FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2019, 14:51

Shvatam zasto nije odigrao Suarezu, ali majstore ovdje se suta. Frajer mogao rijesiti tekmu u 16oj minuti.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2019, 14:53

Jel pala ostavka ?

Za sljedeću sezonu:

- Novi trener, napadački orijentisan, Setien, Ten Hag i sličan profil

- Ispisnica za Umtitija, Coutinha, Dembelea, Rakitića, Suareza
- Buraniju poput Murilla, Rafinhe, Boatenga ne treba posebno spominjati. Vermaelen takođe, iako je bio ok kada je bio zdrav, vrijeme je
- Riješiti poziciju desnog beka. Semedo ili odriješiti kesu. Roberto nije rješenje na duže staze.
- Lijevo dovesti konkurenciju Albi. Usput sinoć je odigrao najlošiju utakmicu od svog dolaska. Inače veliki intelektualac.
- Završiti De Lighta

------------------------------------------Ter Stegen-----------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-------????-----------Pique/De Light-------------------Lenglet/????------------Alba/????------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------Busquets-------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------Arthur------------------------Frenkie------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------????---------------------------Messi------------------------------????----------------------

Helem potrebna su minimalno 4 igrača za prvih 11 :!:

S tim da se Pique i Alba doziraju što je moguće više

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 08 maj 2019, 14:53

Evander je napisao/la:Gleadj piickurine. Ide sam na gol, gleda gdje mu je Messi.

slika

ovdje je tekma odlucena jer je ovo bilo nepostovanje,nek su ispali jer su pi.ckice :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 maj 2019, 14:56

Al su ih oprali sinoc.

"Najveca sramota u historiji kluba"
"Osjecamo se posramljeno"
"Nista nisu naucili"
"Liga prvaka je prevelika za Valverdea"

Naravno, ni djelic onoga sto su zasluzili.

Definitivno najveca sramota u historiji kluba. Iako je Liverpool x puta jaci od Rome, ipak kad uzmes u obzir da se ovo desilo godinu dana nakon Rome, gdje su nas (ocito veliku vecinu) uvjerili da se nesto slicno ne moze ponovit.

Yebem im majku svima. Bez izuzetka. Nema te kolicine gov'ana kojom ih treba posut za ovo sto su uradili.

Znaci sve je bilo savrseno. Imas ligu, imas tri gola prednosti, ovi pisaju krv u ligi, dok ti imas luksuz da odmoris kompletan tim. Nemaju dva od cetiri najbolja igraca, najbolji bek svijeta izlazi na poluvremenu. I izlazi podatak u 70nekoj, pretrcali ljudi sest kilometara vise. :rol: Henderson izgleda ko neki spoj Xavija, Makelelea i Maradone.

Mene bi bilo sramota nastaviti se baviti fudbalom nakon dvije identicne sramote u godinu dana.

Ali nek su se zaletili da produze ugovor ziherasu polovinom februara. Ko biva trazilo ga pola Evrope.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2019, 15:11

branimir85 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Gleadj piickurine. Ide sam na gol, gleda gdje mu je Messi.

slika

ovdje je tekma odlucena jer je ovo bilo nepostovanje,nek su ispali jer su pi.ckice :kafa:
smijesno je ovo sve, smijesno sto nije sutirao alba, smijesno sto nije dodao suarezu, al najsmješnije što je mesiju opet tu namjestio zicer nad zicerima i ovaj je nosalantno pokusao nesto driblati umjesto da plasira loptu u gol, no to sto je goat upropastio ovu priliku nije do njega nego do albe je naravno, kad goat nesto zahebe to se presuti normalno, a ista situacija kao dembele prije sedam dana kad su mu hebavali sve - to je slika nasih navijaca idolopoklonika goata hehe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2019, 15:23

Bek i stoper manje više, najjebenije će biti naći partnere Messiju u napadu.

Dembele nije taj, Coutinho nije taj, Suarez ne može više iznijeti sezonu. Dakle potrebna su dvojica novih.

Griezmann ?

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 08 maj 2019, 15:32

Nisam po zavrsetku utakmice htio nista vise pisat, rekoh kad prespavam i odradim smijenu valjda ce mi biti jasnije sta se desilo. Al evo jos uvijek mi nije jasno da sebi takva ekipa ovo dozvoli. Uredu Valverde je kurchina to znam i ja, al i cijela ekipa koja je odigrala na stotine slicnih utakmica, da izgledaju ko kokosi bez glave to mi nije jasno.

Svi se bojimo da cemo odlaskom Messija postati prosjek, ali ja mislim da smo mi vec postali prosjek u Europi. Ista ekipa prije dolaska Ronaldinha, uvijek je Barca imala najbolje igrace, osvajala kupove, la ligu...ne tako dominantno kao sad al se osvajalo, al u Europi smo bili nula,e bojim se da smo upravo se vratili na ta vremena.

Cijela politika kluba je katastrofalna, prodaje se neka porodicna atmosfera u klubu sto je potpuno pogresno u danasnje moderno vrijeme. Igrac koji je ostario, oslabio klub ga se mora rijesavati automatski jer to je profesionalizam zato su placeni milijone, al samo kod nas igraci igraju na staru slavu dok god hoce..

