FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Stjepanovica sam zaboravio spomenuti, prejak igrac!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Unproforacsolinas je napisao/la:Pobjeda je dobra,i imamo sansu za evropu,povoljniji raspored generalno od Radnika,i medjusobni susret na Tusnju.
Ali pobjeda danas,nece nam donijeti uslovan Tusanj,niti ce placati reprogram,niti ce ponistiti cinjenicu da imamo dvije paralelne Slobode.
FK Sloboda Tuzla i Omladinski Fudbalski Klub Sloboda 1919.
Nece zbog ove pobjede klub prestati funkcionisati na pozajmice,koje su nam nabile vecinu duga....
Zato vam porucujem,uzivajmo u pobjedi,prestanite prozivati svako svakoga,i samo cekati da bude po vasem,da bi pljuvali nekoga sa suprotnim misljenjem.
Analiziracemo na ljeto,svi skupa,i vidjeti gdje smo....Na ljeto,prije pocetka sezone,prva stvar uprave,mora biti skupstina,i finansijski izvjestaj.
Inace,u suprotnom,ista su to gofna,kao i ona koja prozivate iz svih prijasnjih uprava......
Ovo sam rekao samo da bi se sabrali,izuzetno sam sretan zbog pobjede,volio bi evropu i tih 400 000,bez obzira slagao se sa politikom uprave ili ne,ali problemi kluba jos uvjek su tu...
PRESTANITE PROZIVATI JEDNI DRUGE:OKRENUO VAS JE JEDNE PROTIV DRUGIH LIK KOJI I NE NAVIJA ZA SLOBODU

Trenutno nemamo kriticne mase koja ce ista pokusat uradit za promjene nekih stvari...mada mislim da ide korak po korak,nisu ljudi svemoguci pa da ostrane trulez koji se kotio 20 godina.
Pomak se desio u OP,barem rezultatski,dokazali su da se okrecu omladincima sa jakim fokusom.
Mjenjanje statuta,pm,jedino mogu promjenit clano vi skupstine,al daj Boze da oni ista mogu...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
A nedaju ni u pobjedi uzivat. Klat cemo se sutraemirzlaTu je napisao/la:Unproforacsolinas je napisao/la:Pobjeda je dobra,i imamo sansu za evropu,povoljniji raspored generalno od Radnika,i medjusobni susret na Tusnju.
Ali pobjeda danas,nece nam donijeti uslovan Tusanj,niti ce placati reprogram,niti ce ponistiti cinjenicu da imamo dvije paralelne Slobode.
FK Sloboda Tuzla i Omladinski Fudbalski Klub Sloboda 1919.
Nece zbog ove pobjede klub prestati funkcionisati na pozajmice,koje su nam nabile vecinu duga....
Zato vam porucujem,uzivajmo u pobjedi,prestanite prozivati svako svakoga,i samo cekati da bude po vasem,da bi pljuvali nekoga sa suprotnim misljenjem.
Analiziracemo na ljeto,svi skupa,i vidjeti gdje smo....Na ljeto,prije pocetka sezone,prva stvar uprave,mora biti skupstina,i finansijski izvjestaj.
Inace,u suprotnom,ista su to gofna,kao i ona koja prozivate iz svih prijasnjih uprava......
Ovo sam rekao samo da bi se sabrali,izuzetno sam sretan zbog pobjede,volio bi evropu i tih 400 000,bez obzira slagao se sa politikom uprave ili ne,ali problemi kluba jos uvjek su tu...
PRESTANITE PROZIVATI JEDNI DRUGE:OKRENUO VAS JE JEDNE PROTIV DRUGIH LIK KOJI I NE NAVIJA ZA SLOBODUovde ako se nesto napise pozitivno,petorica se jave da popljuju!!!I tako unazad koliko hoces.To sto ti pises promjene i stabilizaciju kluba,ko ce to pokrenut???
Trenutno nemamo kriticne mase koja ce ista pokusat uradit za promjene nekih stvari...mada mislim da ide korak po korak,nisu ljudi svemoguci pa da ostrane trulez koji se kotio 20 godina.
Pomak se desio u OP,barem rezultatski,dokazali su da se okrecu omladincima sa jakim fokusom.
Mjenjanje statuta,pm,jedino mogu promjenit clano vi skupstine,al daj Boze da oni ista mogu...

