FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobro je ovaj novinar napisao, samo se gleda da se udovolji glavnim zvijezdama, da budu sretni i pm, zato imamo ove nespremne preplacene pizdurine koji izgledaju ko rekreativci protiv fizickih spremnih kvalitetnih ekipa u zavrsnici lige prvaka
Sigurno in trener ne cijedi na treningu pa se zapuste, nece gospoda da zapne, samo im treba povecavati plate, krojiti tim tako da im i jarani i njihove zene budu sretne, onda i pacovi u upravi dozvoljavaju svakome da se sprda s klubom, recimo primjer arde gdje se rusi autoritet, bolje ga dati i dzaba da se rastereti plata, umjesto da se ne prodaje i nek trenira al nebigra dvije godine i propadne skroz, nek i drugi vide da se s klubom ne moze zahebavati, ali ne gospoda svakom ugadja da budu sretni svi, zato imamo sto imamo
Sigurno in trener ne cijedi na treningu pa se zapuste, nece gospoda da zapne, samo im treba povecavati plate, krojiti tim tako da im i jarani i njihove zene budu sretne, onda i pacovi u upravi dozvoljavaju svakome da se sprda s klubom, recimo primjer arde gdje se rusi autoritet, bolje ga dati i dzaba da se rastereti plata, umjesto da se ne prodaje i nek trenira al nebigra dvije godine i propadne skroz, nek i drugi vide da se s klubom ne moze zahebavati, ali ne gospoda svakom ugadja da budu sretni svi, zato imamo sto imamo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Da se ne lazemo, barca je svoj stil igre izgubila odlaskom gvardiole, i imam osjecaj da su igraci par godine posle njegovog odlaska igrali pas igru samo zato jer su to naucili pod njim, sve dok se kostur ekipe nije promijenio (citav xavi i iniesta), onda je krenulo nizbrdo.Evander je napisao/la:Najbolji tekst koji sam procitao vezano za Barclonu u proteklih par dana:
Miguel Rico (u razgovoru za "RAC1"): "Diskusija o Barçinom stilu igre se ponovo pokrenula tek nakon još jednog teškog poraza i eliminacije iz Lige prvaka. Isti slučaj se dešavao i u prošlosti, nakon poraza od Rome i Juventusa. To samo dokazuje da problemi Barcelone u Evropi imaju dublje korijene."
"Nije tačno da je Barça izgubila svoj stil igre na Anfieldu. Barça je počela gubiti svoj stil prije sedam godina, to je kao degenerativna bolest. Najprije smo imali Guardiolu, a zatim Vilanovu. Nakon njih dvojice, uslijedili su Tata Martino, Luis Enrique i Ernesto Valverde. Barcelona je svoj stil gubila postepeno."
"Treneri Barcelone posljednjih nekoliko godina više brinu o tome da glavne zvijezde tima budu sretne i zadovoljne, umjesto da cijela ekipa profitira. Sada je došlo vrijeme da klub pojača takmičarski duh među igračima. Pojedini standardni prvotimci su se previše opustili, jer nemaju konkurencije na svojoj poziciji, a to je jako opasno."
"Liverpoolov četvrti gol na Anfieldu je najbolji odraz trenutnog stanja u Barceloni. Igrači su gledali u sve ostalo, osim u loptu."
Mislim da bi se vracanjem gvardiole barcelona ponovo vratila ka totalnom fudbali i prepoznatljivoj igri, ostalo je sve samo blijeda kopija.
Vi samo reala haman znate pobijedit

naprijed rejal
Postoje 2 opcije:jasmin10 je napisao/la:Busquets i De Jong ne mogu drzati sredinu terena. Pa koga da Busquets stigne kada je sporiji od svakog protivnickog igraca.
1. Dovedeš trenera koji će veznom redu ponovo dati ulogu protagoniste
2. Ne dovedeš i prodaš Busquetsa Cityu
Mogu ako imaju ispred sebe tri brza igraca i mesija ko laznu devetku, njih dvojica bi igrali vise poziciono sto im i godi, ovako sad kako igramo zamijenis raketu de jongom, i onda jos umjesto vidala i suareza dobijes dva brza igraca i to je vec ozbiljan napredakRajaz je napisao/la:Postoje 2 opcije:jasmin10 je napisao/la:Busquets i De Jong ne mogu drzati sredinu terena. Pa koga da Busquets stigne kada je sporiji od svakog protivnickog igraca.
1. Dovedeš trenera koji će veznom redu ponovo dati ulogu protagoniste
2. Ne dovedeš i prodaš Busquetsa Cityu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Sta ovaj od jednom mora na operaciju koljena?
Dan prije utakmice izjavio da je u odlicnoj formi a sad odjednom operacija i da je zavrsio sezonu,
Mozda su se posvadjali i otipsali ga vec sada....
O Suarezu je pitanje
Dan prije utakmice izjavio da je u odlicnoj formi a sad odjednom operacija i da je zavrsio sezonu,
Mozda su se posvadjali i otipsali ga vec sada....
O Suarezu je pitanje

