Ti reci nije - ja cu ti rec jest. Mi blaugrane znamo sta se moglo ocekivati prilikom njegovog slobodnjaka kad je real gol dao... Ali to su razlicite koncepcije. Vi MORETE osvojit a mi se igramo - pocesto i s vama i osvajamo...
p.s. nemoj odmah ljutnje ovo je cista zeza... uz istinu na terenu ...
p.s. nemoj odmah ljutnje ovo je cista zeza... uz istinu na terenu ...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 04 dec 2010, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje je sad Messi igrao protiv vas ? E tako se ta krila ili bilo ko prebacuje. Zato je Pep mozda po vama nesposoban, ali on zna sta radi i ide korak prije napoleona. 
Ja se izvinjavam kolega bparena, ne samo zbog onog "gluposti" nego zbog toga sto mi taj samo malo lici na odgovor. Mesut Ozil igra skoro gdje i Sneijder, on moze igrati i lijevo krilo kad zagusti, ali ne kroz cijelu sezonu. I veliki Kaka je pao na toj poziciji prosle sezone u jednu desetak utakmica.
Nemoguce je usteliti dva takva veznjaka u formaciju 4-2-3-1. Mislis da bi Mourinho igrao u Realu bez defanzivnog veznjaka? Jer to Xabi Alonso sigurno nije. On se mozda vodi kao takvim, ali kako je vas mozak Xavi, tako je i nas mozak Xabi.
I jos stoji moje pitanje, Raul otjeran?
Jel iko od vas poznaje situaciju oko Robbena? Je li i on otjeran?
Evo da ti ja odgovorim. Za mene su celnici Bayerna najbolji lideri i najveca gospoda u svijetu nogometa, ali jednako toliko postujem i Florentine Pereza i Jorge Valdana, cak toliko da im vjerujem svaku rijec koju kazu. Vama nije jasno koja su to gospoda. Robben je napustio Real jer je to htio, otisao je, i kako sam Valdano kaze, ne mozemo imati 25 zvijezdi u timu i Robben je cijena dolaska Ronalda, te je i on sam zatrazio da napusti Real kad je u klub dosao Ronaldo.
Sto se tice Raula. Mourinho je s njim razgovarao, ponudio mu ostanak uz malu minutazu, za koju godinu i veliki oprostaj od nogometa, ali on se odlucio svoje posljednje godine provesti negdje drugo, u Schalkeu. On nije otjeran, sam je otisao i to postujemo, kao i Salgado. Pa covjek je na oprostaju rekao da je visak, zna da je ostario i da sporazumno odlazi iz kluba zbog ljubavi prema njemu. Raul ce se vratiti u Real, ne kao igrac, ali kao utjecajan covjek u klubu.
Pricate o necemu o cemu nemate pojma.
Nemoguce je usteliti dva takva veznjaka u formaciju 4-2-3-1. Mislis da bi Mourinho igrao u Realu bez defanzivnog veznjaka? Jer to Xabi Alonso sigurno nije. On se mozda vodi kao takvim, ali kako je vas mozak Xavi, tako je i nas mozak Xabi.
I jos stoji moje pitanje, Raul otjeran?
Jel iko od vas poznaje situaciju oko Robbena? Je li i on otjeran?
Evo da ti ja odgovorim. Za mene su celnici Bayerna najbolji lideri i najveca gospoda u svijetu nogometa, ali jednako toliko postujem i Florentine Pereza i Jorge Valdana, cak toliko da im vjerujem svaku rijec koju kazu. Vama nije jasno koja su to gospoda. Robben je napustio Real jer je to htio, otisao je, i kako sam Valdano kaze, ne mozemo imati 25 zvijezdi u timu i Robben je cijena dolaska Ronalda, te je i on sam zatrazio da napusti Real kad je u klub dosao Ronaldo.
Sto se tice Raula. Mourinho je s njim razgovarao, ponudio mu ostanak uz malu minutazu, za koju godinu i veliki oprostaj od nogometa, ali on se odlucio svoje posljednje godine provesti negdje drugo, u Schalkeu. On nije otjeran, sam je otisao i to postujemo, kao i Salgado. Pa covjek je na oprostaju rekao da je visak, zna da je ostario i da sporazumno odlazi iz kluba zbog ljubavi prema njemu. Raul ce se vratiti u Real, ne kao igrac, ali kao utjecajan covjek u klubu.
