FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2019, 23:30

Evander je napisao/la:Poketino je bolji trener od ovog iz Ajaxa za dvije klase.
Ovaj anonimus da dodje u Barcelonu i pojavi se u svlacionici, ismijali bi ga.
Jedan Van Gal je bio trenercina za ovog malog, ali se nije uspio u potpunosti pronaci u velikim ekipama.
Jedno je praviti ekipu i voditi mlade igrace, a nesto sasvim drugo doci u svlacionicu punu sujete, gdje se igraci drze ko malo vode i gdje im trener ne smije pisnuti.
Zato nam i treba takav trener da, razhebe ove ufurane preplacene zvijezde, pocetino je naravno dobar trener, no ovaj ajaxov ce cini mi se biti jos i bolji

Al dzaba je nama razglabati, ne vjerujem da ce i jedan od njih dvojici i bilo koji mladji ambiciozniji trener preuzeti ovu prciju nasu Mesijevi ahbabi, nemamo mi upravu za hrabar potez dovodjenja ozbiljnog trenera s ovlastima u krojenju ekipe vecim nego sto imaju mesijevica, suarezoviza, ivanovica itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 23:31

xaviesta je napisao/la:Pochetino je hebeni pericos to je isto da Figa prizivate za trenera.
Ma zahebajem Romarija, poznatog glorihantera :)

Znam da je Poketino rekao da nikad ne bi vodio Barcelonu.
Ali da pravi pitu od g..., pravi. Kapa dole.
Bez eura ulozenog!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 23:36

Naletih na dobru zahebanciju

De Ligt and De Jong part of a team that go 3-0 up and than get eleminated in Champions League!

They already have Barca DNA

:rol: :rol: :rol:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 08 maj 2019, 23:39

Da li ima neko da ovom covjeku ROMARIOOO kaze
PRESTANI TRKELJATI? Idi navijaj za Ajax.
Izvinjavam se drugima .

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 maj 2019, 23:39

Romariooo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Sad ce Romarijo pisati kako Poketina treba za trenera dovesti i pola Totenhema :rol:
Ne kaki, pola ajaxa dovest i trenera i taman, ovakva ispadanja su van domena trenera, covjek je cudo napravio
Xavi je kroz 3 sezone trener Barcelone

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 maj 2019, 23:49

Evander je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Pochetino je hebeni pericos to je isto da Figa prizivate za trenera.

Bez eura ulozenog!
Cuj glorihanter, romario je sto moze potvrditi bilo ko ko ima sjecanje dobro ovde bio ponajveci protivnik tih gloryhunter zahebancija, ja sam pisao o potrebi dovodjenja nejmara npr kad je vecina vas zvala kakadu i brazilski horoz, sto se ajaxa tice pisao sam o dovodjenju suareza i vertongena kad ih je de boer nudio za male pare,tad sam bio protiv dovodjenja fabregasa za kojim ste slinili, bio sam protiv i dovodjenja coutinja i dembelea jer su preskupi i upitni, i mnostvo drugih stvari, vi ste mijenjali misljenja, slinili da se neko dovede, slinili kad podbace, npr smijesno vrm je bilo kad sam pricao dje ces dati preko sto miliona za coutinja za kojeg ne postoji pozicija u ovom sistemu, govorili ste nije nam iz dzepa, moze igrat krilo

I opet sad kad tvrdim da ce mozda cou i demba procvjetati pod nekim novim trenerom u nekoj 4231, ako se to desi, opet cete mijenjat pricu i sliniti na njih isti vi koji sad pisete o njima ko propalitetima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 09 maj 2019, 00:10

Romariooo je napisao/la:
Evander je napisao/la:

Bez eura ulozenog!
Cuj glorihanter, romario je sto moze potvrditi bilo ko ko ima sjecanje dobro ovde bio ponajveci protivnik tih gloryhunter zahebancija, ja sam pisao o potrebi dovodjenja nejmara npr kad je vecina vas zvala kakadu i brazilski horoz, sto se ajaxa tice pisao sam o dovodjenju suareza i vertongena kad ih je de boer nudio za male pare,tad sam bio protiv dovodjenja fabregasa za kojim ste slinili, bio sam protiv i dovodjenja coutinja i dembelea jer su preskupi i upitni, i mnostvo drugih stvari, vi ste mijenjali misljenja, slinili da se neko dovede, slinili kad podbace, npr smijesno vrm je bilo kad sam pricao dje ces dati preko sto miliona za coutinja za kojeg ne postoji pozicija u ovom sistemu, govorili ste nije nam iz dzepa, moze igrat krilo

I opet sad kad tvrdim da ce mozda cou i demba procvjetati pod nekim novim trenerom u nekoj 4231, ako se to desi, opet cete mijenjat pricu i sliniti na njih isti vi koji sad pisete o njima ko propalitetima
Blago tebi pa sve znaš, i sve si znao. Al' doslovno uvijek. Svaka čast. :salut:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2019, 00:10

A inače Pochetino ima iza sebe toliko osvojenih trofeja i jak cv da bi mu rad u Barceloni ili bilo kojem klubu od top 5 bio kao šetnja u parku.

Neće taj iz sigurne stolice Tottenhama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 09 maj 2019, 00:26

Čovjek podigao jedan solidan klub na mnogo veći razinu. Uz minimalna ulaganja ih učinio TOP3(4) ekipom najjače lige svijeta. Prvi put u historiji kluba igraju finale CL. Od anonimusa Kanea napravio top napadača. Od solidnih igrača odlične.