I za kraj dokaz koliko su oni bili sinoc glavom u utakmici je 4 gol, nonsalantno setkanje a korner u 80minuti. Ono nevjerujem da na treningu mozes prodati kome, ali eto Arnold i Origi prodadose Barci u polufinalu Lige prvaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2019, 15:36

Pola ekipe na transfer listu a dinamični duo od 300 mil Coutinho i Dembele među prvim, njima dodati i rupe od bekova Alba,Roberto a nisam zaboravio ni Šakirinog playboya.U veznom Rakitić i Busquets ovaj drugi pogotovo mislim da bi ga na 100m uzeo i moj dedo.Napad Suarez i Malcom lagano za ruke i nabiti s noge na nogu.Kad ih ovako sve zajedno okupe na kraju sa torbama u rukama ispratiti i Valverdea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 08 maj 2019, 15:45

Nije problem sto mi nismo upjeli zabiti go jucer,
Problem je sto mi nismo uspjeli sacuvati prednost od **** 3 gola, i dalje ne mogu vjerovati, nestvarno... primali golove iz nicega... nikad mi se u zivotu nogomet nije vise zgadio, i stvarno nemam volje da ih gledam vise pa cak ni iduce sezone ali sigurno ce se ohladiti do pocetka iduce...
Ali stvarno se nadam i molim navijace da ih sviju izvizdu cijelu utakmicu, sve i jednog redom... boli me k sto se buskets izvinuo.... na stub srama sviju staviti,

2 stvari sam govorio prije dvoboja sa Liverpoolom, ne treba odmarati i prvi sastav treba igrati jer samo mozes izgubiti uigranost, pa **** nba playoff ima 30 utakmica u doigravanju i niko se ne zali. Samo fudbaleri kukaju ako imaju 2 utakmice ubsedmici,
Druga stvar je sto se prv utakmica igrala na camp nou, ova ekipa jednostavno nema snage da igra u gostima, da je drugi tim igrao sa alanom i ostalima mi bi sacuvali ovo jer bi makar trcali, buskets samo moze oigrati n camp nou, nigdje drugo,

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 15:47

Slijedeci trener treba biti neko sa autoritetom u klubu, neko ko se nece bojati lupiti sakom od stol.
Po meni, jedini takav u ovom trenutku je Kuman. Naravno, Guardilu ne racunam tu, mislim da je njgov dolazak neralan u ovom trenutku.
Naravno, uprava treba apsulutno stati iza njega i dati mu ovlasti da po svom nahodjenju uredi svlacionicu i napravi hijerarhiju.
Javasluk u ekipi je ocit.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 maj 2019, 15:54

Valjda dočekamo trenera koji će GOAT-u naći poziciju u ekipi :kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 maj 2019, 15:55

Zamisli odmorio komplet ekipu dok je u isto vrijeme Liverpool propišao krv za pobjedu na St. James Parku, plus sinoć nastupe bez dva ključna igrača i onda te slome sa 4:0 a mogli su komotno zabiti 5-6 komada da im je trebalo.

Ovo zaslužuje momentalni otkaz za Valverdea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 maj 2019, 15:57

Jeste smiješni. Kakva rekonstrukcija, kakve prodaje?
Ovi igrači u Barceloni zarađuju duplo više nego što im je spreman placati bilo koji drugi klub. Da ne govorim da se ne nadate nekoj odšteti za Rakitića, Suareza. Dembele i Cou mogu za daleko manje para nego sto su dosli.
Znaci odlazi Rakitić.
Suarez ostaje.
Dembele ostaje.
Cou može samo u PSG.
Ostalo je manje više nebitno, odlazi Vermaelen. Cak se ni Rafinhe nece rijesiti jer nikad nije zdrav.
Don't hate what you don't understand.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 maj 2019, 15:59

Valverde + Coutinho jos jednu sezonu

my body is ready
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2019, 16:09

alba poslije sinoćnje utakmice nije zaslužio da više ikada bude prva opcija na lijevom beku barcelone

realno

30 godina čovjek ima izgleda kao balavac od 14 kad se lomi sezona

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 maj 2019, 16:11

0:14 gol razlika u gostima zadnje cetiri sezone. :rol:

Rakitic i Coutinho dobili nulu od sporta. :urnebes: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 16:16

Zakazana hitna sjednica upravnog odbora.
To vjerovatno znaci ili smjena trenera ili "dajemo punu podrsku treneru" :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2019, 16:22

Smije li se reci ovdje da je vakat da se nađe zamjena i za svetog nedodirljivog Jordia Albu ?
Ako tražimo bolje od Busquetsa, Suareza, Rakete i ostalih (što i treba, slažem se), šta je to onda Alba posebniji ?
Eee kakve sinoc gluposti je pravio taj covjek :facepalm: :oops: za dva gola je kriv :facepalm: citavu sezonu igra odlicno, jedan od najboljih, i kad dođe polufinale kad se igra najvažnija utakmica, on se prospe ko kakva krava :puke:
Što je najgore, frajer uopšte nema nikakve konkurencije i "prijetnje" za svoju poziciju :rol: više je nedodirljiv, nego sam Messi.
Još dobio novi ugovor i sad se može lagano zayebavati do 2025....jbm li ti Barto pleme ludo :evil:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2019, 16:34

"ESPN" izvještava kako je sudbina Ernesta Valverdea neizvjesna te da je Erik ten Hag jedan od mogućih trenera koji bi ga mogli zamijeniti na klupi Barcelone u slučaju da dobije otkaz.

daj boze da se ovo obistini, nekako mi djeluje da bi ovaj covjek mogao nesto napraviti, i da se nece libiti velikih promjena

a s ajaxom je pokazao i takfcku zrelost bogami, hajd sto ej sigurno odlican trener, ne znam zaista koga bi drugog uopste imalo smisla angazovati

jos kad bi mu puyol npr bio pomocnik za hebavanje majki mislim da bi na hajr moglo izaci, eh kako bi sinoc puyol mesija za bradicu onu olinjalu ufatio, a suareza nabio spicom na poluvremnu jos
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 08 maj 2019, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 maj 2019, 16:35

Hvala bogu pa nisam gledao ostatak tekme, a nesto mi je lakse.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.