Pricate o necemu o cemu nemate pojma.
Ali Brnjo, mislite li vi napraviti/stvoriti/iškolovati kakvog sopstvenog igraca iz svoje škole?? IKAD?? ili barem u neko dogledno vrijeme
Od citavog sadašnjeg sastava samo je Iker Casillas proše svu tu realovu školu i to je zaista bruka
pricaj ti sad sta hoces ,ali to je tako naprosto...ostalo su stranci i placenici koji su "kraljevici" dok im se masno placa ili dok im Perez ne uruci nogu u guzicu kad mu dosade.
Svake godine se vaš vrli predsjednik istovari sa po 200 miliona, nakupuje igraca (prije toga ih isto toliko i otpusti bez obzira na imena i kvalitet) i tako evo vec deceniju punu
samo otpuštaj i dovodi, otpuštaj i dovodi.
Od citavog sadašnjeg sastava samo je Iker Casillas proše svu tu realovu školu i to je zaista bruka
Svake godine se vaš vrli predsjednik istovari sa po 200 miliona, nakupuje igraca (prije toga ih isto toliko i otpusti bez obzira na imena i kvalitet) i tako evo vec deceniju punu
Zato ja Ikera cijenim. Brnjo svi oni odu iz Reala sami - stvori se sve da sami odlaze. Naizgled dobrovoljno ali u biti strasno ponizeni. Nezamislivo je meni gledati Raula u Salkeu pa ti pricaj sta hoces. On je djete Reala isto ko i Kaziljas i onaj (vjerovatno ste ga vec svi zaboravili) Gutti. Neznam dal nam ikako i treba, ali samo zbog toga treba vratiti onog nestaska iz Arsenala u Barselonu. Nek su djeca na broju. Tu pocinju sve pobjede...
ako nisi upoznat sto se tice tog talenta iz bvb momak igra u velikoj formi i da imalo pratis BVB vidjeo bi kako momak igra a ne mlatio u prazno trenutno je svaki od ovih nabrojanih bolji od marcela aaa lad real napravi bilo kakvog novog igracaa nek se javi u dormundu igraju vecinom njihova djeca dok real ma SMECE OBICNO ,NA PARE I NA GUZOVE NEMOZEEEEEEEEEEELBJ MVP je napisao/la:Ti si onaj kojem je Schweini bolji igrač nego Scholes u mladostivan gall je napisao/la:Lahm je najkompletniji bek,nemoj reci da igra desno jer igra na obe strane jednako...Coentrao sigurno bolji od Marcela sto cemo svi vidjeti..Chlishy mozda i jest u losoj formi i slazem se stim da je Gibbs mozda trenutno bolji od njega al kako bilo obojicu mozemo svrstati u rang sa Marcelom,pa iz Evertona lijevi bek je bolji od Marcela samo sam mu zaboravio ime nesto je Beijns Baijns tak ness....sigurno ga nisi pratio al obrati paznju...iz BvB Schmelzer je veliki talent,pa tu je Boateng iz Citya takodje,,,licno je za mene Marcelo osrednji bek...i da Capdevila isto je bolji mada je u godinama..![]()
Čuj Marcelo osrednji bek,Coentrao WTF?,Gibbs
![]()
![]()
,Cliyhy je dobar,ali ima tu 5-6 boljih bekova od njega,Lahm 1)čovjek igra desno zadnji put igrao lijevo kad su Robben i Robinho igrali za Real
,a nije ni najbolji desni bek tako da nema šanse da je najbolji lijevi
,Baines prvo nauči kako se piše pa nešta pričaj
,taj iz BvB veliki talenat,Boateng
![]()
![]()
![]()
![]()
i za kraj Capdevila
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
jedini razlog sto je raul otiso iz kluba je da bi cr dobio 7... pa da ponovo cobani kupe dres i da se zaradi jos 100M 
ser del barça es el millor que hi ha !
Šta kažu novine...
-opet malo Džeko koji je rekao da ima ugovor sa Wolfsburgom bla,bla,bla i da se trebaju obratiti Henesu...
-Ronaldo spreman za Valenciu...
-Arbeloa-Pepe-Albiol-Marcelo zadnja linija ostalo prema naprijed je isto...
-Kaka trči po Valdebebasu...
Na prezentaciji i 5 mjeseci kasnije,šta uradi klupa Reala od Mourinha

-opet malo Džeko koji je rekao da ima ugovor sa Wolfsburgom bla,bla,bla i da se trebaju obratiti Henesu...