Pretražite google i ceo internet ......NIKO i NIKADA nije izrazio bilo kakvu ozbiljnu želju za dovodjnjem te ojebine čak i u vremenu Barsine i španske reprezentativne "tiki-take". Sve drugo su smešne i glupave priče. Taj najsporiji vezni igrač na svetu (uključujući i Balkan) ima samo dve opcije......da igra u Barceloni ili da se bavi poljoprivredom. Pošto za ovo drugo treba muda oznojiti taj će igračku penziju dočekati u Barceloni, nažalost......jadno i čemerno. Čuj neko da "kupi" tu ojebinu? Ozbiljni evropski timovi ga ne bi ni za džabe doveli.....
PS. bez pišanja uz vetar sada i pričanja bajki nego konkretno datum, članak iz novina, cifra i ime kluba koji je nekad bio (ozbiljno) zainteresovan za njega....ali City? Pa nije Gvardiola socijalna ustanova

Eto i anketa par ljudi je trazilo,pa nek se vrti nesto 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A ti druže Romario mani se strategija i taktika....prihvati se roštilja to ti bolje ide

Ja bi glasao, ali nema moje opcijemiky_hz je napisao/la:Eto i anketa par ljudi je trazilo,pa nek se vrti nesto

A još smešnija je ova........Xavi za trenera odmah?
.....gasi forum 

- FCBlaugrana
- Kontakt:
Otpustiti trenera i 8 igraca, ali ne 8 igraca koji se sponinju u mesijima koji su nevazni (vermalen, malcom i ti igraci)
Rijesiti se suareza, rakitica, busketsa, albe, piquea...
Dojadilo vis bogu i narodu gledati ove nabrajane...vrijeme je za novi pocetak...
Rijesiti se suareza, rakitica, busketsa, albe, piquea...
Dojadilo vis bogu i narodu gledati ove nabrajane...vrijeme je za novi pocetak...
Đesi druže @parangal.parangal je napisao/la:![]()
Prodati Busketsa Cityju?
![]()
![]()
Pretražite google i ceo internet ......NIKO i NIKADA nije izrazio bilo kakvu ozbiljnu želju za dovodjnjem te ojebine čak i u vremenu Barsine i španske reprezentativne "tiki-take". Sve drugo su smešne i glupave priče. Taj najsporiji vezni igrač na svetu (uključujući i Balkan) ima samo dve opcije......da igra u Barceloni ili da se bavi poljoprivredom. Pošto za ovo drugo treba muda oznojiti taj će igračku penziju dočekati u Barceloni, nažalost......jadno i čemerno. Čuj neko da "kupi" tu ojebinu? Ozbiljni evropski timovi ga ne bi ni za džabe doveli.....
PS. bez pišanja uz vetar sada i pričanja bajki nego konkretno datum, članak iz novina, cifra i ime kluba koji je nekad bio (ozbiljno) zainteresovan za njega....ali City? Pa nije Gvardiola socijalna ustanova![]()
![]()
![]()
Guardiola bi za Busquetsa gujice dao.
Ali ja i ti smo se složili da se oko Busquetsa nikada nećemo složiti

