Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je tofukara87 je napisao/la:Sutra dobijamo Radnika, citiram se sutra poslije utakmice
Kao sto sam rekao.. 3/3harry_90 je napisao/la:Tandara mandara kad god postigne gol mi ne gubimo,da li ce se niz nastavit u Bijeljini?
fukara87 je napisao/la:To je tofukara87 je napisao/la:Sutra dobijamo Radnika, citiram se sutra poslije utakmice
Doktore ove igre nadam se da si uplatio vecu svotu novca na svoju prognozustaragarda je napisao/la:Imali iko da vjeruje u pozitivan rezultat danas....Ja mislim da nam je zijan .... Igrat cemo standardno pickasto sa nekom polubunkericom ne obraćajući puno pažnje STA Ce se u napadu uraditi... Primit cemo kad tad onaj klasični Slobodin gol te cemo tek onda kao nesto pokusati napraviti... Nedovoljno naravno...Onda jos jedan iz kontre za kraj evropskih snova.... Vladika Ce reci poslije utakmice da je to ipak RADNIK i da se ne moze na djecu pritisak stavljati....Daj Boze da debelo grijesim.... Ostalo do kraja sezone rekreativno uz prazan Tusanj i da se koja marka uzme....Mi i velika KRUPA u borbi za nista
Pinoglavi dosta buraz......prekini i ti vise,idi u ****,ako tebe smori diskusija,i negativa smori i ti u pm...pinoglavi je napisao/la:Doktore ove igre nadam se da si uplatio vecu svotu novca na svoju prognozustaragarda je napisao/la:Imali iko da vjeruje u pozitivan rezultat danas....Ja mislim da nam je zijan .... Igrat cemo standardno pickasto sa nekom polubunkericom ne obraćajući puno pažnje STA Ce se u napadu uraditi... Primit cemo kad tad onaj klasični Slobodin gol te cemo tek onda kao nesto pokusati napraviti... Nedovoljno naravno...Onda jos jedan iz kontre za kraj evropskih snova.... Vladika Ce reci poslije utakmice da je to ipak RADNIK i da se ne moze na djecu pritisak stavljati....Daj Boze da debelo grijesim.... Ostalo do kraja sezone rekreativno uz prazan Tusanj i da se koja marka uzme....Mi i velika KRUPA u borbi za nista
Samo naprIJed*emirzlaTu je napisao/la:kuknjava
Vlado ublehooo prodana,koji ce ti Salihovic kloc kuknjava
Samo napred,samo napred
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.