-Ronaldo spreman za Valenciu...
-Arbeloa-Pepe-Albiol-Marcelo zadnja linija ostalo prema naprijed je isto...
-Kaka trči po Valdebebasu...
Na prezentaciji i 5 mjeseci kasnije,šta uradi klupa Reala od Mourinha

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]
Al' se najezih... El mejor por todo tiempo.
Al' se najezih... El mejor por todo tiempo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Očekujem pobjedu večeras hebat ga Mou i pored petarde me uzet primeru i azto ej najbolji trener na svijetu.Nadam se da Benz neće igrat stavit bilo koga mjesto njega 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa sta ja sad tu mogu? Zasto ti to govoris meni? To sve stoji i ja se s tim slazem. Za tvoju informaciju, nije Casillas jedini igrac koji je proizisao iz Realove skole a da sad igra u Realu. No, to nije bitno, bitno je to da je Real najbolji u posljednjih 5-6 godina - ne mislim najbolji na svijetu, nego ima najbolju momcad u posljednjih pet godina, tj. jaci su dosta. Imaju Mourinha i ja ne ocekujem nijedan trofej, iskren da budem. Cak sam uvjeren da cemo ispasti iz Lige Prvaka u osmini finala, ali ako ne budu previse mijenjali tim, onda sam uvjeren da cemo dogodine biti najveci favoriti za osvajanje.Mandrak je napisao/la:Ali Brnjo, mislite li vi napraviti/stvoriti/iškolovati kakvog sopstvenog igraca iz svoje škole?? IKAD?? ili barem u neko dogledno vrijeme![]()
Od citavog sadašnjeg sastava samo je Iker Casillas proše svu tu realovu školu i to je zaista brukapricaj ti sad sta hoces ,ali to je tako naprosto...ostalo su stranci i placenici koji su "kraljevici" dok im se masno placa ili dok im Perez ne uruci nogu u guzicu kad mu dosade.
Svake godine se vaš vrli predsjednik istovari sa po 200 miliona, nakupuje igraca (prije toga ih isto toliko i otpusti bez obzira na imena i kvalitet) i tako evo vec deceniju punusamo otpuštaj i dovodi, otpuštaj i dovodi.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hajde tebe da stavimo.LBJ MVP je napisao/la:Očekujem pobjedu večeras hebat ga Mou i pored petarde me uzet primeru i azto ej najbolji trener na svijetu.Nadam se da Benz neće igrat stavit bilo koga mjesto njega
Veceras cemo ih lagano dobiti, ne zbog toga sto je Valencia slaba vec zbog cinjenice da Real igra fantasticno na domacem terenu. Samim tim, ocekujem jednu odlicnu partiju cijelog tima, a posebno Ozila, Ronalda i Marcela. Ramos i Carvalho odradjuju suspenziju, tako da ce Arbeloa i Albiol zamijeniti dvojac, i mislim da na tom planu necemo mnogo biti oslabljeni. Benzema ima odlicnu priliku da se pokaze pred domacom publikom, a i sad kad Higuaina nece biti Benzema treba da proradi, jbg ako se sad ne dokaze nece nikad. Ocekujem jedno 3 gola u mrezi Cesara...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Neka igra Moratta,a i ja bi bio bolji od BenzaNail for Real je napisao/la:Hajde tebe da stavimo.LBJ MVP je napisao/la:Očekujem pobjedu večeras hebat ga Mou i pored petarde me uzet primeru i azto ej najbolji trener na svijetu.Nadam se da Benz neće igrat stavit bilo koga mjesto njega
Veceras cemo ih lagano dobiti, ne zbog toga sto je Valencia slaba vec zbog cinjenice da Real igra fantasticno na domacem terenu. Samim tim, ocekujem jednu odlicnu partiju cijelog tima, a posebno Ozila, Ronalda i Marcela. Ramos i Carvalho odradjuju suspenziju, tako da ce Arbeloa i Albiol zamijeniti dvojac, i mislim da na tom planu necemo mnogo biti oslabljeni. Benzema ima odlicnu priliku da se pokaze pred domacom publikom, a i sad kad Higuaina nece biti Benzema treba da proradi, jbg ako se sad ne dokaze nece nikad. Ocekujem jedno 3 gola u mrezi Cesara...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.