U boldovanom je "ključ".....FC Barcelona od odlaska Gvardiole nije ni imala trenera.....imala je "pripravnike" na klupi i čak je Ernesto Valverde JEDINI posle Gvardiole koji je iza sebe imao kakav takav "minuli rad" kao trener neke ekipe svi ostali bili su početnici u tom poslu pa i Tata Martino koji se pre toga bavio samo reprezentativnim fudbalom. Dakle, od odlaska Pepa jedan gigant je poveravan trenerima početnicima u poslu a kako stvari stoje ta praksa će se i nastaviti.....zato i ne čude ovakvi evropski rezultati i prave rezultatske havarije u nekim mečevima koje se dešavaju u poslednjim godinamaEvander je napisao/la:Najbolji tekst koji sam procitao vezano za Barclonu u proteklih par dana:
Miguel Rico (u razgovoru za "RAC1"): "Diskusija o Barçinom stilu igre se ponovo pokrenula tek nakon još jednog teškog poraza i eliminacije iz Lige prvaka. Isti slučaj se dešavao i u prošlosti, nakon poraza od Rome i Juventusa. To samo dokazuje da problemi Barcelone u Evropi imaju dublje korijene."
"Nije tačno da je Barça izgubila svoj stil igre na Anfieldu. Barça je počela gubiti svoj stil prije sedam godina, to je kao degenerativna bolest. Najprije smo imali Guardiolu, a zatim Vilanovu. Nakon njih dvojice, uslijedili su Tata Martino, Luis Enrique i Ernesto Valverde. Barcelona je svoj stil gubila postepeno."
"Treneri Barcelone posljednjih nekoliko godina više brinu o tome da glavne zvijezde tima budu sretne i zadovoljne, umjesto da cijela ekipa profitira. Sada je došlo vrijeme da klub pojača takmičarski duh među igračima. Pojedini standardni prvotimci su se previše opustili, jer nemaju konkurencije na svojoj poziciji, a to je jako opasno."
"Liverpoolov četvrti gol na Anfieldu je najbolji odraz trenutnog stanja u Barceloni. Igrači su gledali u sve ostalo, osim u loptu."

A jbga, barem pola opcija sto posto nerealno.
A nema Setiena, koji je uz ten Haga možda i najrealniji.
ten Hag, Koeman, Setien i možda van Bommel.

ten Hag, Koeman, Setien i možda van Bommel.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Daj članak, daj citat, daj bilo šta? Daj neki tajni snimak iz kafane gde pripiti Gvardiola "pati" za tom igračinom?Rajaz je napisao/la: Đesi druže @parangal.
Guardiola bi za Busquetsa gujice dao.
Ali ja i ti smo se složili da se oko Busquetsa nikada nećemo složiti

Preko pp-a sam mu predložio Setiena i zaboravljenog Paca Jemeza, ali ih nije stavio iz nekog razlogaRajaz je napisao/la:Ja bi glasao, ali nema moje opcijemiky_hz je napisao/la:Eto i anketa par ljudi je trazilo,pa nek se vrti nesto

Moj glas ide Giu

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
I ta anketa je glupava.....Trener FC Barcelona je Antonela Messi (a vidim nije na spisku).....muževi njenih najboljih drugarica čine okosnicu tima. Tako je bilo do sad i tako će i ostati....do daljnjeg 

Vidim vratio nam se i ovaj @parangal. Baš čudno da se uvijek pojavi nakon ispadanja 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Imaš neki problem s tim? Spava ti se? ajde šolju mleka pa u krevet...Mokes je napisao/la:Vidim vratio nam se i ovaj @parangal. Baš čudno da se uvijek pojavi nakon ispadanja
Heh, ne znam, nije da mi je drago, moje prica i predvidjanja su se vecinom i obistinila, mnogima je bilo smijesno, na kraju se vidi sta i kakoparangal je napisao/la:A ti druže Romario mani se strategija i taktika....prihvati se roštilja to ti bolje ide![]()
Posebno na mesija se odnosi sve, diranje u mesija i tebi i vecini forumasa je bilo bogohuljenje, kamo koja godina i razocarenje sve je vise onih sto misle ko i ja
Al eto objasni nam ti sta treba ovoj barci, samo nemoj bogati 7 8 top klasa i top klasa trener pa da onda moze goat ove origije i hendersone prolazit, po tebi eto imamo goata koji igra bolje no ikad, al nema s kim, aj valjda skupe milijardu da mu za te pare dovedu pristojne irgate, po vasem je ispalo i da su xavi, iniesta, anri, puyol i ta strasna generacija bili samo mesijevi irgati, era mesija kazu hah, haj valjda mu i sad nadjju takve igrace da se ne bruka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.