Ne ljutim se, samo ti odgovaram.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:05A sto se ljutisonako je napisao/la: ↑28 jun 2020, 18:20Mi placamo rentu koliko su nam rekli da placamo. Nismo mi rekli, evo placat cemo ovoliko, nego nam odredili cijenu. To sto opstina sad licitira sa iznosima nije nas problem. Mogu oni sad reci, milion kirija, koga to boli briga. Oni da su mogli izvuci vise para od nas, izvukli bi. Tako da tu pricu mi ostavljamo sebi, to zajebi. U firmi koja odrzava stadion, redovne su plate, tako da s te strane smo mirni. I nemoj Boga ti nista da ostane, sve sto ostane vi izmuzete, jal ovako, jal onako.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 17:21320 000 maraka na godisnjem nivou ostave sebi
Umjesto da uplate rentanje stadiona
Firma koja odrzava stadion bi mogla podjelit plate i doprinose svojim radnicima
Ostalo bi i da opstina sta podjeli socijalno ugrozenim u jeku pandemije
I mizeriju koju placaju opet su duzni preko 50 000 maraka
Svasta
A dug, platit cemo, ne sekiraj se, mi ne ostavljamo dugove. Barem ne, u zadnjem periodu.
Zato opusti se i uzivaj u ljepotama Konjica.
Ovo ja nisam izmislio
Ovo su rekli predstavnici opstine Centar i direktorica firme koja odrzava stadion
Uz prisustvo vaseg bivseg golmana
Konjic je divan
E sad sto mi imamo u upravi Jasmina koji je iz Konjica i niegov je hotel u kojem smo mi i sto je Jasko jedan od najbogatijih u Konjicu i BiH i ludo voli Zelju
Pa nismo mi krivi za to
Eto vi imate pare
Pa idite i vi negdje i uzivajte
Bosna je bogata rijekama i drugim prirodnim ljepotama
Ako vam je frka u Konjic da odete
Ja da sam na celu vaseg kluba
I ako imate para da krava ne moze pojest
Ja bih bas u Konjicu i to u ovom hotelu uplatio 20 dana priprema
Ali ne vi ste u Butmiru u onom kontejneru
Opet ti kazem, mogu oni sad reci kirija je milion, koga to briga, mi smo potpisali ugovor o rentanju i drzimo se ugovora.
Naravno da je Konjic divan, nisam nista rekao protiv kazem ti, uzivajte kad vam je Bog dao, bazeni, tereni, rafting, ljepota. Kad dodje vrijeme naravno da cemo ici i mi negdje, a fakat ne vidim razlog da idemo u Konjic i vama ostavljamo pare, pored jos toliko lijepih mjesta u BiH. Nama je zasad lijepo i u Butmiru, ne sekiraj se. Tereni extra sto je najbitnije, sta me briga za kontejnere, necemo u kontejnerima pripreme obavljat.