FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2019, 11:00

izvorni vokalno instrumentalni sastav "Mesijevi ahbabi" bice jos dugo nasa realnost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2019, 11:04

Mokes je napisao/la: Barca se mora vratiti korjenima i opet akcenat staviti na vezni red.
:clap:

Rečenica koja se izbjegava u Barceloni vec 5 godina.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 11:06

Evander je napisao/la:Ciji je jaran Suarez i radi koga trener ne smije niti pomisliti da ga izvede, niti klub smije pomisliti da ga proda?
Iko da odgovori?
Svi koji kritikuju Suareza, prvo neka sami sebi odgovore na ovo pitanje, onda ce im biti neke stvari jasnije, kako se u klubu radi i ko je alfa i omega.

Trener je marioneta u Barceloni od Guardiole do danas. I novi koji dodje, dovest ce nekoga ko nece moci imati svoje ja, sve dok je Messi u ekipi.
To je cijena kad imas mega zvijezde.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2019, 11:24

Evander je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ciji je jaran Suarez i radi koga trener ne smije niti pomisliti da ga izvede, niti klub smije pomisliti da ga proda?
Iko da odgovori?
Svi koji kritikuju Suareza, prvo neka sami sebi odgovore na ovo pitanje, onda ce im biti neke stvari jasnije, kako se u klubu radi i ko je alfa i omega.

Trener je marioneta u Barceloni od Guardiole do danas. I novi koji dodje, dovest ce nekoga ko nece moci imati svoje ja, sve dok je Messi u ekipi.
Kakve gluposti :lol:

Da sutra dođe neki trener i makne Suareza, proda ga i dovede boljeg igrača, Messi ne bi ni trepnuo.
Naravno da će evander nakon svega opet Messija okrivit, jer je kloc koji nema pojma o nogometu. Može te bit sram.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 11:38

O tebi dovoljno govori da si sinoc pobrojao i poluprilike i sve napao, a izostavio si jedinu pravu 100% priliku koju je Messi zapucao.
Nisi ni pomenuo 3 Messijeva jako losa suta sa vrha 16 metara, gdje su mu na tacni ostavili lopte.

Toliko o objektivnosti.
To sto ste coravi pored ociju i sto ne zelite stvari gledati onakvim kakve zaista jesu, to je vas problem, ali to vas sigurno nece svrstati u fudbalske znalce.

P.S. Napisi nam jos malo o Rakiticevoj igri sinoc?
Nisam vidio da si ga igdje pomenuo.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 08 maj 2019, 11:40

Osvjezavam stranicu u nadi da ce neko pokupiti mustuluk i obznaniti da je govedo dobilo otkaz.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 08 maj 2019, 11:48

ako ništa, dobili smo odg. na pitanje je li do fizičke spreme, treba li ih odmarai i sl.

Liverpool je imao teško gostovanje za vikend a ovi baletani su odmarali i opet izgube

tako da...sve je do želje i volje
jedini igrač koji je pokazao to 100% je Vidal, i Ter Stegen i Messi na mahove, ostali ****

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 maj 2019, 11:50

Liverpool prodao Suareza i Coutinha Barceloni, a pritom uzmu im O.Dembelea pred nosom kud ce veca blamaza :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 08 maj 2019, 12:01

Ušao sam samo da vam napišem da ste smiješni :urnebes:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2019, 12:08

Evander je napisao/la:
Iko da odgovori?

Glupost. Pa otjerali su i Fabregasa koji mu je isto tako prijatelj.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2019, 12:15

baltazar7 je napisao/la:Ušao sam samo da vam napišem da ste smiješni :urnebes:
Crvenimo se i prihvatamo kritiku.

Gospoda iz Katalonije :kafa:

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 08 maj 2019, 12:26

Rajaz je napisao/la:
baltazar7 je napisao/la:Ušao sam samo da vam napišem da ste smiješni :urnebes:
Crvenimo se i prihvatamo kritiku.

Gospoda iz Katalonije :kafa:
Smiješno i žalosno. Ja sam inače Milanista i veoma dobro vas razumijem. Deportivo 2004. i finale u Istanbulu... :crazy:

Dešava se iako se vama sa GOAT-om nije smjelo desiti.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 maj 2019, 12:56

Romariooo je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
Evander je napisao/la:Nista manje sramote nisu Bajern 7:0, PSG onih 4:0, Juventus 3:0 i jalovost dva puta protiv Atletica.
Previse puta se identicno desava.