Dao bi ti po' Bayerna da Poće sjedne na klupu Bavaraca ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 maj 2019, 00:27

Saurman je napisao/la:A inače Pochetino ima iza sebe toliko osvojenih trofeja i jak cv da bi mu rad u Barceloni ili bilo kojem klubu od top 5 bio kao šetnja u parku.

Ma prije ce Jozo ili Cholo doci na klupu Barce, nego Poche, frajer mrtvi pericos sto je i javno potvrdio :mrgreen: al eto neka se raja malo fura na njega.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 maj 2019, 00:29

let3 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:A inače Pochetino ima iza sebe toliko osvojenih trofeja i jak cv da bi mu rad u Barceloni ili bilo kojem klubu od top 5 bio kao šetnja u parku.

Ma prije ce Jozo ili Cholo doci na klupu Barce, nego Poche, frajer mrtvi pericos sto je i javno potvrdio :mrgreen: al eto neka se raja malo fura na njega.
murinjo uopšte nije nerealna opcija što se tiče njegovog pristanka, nek mu ponude dobru svotu ne bi razmišljao sekunde

nije ko da ima opcija

poche je nemoguća misija, bukvalno

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 09 maj 2019, 01:01

miky_hz je napisao/la:Neka hvala nemoj ni ovog iz Ajaxa :rol:
De anketu za novog trenera, nekoliko prijedloga Ten Hag, Koeman, Mourinho, Setien, Messi
Eto nek ostali dodaju još koga misle da nedostaje
Don't hate what you don't understand.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 maj 2019, 01:08

ma ostat će valverde svakako

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 maj 2019, 01:14

Setien dakako

Mislim da bi nakon eventualnog dovođenja Mourinha prestao pratiti fudbal

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 maj 2019, 03:02

Rakitić has gone partying after yesterday's Anfield debacle. The Blaugrana midfielder took advantage of the two days off to travel to Seville and visit the Fair. [via sport]
Boli ga khurac. :salut: Hoce poboljsani ugovor. :urnebes: :rol:

Da li su gledale pizde kako se pisa krv za LP?

Sport i MD pisu da ce odluka o Valverdeu biti donijeta nakon kupa. Bila bi fora da upravo kup presudi. :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2019, 06:56

xaviesta je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Neka hvala nemoj ni ovog iz Ajaxa :rol:
De anketu za novog trenera, nekoliko prijedloga Ten Hag, Koeman, Mourinho, Setien, Messi
Eto nek ostali dodaju još koga misle da nedostaje
Nemogu ja to ,samo moderator :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 09 maj 2019, 08:02

Mokri snovi prodaja :

Coutinho
Dembele ( iako ga uz Arthura najvise gotivim u Barci )
Suarez
Rakitic
Busquets ili klupa
Rafinja
Malcom

Dovesti :

Geymara
Grizmana
Sane ili onaj haubica iz Lilla
Ndombele Lyon
De Light
Grimaldo Benfica

Klupirati ili uvoditi po potrebi :

U beznacajnim utakmicama Messija ili cim povedemo 2 : 0 prva izmjena
Pique samo ga u derbijima protiv Reala i Atletica uvodit
Alba podjelit tekme sa Grimaldom
Umtiti i Lenglet podjelit minutazu
De Light - De Jong i Arthur svaku utakmicu po 90+

Trener : Xavi ili celo iz Ajaxa

P.s. znam da je ovo igranje master lige pesa al' svejednoooo bolje da fantaziram nego da me ubija proslost.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 09 maj 2019, 08:29

Kup ako se osvoji i sljedeće sezone gledamo nosatu ublehu na klupi. :ljepota:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2019, 08:46

Mokes je napisao/la:Čovjek podigao jedan solidan klub na mnogo veći razinu. Uz minimalna ulaganja ih učinio TOP3(4) ekipom najjače lige svijeta. Prvi put u historiji kluba igraju finale CL. Od anonimusa Kanea napravio top napadača. Od solidnih igrača odlične.

Dao bi ti po' Bayerna da Poće sjedne na klupu Bavaraca ;)
Dobar je trener al mora se priznati da je imo dosta srece ove sezone, podsjeca na di matea i onu tesku nafaku s celzijem, jest veliki uspjeh s totenhamom u finalu lp biti, no hebiga realno su trebali jos u grupi ispasti, znamo kako su se provukli zahvaljujuci kiksu intera i kako su na kamp nou se provukli protiv naseg drugog tima, onda provlaka i protiv citija i ajaxa, u engleskoj opet obezbijedili lp al takodje dosta zahvaljujuci katastrofalnim rezultatima konkurencije jer i sami su mnogo gubili

Ima tu naravno i tereta uprave, novog stadiona, bez pojacanja, dobar trener al upitno koliko dobar za barcu, ovaj celo iz ajaxa je ipak napravio neki sistem, bolju igru i eto boba srece ga je dijelila od finala, a realno radio je s vecim anonimusima nego pocetino

Al opet kazem, tesko da i jedan dodje, ne vjerujem da je nasa uprava spremna na ozbiljnije promjene, ostavit ce valverdera ili dovesti nekog slicnog njemu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 09 maj 2019, 09:49

Ne znam što, ali mi nije teško palo ono ispadanje od Liverpula.
Prespori smo, imamo 3 brza igrača, Semedo, Demba i Alba. Messi nije brz kao nekad, a i igra u sredini,gdje ni ne može neke šprinteve hvatati.
Odlučio se mag na klupi braniti, ali mu nema ko kontru istrčati.

Ako ne ode ovo ljeto, gledaću ekipu od februara iduće sezone. I opet neka pobjeda 3-0 pa ispasti na gostovanju.
Postali smo ko bhligaši, dobijaš kući, gubiš na gostovanju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.