FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 08 apr 2017, 18:37

TzBulevar87 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:kuknjava
Vlado ublehooo prodana,koji ce ti Salihovic kloc kuknjava

Samo napred,samo napred :opaopa:
Samo naprIJed*
To sto ti pises je ekavica [emoji2]

Btw bravo momci, sve pohvale za stoperski tandem i golmana. [emoji106]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Jesmo li dasine ili nismo,ipak nas vodi reprezentativac RS :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 08 apr 2017, 18:40

cestitke vladi i igracima na danas izborenoj pobjedi, i samo **** ljudi nemoj da bi vadili ovim sto su cijelu sedmicu ovdje kukali i pljuvali po ekipi i po Vladi, samo ne znam sta ce pricati kad se evropa izbori, bit ce ko se to jos zadovoljava evropom hahahaha

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 08 apr 2017, 18:41

Bez zajebancije vidi se kolilo znaci Tandir ekipi
Danas je fenomenalno odigro, kako u napadu tako i u odbrani, Salihovic perfektan, o Ericu ne zelim trositi rijeci, jedina mrlja danas je bio Efendic!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 apr 2017, 18:43

slika

Malo gledam ove rasporede i zapada mi za oko da Radnika ceka gostovanje u Mostaru, a zadnja dva kola i dvije teske utakmice opet protiv Zeljeznicara i Zrinjskog. Mozda je dobro sto je taj raspored utakmica jer idu sada kada se ganjaju Zeljeznicar i Zrinjski, a vjerovatno ce tako da ostane i do zadnjeg kola kada ce obje ekipe da traze pobjede za to prvo mjesto.
Isto tako im dolaze i Zeljeznicar i Sarajevo kuci, opet tesko da oni tu mogu biti optimisticni za nesto vise od 1 boda.

Mislim da oni nemaju do kraja u rukavu puno bodova, a pogotovo puno utakmica gdje su favoriti bar 51-49, prakticno samo utakmica protiv Krupe im je mozda neka pobjeda i 3 boda na koja sa pravom mogu racunati.

slika

Nas raspored mi ljepse izgleda na papiru, isto 4 domace utakmice ali pazite sada 2 protiv Krupe koja nema vece ambicije za Evropu i to 4. mjesto. Bore se za bodove ali tu mozemo uzeti 3 ili 4 boda sigurno. A i onda 8. i 9. kolo ponovo fino izgleda kada dolaze i Krupa i Radnik u Tuzlu. Mislim da ce te utakmice biti nekako kljucne za 4. mjesto.
Uz to mislim isto da na Tusnju mi mozemo uzeti bod dva vise u utakmicama protiv Zrinjskog i Zeljeznicara nego sto to Radnik moze u Bijeljin, naravno adut moze biti i atmosfera na Tusnju, neke 4 hiljade ljudi je dosta da igracima nabije vise elektriciteta u tim utakmicama kako bi dosli do boljeg rezultata.

U Kupu nam je se poslozilo isto na neki nacin jer Sarajevo i Zeljeznicar mogu jedni na druge tek u finalu. I u slucaju kiksa jedne od ekipa u polufinalu ja sam uvjeren da u 2 utakmice Mladost i Siroki ne mogu tu zabiti vise od Zeljeznicara i Sarajeva ali vidjeti cemo, desavalo je se da kup osvoje i Olimpik i Radnik iako nisu bili favoriti.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 apr 2017, 18:48

Efendic je danas bio ispod svakog nivoa... Nije lako Vladi, valja njemu svaku utakmicu odlucivat izmedju njega i Darke, a ne zna se koji je gori...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 apr 2017, 18:48

bolje ovako nego da smo uzeli Sarajevo a danas izgubili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 08 apr 2017, 18:50

Prodana utakmica Jasmin sredio, vratili nam za ono sto smo im slali pomoc kad su poplave bile :rol: :rol:
Momcima svaka cast, next stop Krupa, idemo muski odigrat i sve je moguce :opaopa: :opaopa:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 apr 2017, 18:51

NedostatakZnanja je napisao/la: Ona mi je sveeeee....
"Na svijetu mi je sveeee" ide tekst, ne brukaj se više i ne piši na tuđim temama.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 apr 2017, 18:55

wobly92 je napisao/la:
NedostatakZnanja je napisao/la: Ona mi je sveeeee....
"Na svijetu mi je sveeee" ide tekst, ne brukaj se više i ne piši na tuđim temama.
:rol: :rol: :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 apr 2017, 18:58

Kako moras biti napacen za nesto ovako :bow: :bow:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 apr 2017, 19:06