Uvjek ako je poraz etoo ako je pobjeda sta je pljuvacoiii...
Idu mi na kur.ac.Moji stavovi se znaju i pobjeda ili poraz sa tim nemaju veze.
Nece ni poraz ni pobjeda uticati bitno na uredjenje kluba.
Momcima svaka cast.Volio bi da uzmu evropu i te pare od evrope pa akobogda da uprava nam prezentuje izvjestaj finansijski prihodi rashodi pozajmice vjerujem da bi daleko manje negative bilo.Barem bi imali uvid U pravo stanje i mogli kvalitetno diskutovat bez rekla kazala.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
De bolan kanite se vise te price "pljuvaci", "hejteri", "dusmani" itd itd. Da bi imali sve to, pa makar i u vlastitim redovima, mi kao klub i navijaci moramo napraviti i uraditi nesto na zavidnom nivou... Ne provaljujte se vise s tom pricom zivota vam [emoji84]samirr je napisao/la:Selam za pljuvače.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
075
- zlatnakoka
- Kontakt:
Erića ako ne stavi ponovo na gol, stvarno nek mu na dušu ide (jedino ako želi pružiti šansu i Muminoviću).
Efe standardno loš, još kad napravi potez kao Ordagić protiv želje, s tim da on napravi napad na naš gol, pa Bože.
Salihović odličan, dostojna zamjena.
I hajde sad još nešto da pitam, nisam kako treba vidio. Kod njih piše Ordagić dao gol jer misle da je igrač koji je nabacio dao gol, odnosno da Tandir nije dirao loptu. I ja isto tako mislim, tako mi se čini, i Zilkić je strijelac. Isto mu moram prigovoriti da igra kao Mehidić, previše solira, jer ga možda diže onaj potez protiv Sarića.
Za Ordagu se nema više šta reći, momak i u našem najgorem i najboljem izdanju jednostavno pokazuje kvalitet. Nema utakmice da ne odskače od svih ostalih, konstantno najbolji.
Za Subu očigledno nije bek, i ne znam zašto je odličnog Lazu izbacio.
Idemo dalje, navijati sad za sarajlije u srijedu, a onda odraditi naš posao do kraja.
I što se ovog vašeg svadjanja tiče, razlika mišljenja, ni ja realno nisam očekivao neki rezultat, i drago mi je da su me iznenadili. Isto tako sam očekivao barem bod protiv Sarajeva i šta sad.
Manje posjećujte teme tipa "PL prepucavanja", jedino ako vam je muka pa da se ispovraćate, i biće bolje i kod nas ovdje.
Efe standardno loš, još kad napravi potez kao Ordagić protiv želje, s tim da on napravi napad na naš gol, pa Bože.
Salihović odličan, dostojna zamjena.
I hajde sad još nešto da pitam, nisam kako treba vidio. Kod njih piše Ordagić dao gol jer misle da je igrač koji je nabacio dao gol, odnosno da Tandir nije dirao loptu. I ja isto tako mislim, tako mi se čini, i Zilkić je strijelac. Isto mu moram prigovoriti da igra kao Mehidić, previše solira, jer ga možda diže onaj potez protiv Sarića.
Za Ordagu se nema više šta reći, momak i u našem najgorem i najboljem izdanju jednostavno pokazuje kvalitet. Nema utakmice da ne odskače od svih ostalih, konstantno najbolji.
Za Subu očigledno nije bek, i ne znam zašto je odličnog Lazu izbacio.
Idemo dalje, navijati sad za sarajlije u srijedu, a onda odraditi naš posao do kraja.
I što se ovog vašeg svadjanja tiče, razlika mišljenja, ni ja realno nisam očekivao neki rezultat, i drago mi je da su me iznenadili. Isto tako sam očekivao barem bod protiv Sarajeva i šta sad.
Manje posjećujte teme tipa "PL prepucavanja", jedino ako vam je muka pa da se ispovraćate, i biće bolje i kod nas ovdje.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Cestitke igracima na zalaganju i odvojena 3 bitna boda... Kasnije cu opsirnije kako sam ja to vidio....Ovih par zaljubljenika NJUO i faraonovih nadnicara nek' me zaobidju u sirokom luku....Haman im je Macak objasnio da smo mi danas izborili Evropu a u stvari se samo korak odmakli od ponora nad kojim stojimo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
hahahahahhahahastaragarda je napisao/la:Cestitke igracima na zalaganju i odvojena 3 bitna boda... Kasnije cu opsirnije kako sam ja to vidio....Ovih par zaljubljenika NJUO i faraonovih nadnicara nek' me zaobidju u sirokom luku....Haman im je Macak objasnio da smo mi danas izborili Evropu a u stvari se samo korak odmakli od ponora nad kojim stojimo

mozda ima nade za tebe ipak da vjerujes da je Sloboda ipak iznad bilo kakve uprave