Otjerati i Valverdea i upravu i pola starosjedioca, koji su bili dio ekipe svaki put kad se brukalo, unazad 5,6 godina.
Ma tu si bar od prve utakmice znao da ispadas, osim psga naravno.Ovo je neki novi nivo sramote, 3 gola prednosti dvije sezone zaredom izgubiti, ne pamtim vecu blamazu.Ovaj tim u ligi prvaka vec duze vrijeme izgleda kao psg npr, klasicni luzeri kojima se toliki strah uvukao u kosti da im ni 3 gola prednosti nisu dosta.Naravno nije tu trener glavni krivac ali treba njega prvog otjerati pa onda krenuti sa igracima.
ovo je sramota nad sramotama,protiv atletica igralo se barem protiv beton jake defanzive, bilo jei zasicena jer se osvajala liga prvaka, protiv pariza takodje sramota al nadoknadilo se, protiv rome nevidjena je bruka i ovo sad protiv liverpoola jos nevidjenija, ispadali smo od losijih ekipa s tri gola prednosti, imali rijesenu ligu, odmarali se glavni igraci, liverpool zestoko izmoren i osakacen povredama, ovo je najveca bruka ne samo barcelone nego bilo koje ekipe otkad ja pratim fudbal, od kasnih osamdesetih nisam vidio ovakvu bruku i sramotu bilo koje ekipe, ne samo barce, ovo je level nad levelima, da ima imalo ljudskosti u ovim nasim preplacenim pizdama valverde bi jutros cim je svanulo ponudio ostavku, mesi bi porucio da odlazi jer ne moze dati klubu ni 20 posto koliko se ocekuje, sramota je uzimati sedamdeset miliona i hodati po terenu i masati prilike, suarez bi trebao jednostavno otici kuci u urugvaj...

ovo je ljudi bruka, jos niste svjesni kolika, fc barcelona je postala zajebancija par igraca koji uzimaju desetine miliona i sprdaju se klubom,tradicijom,navijacima, nemaju stida nimalo, ne zelim nikome smrt al ovoj druzini igraca bi pozelio da im se avion na uzlijetanju zapuca u nesto, nek niko ne pogine al nek se ispovredjuju da se oproste od fudbala, i da se krene od pocetka jer drugacije ne moze, pizde u upravi,pizde na klupi, pizde na terenu,ovo je ko u nasoj politici, sve pizde i niko nikoga nece i ne smije dirati, trebat ce decenija bruka i sramota da se nesto promijeni
:eh: :lol: :lol: :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 13:03

U sustini, sinoc ne mozes reci da su bili losi, kao u Rimu recimo, da se nisu zalagali, da nije bilo zelje, da su podbacili, osim onih individualnih grski Albe. Ova ekipa ne moze vise od onoga.
Jednostavno, losiji su od Liverpoola i ono je realan odnos snaga.
Rezlutat prve utakmice je cudo, ono sinoc nije.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2019, 13:04

a otkud nama GOAT, ko je taj, sta je, gdje je, godinama se blamiramo kad je najbitnije i ja nisam primijetio nekog igrača barce da je drasticno kvalitetom odskakao od prosjeka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 maj 2019, 13:18

HankMoody je napisao/la:Yebem ti Messi sva tri djeteta retardirana
HankMoody je napisao/la:Dabogda umro Coutinho i cijela mu porodica.

:shock:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 13:48

"Mundo Deportivo" ističe da su igrači Barcelone sinoć čak 138 puta "poklonili" loptu Liverpoolu...

Jordi Alba je pri tome čak u 21 situaciji izgubio loptu ili uputio pogrešan pas. Leo Messi, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Philippe Coutinho i Marc-André ter Stegen su imali po 10 izgubljenih lopti.

Kakve piicketine od igraca :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 08 maj 2019, 13:59

Sto se messi proziva? Pa nije messi sam igrao.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 14:40

Gleadj piickurine. Ide sam na gol, gleda gdje mu je Messi.

slika

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 08 maj 2019, 14:51

Da je bar gledao ovog dole igraca, mater mu yebem glupom

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.