bili ste favoriti ybg... ja sam govorio od pocetka... sve osim poraza sa 5-6 golova razlike, je uspjeh za nas... tako je tako kad igras sa atalantom 2-2 u italiji...bihuzur je napisao/la:gledaj sto mali plavi glavati slave remi![]()

bili ste favoriti ybg... ja sam govorio od pocetka... sve osim poraza sa 5-6 golova razlike, je uspjeh za nas... tako je tako kad igras sa atalantom 2-2 u italiji...bihuzur je napisao/la:gledaj sto mali plavi glavati slave remi![]()
Kod Ismeta i Mešemiky_hz je napisao/la:Samo vi z.ajebajite Tuzlake,valja vam za vikend opet njima dole,Sariel spisak vec pravi koga ce marisat
Milokliz Udovic: ''Teško je ovako poslije utakmice davati ocjene, ja ću se složiti s kolegom da je utakmica bila odlična, puna dinamike, preokreta… Mislim da je najrealniji rezultat, ali zaista ne mogu biti zadovoljan neikm stvarima u svojoj ekipi. Ne može se visoki pritiska igrati sa dva igrača i tu smo imali problema. Šta je tu je, kratko sam sa ovom ekipom, pa ćemo vidjeti šta možemo
Sariel1987 je napisao/la:provukose se i ćelikovci, bod po bod opet druga liga![]()
3
2
1
Naravno. Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.sabanovic je napisao/la:Stas se ti kome slepat jadu jadni. Prosle godine njanje tri derbija zijanili ti ih ovdje branio svaki put. Lazni pitaru!Penaltiky je napisao/la:
Teren vam je pao najbitniji ispit. Pitarsku tika taku. Rastužio me ovaj X jer se ne mogu nikone prišlepti dok prcaju one druge
Idi zegaj se sa svojim ljubavnikom tobetom.
Krpic izrodSariel1987 je napisao/la:sta zuka lobotomci ko im je sad kriv? sudija, pomocni?oda?bogi kralj dzungle![]()
jel istina da vam je tuzlak zabio?
Moj muhoni kod nas juče gostovali invalidi iz Krupe sa predsjednikom udruzenja invalida iz Prijedora. Suđenje kriminalno konstantno na našu štetu i ti našao o poštenju.MocMahale444 je napisao/la:Kuja pitarska.sajo10 je napisao/la:
Dobar Kaljanac dobar![]()
Pichka pitarska jos jednom.
Gdje su posteni tuzlaci.
cist golsajo10 je napisao/la:
Dobar Kaljanac dobar![]()
Pichka pitarska jos jednom.
Čega da ih bude stid lopina Osim im najveća legenda.Sariel1987 je napisao/la:opet kmece na sudije nevjerovatno![]()
pa jel vas stid?ozbiljno
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 9 gostiju.