Jel neko registrovao Tandirovu presjecenu kod stative Ordagica? :D

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 apr 2017, 19:08

Da mi je neko prico da ću pohvalit Tandira me bi mu vjerovao svegami

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 apr 2017, 19:08

pinoglavi je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Imali iko da vjeruje u pozitivan rezultat danas....Ja mislim da nam je zijan .... Igrat cemo standardno pickasto sa nekom polubunkericom ne obraćajući puno pažnje STA Ce se u napadu uraditi... Primit cemo kad tad onaj klasični Slobodin gol te cemo tek onda kao nesto pokusati napraviti... Nedovoljno naravno...Onda jos jedan iz kontre za kraj evropskih snova.... Vladika Ce reci poslije utakmice da je to ipak RADNIK i da se ne moze na djecu pritisak stavljati​....Daj Boze da debelo grijesim.... Ostalo do kraja sezone rekreativno uz prazan Tusanj i da se koja marka uzme....Mi i velika KRUPA u borbi za nista
Doktore ove igre nadam se da si uplatio vecu svotu novca na svoju prognozu
Jes sjeo na volej :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 08 apr 2017, 19:12

Nevjerovatno koliko par clanova siri negativu i smara jos od oktobra prosle godine.

Cestitam ekipi, Ericu na odlicnom izdanju.
samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2017, 19:16

emirzlaTu je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Imali iko da vjeruje u pozitivan rezultat danas....Ja mislim da nam je zijan .... Igrat cemo standardno pickasto sa nekom polubunkericom ne obraćajući puno pažnje STA Ce se u napadu uraditi... Primit cemo kad tad onaj klasični Slobodin gol te cemo tek onda kao nesto pokusati napraviti... Nedovoljno naravno...Onda jos jedan iz kontre za kraj evropskih snova.... Vladika Ce reci poslije utakmice da je to ipak RADNIK i da se ne moze na djecu pritisak stavljati​....Daj Boze da debelo grijesim.... Ostalo do kraja sezone rekreativno uz prazan Tusanj i da se koja marka uzme....Mi i velika KRUPA u borbi za nista
Doktore ove igre nadam se da si uplatio vecu svotu novca na svoju prognozu
Jes sjeo na volej :mrgreen:
Od sad pratim prognoze pa kontru na kladionici udaram
Ali uspio je popljuvati sve, od poraza u hendikepu, izjave Jagodica, praznog Tusnja i prodaje utakmica. Al jbg pobjedili smo :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 apr 2017, 19:18

Selam za pljuvače.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

NedostatakZnanja
Kontakt:

Post Postao/la NedostatakZnanja » 08 apr 2017, 19:20

pinoglavi je napisao/la: Jes sjeo na volej :mrgreen:
Od sad pratim prognoze pa kontru na kladionici udaram
Ali uspio je popljuvati sve, od poraza u hendikepu, izjave Jagodica, praznog Tusnja i prodaje utakmica. Al jbg pobjedili smo :mrgreen:[/quote]
:thumbup:
STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 apr 2017, 19:26

Pobjeda je dobra,i imamo sansu za evropu,povoljniji raspored generalno od Radnika,i medjusobni susret na Tusnju.
Ali pobjeda danas,nece nam donijeti uslovan Tusanj,niti ce placati reprogram,niti ce ponistiti cinjenicu da imamo dvije paralelne Slobode.
FK Sloboda Tuzla i Omladinski Fudbalski Klub Sloboda 1919.
Nece zbog ove pobjede klub prestati funkcionisati na pozajmice,koje su nam nabile vecinu duga....
Zato vam porucujem,uzivajmo u pobjedi,prestanite prozivati svako svakoga,i samo cekati da bude po vasem,da bi pljuvali nekoga sa suprotnim misljenjem.
Analiziracemo na ljeto,svi skupa,i vidjeti gdje smo....Na ljeto,prije pocetka sezone,prva stvar uprave,mora biti skupstina,i finansijski izvjestaj.
Inace,u suprotnom,ista su to gofna,kao i ona koja prozivate iz svih prijasnjih uprava......
Ovo sam rekao samo da bi se sabrali,izuzetno sam sretan zbog pobjede,volio bi evropu i tih 400 000,bez obzira slagao se sa politikom uprave ili ne,ali problemi kluba jos uvjek su tu...
PRESTANITE PROZIVATI JEDNI DRUGE:OKRENUO VAS JE JEDNE PROTIV DRUGIH LIK KOJI I NE NAVIJA ZA SLOBODU
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 08 apr 2017, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 apr 2017, 19:28

Normalno da je trebao biti pozvan, niti jedan navijac Slobode ne treba reci nije pa makar to bilo tacno, treba govoriti samo trebao je biti pozvan, ne treba biti postenjak kao sto nisu ni ovi drugi sirem BiH samo lobiraju za svoje pa i kada imaju dvije lijeve hvale.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 08 apr 2017, 19:36

Uvijek nas iznenade bilo pozitivno bilo negativno.

Nemamo mi sanse za europu i da je izborimo necemo licencu dobiti.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.