Mozda neko i bude na stadionu do kraja sezone.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Cestitke momcima na danasnjem zalaganju i pobjedi protiv direktnog protivnika,nasem strategu Vladi puna podrska!!!!
Eric pun pogodak 1000% a Lazevskom brz oporavak zelim
Eric pun pogodak 1000% a Lazevskom brz oporavak zelim
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Uprave "upravljaju"Slobodom ....Nemoze sama sobom upravljati. ...Figurativno mozda konstatacija stoji,ali u praksi smijesno zvuci.Hitman22 je napisao/la:hahahahahhahahastaragarda je napisao/la:Cestitke igracima na zalaganju i odvojena 3 bitna boda... Kasnije cu opsirnije kako sam ja to vidio....Ovih par zaljubljenika NJUO i faraonovih nadnicara nek' me zaobidju u sirokom luku....Haman im je Macak objasnio da smo mi danas izborili Evropu a u stvari se samo korak odmakli od ponora nad kojim stojimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda ima nade za tebe ipak da vjerujes da je Sloboda ipak iznad bilo kakve uprave
Mozda neko i bude na stadionu do kraja sezone.
Sloboda je ranjenik koji hitno treba operaciju (citaj remont iznutra u nacinu funkcionisanja)inace mogla bi izdahnuti ili pak vjecito zivjeti na aparatima.
I tako..
Jos jedan dan pod policijskom pratnjom, direktorski sta reci.

Jos jedan dan pod policijskom pratnjom, direktorski sta reci.

Pusti nas malo da mastamo kako je lijepo biti klub koji pobjedjuje.
RADNIK SLOBODA 0 1
Prva gostujuca pobjeda u 2017 g
RADNIK SLOBODA 0 1
Prva gostujuca pobjeda u 2017 g
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Nemas sta mastati pobjedjivala je prije i pobjedjivace.
Mora se prestati poistovjecivati UPRAVA i KLUB.
Uprava nije klub.Niko NIKADA NIJE PLJUVAO KLUB.
Sretno nam do 4 pozicije.
Ma nije nam se dalo.samo like i unlike...i tako..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li to nema nasih na stadionu ?

Kako ide majstore???Hitman22 je napisao/la:Dabogda se ti nama iznenadioRollingPaper je napisao/la:Očekujem poraz, svaki ostali ishod će me iznenadit.
Svaka čast ovoj limitiranoj ekipi ako uspije nesto vise.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Nemas sta mastati pobjedjivala je prije i pobjedjivace.
.

Upravo to.
Ma prica vam je generalno sranje.sat vremena voznje od tz.sramota brate.sramota.
**** ba i politiku i pare.i dugove.i rezultate.**** pametovanje.kukanje.sukanje .kontriranje.sat vremena.
Opet sramota.pu jebote zivot.
**** ba i politiku i pare.i dugove.i rezultate.**** pametovanje.kukanje.sukanje .kontriranje.sat vremena.
Opet sramota.pu jebote zivot.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De ti sad to objasni ovim faraonovim sljedbenicimasolinas je napisao/la:Nemas sta mastati pobjedjivala je prije i pobjedjivace.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
wobly92 je napisao/la:"Na svijetu mi je sveeee" ide tekst, ne brukaj se više i ne piši na tuđim temama.NedostatakZnanja je napisao/la: Ona mi je sveeeee....

ERIĆ golmančina!!yebo Hadziju ba!
DRŽAVA TUZLA!!
Opet seres j..... faraon vise.Dosadan si prestani vise.staragarda je napisao/la:De ti sad to objasni ovim faraonovim sljedbenicimasolinas je napisao/la:Nemas sta mastati pobjedjivala je prije i pobjedjivace.
Trenutno nasa realnost je 3-5 mjesta. I tako ce bit u buducnosti, moze se desit da odemo gore, moze se desit da odemo dole. SA ekipe iza sebe imaju armiju navijaca sirom nam nase lijepe, medijsku masineriju i jos dolaze iz sredine dje je standard barem 50% veci. Zrinjskog guraju hercegovci al i ta ce sisa presusit ko sto je i sirokom. Na kraju cemo zavrsit ko srb i hr liga dje ce dvije ekipe bit jace od ostalih za klasu, nase je samo da se nadamo da ce se ponovit neko sa parama i mudima ko azemica i to j to. Realno sto neko rece iznad.
#samosloboda
#samosloboda
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 11 gostiju.