Koja je tacno razlika?Goalgetter je napisao/la:Meni je vec dosao novi dizajn.. Koje smece samo.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
- Goalgetter
- Kontakt:
Razlika u funkcionalnosti zasad nisam primjetio, ali su modernizovali dizajn, i izgled je skoro pa isti kao onaj na Facebooku na Androidu, po meni, svaka promjena kod njih je sve gore i gore, jer mi treba dugo da se naviknem opet na novi dizajn. Totalno bezpotrebno.Donnie Darko je napisao/la:Koja je tacno razlika?Goalgetter je napisao/la:Meni je vec dosao novi dizajn.. Koje smece samo.
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
de napravi screenshot ako ti nije problem, jer ja sam prije par mjeseci promjenio jezik na engleski (US) i vidio sam da je drugačiji izgled i user interface dok je na ostalim jezicima ostalo staro.. pa me interesuje jel to ta promjena ili nešto drugo..Goalgetter je napisao/la:Razlika u funkcionalnosti zasad nisam primjetio, ali su modernizovali dizajn, i izgled je skoro pa isti kao onaj na Facebooku na Androidu, po meni, svaka promjena kod njih je sve gore i gore, jer mi treba dugo da se naviknem opet na novi dizajn. Totalno bezpotrebno.Donnie Darko je napisao/la:Koja je tacno razlika?Goalgetter je napisao/la:Meni je vec dosao novi dizajn.. Koje smece samo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo: (open in new tab)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni izgleda 10 puta ljepse nego do sad
Odnosno kao sto mi je i dalje 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve je stvar navike. Meni je odvratno, nikako se ne mogu snaci, ali eto, navicu se za par sedmica. 
- Cautinho
- Kontakt:
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
Mislim da imam problem sa fb android app-om.Tražilica mi izbacuje skroz neke lijeve rezultate,umjesto da izbaci kad trazim stranicu npr. one najpopularnije,sa najviše fanova.
Keep walking.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ima li neki jednostavniji način da se unfollowuje masa nekih prijatelja na fb, osim onog da idem od profila do profila i pojedinačno ih se rješavam? 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
ma otprilike isto kao što ja imam, samo što je kod mene samo ta gore trazilica tj taj toolbar gore promijenjen, timeline je ostao isti. da budem iskren, poprilično je unaprijeđena pretraga i možeš nešto pretražiti ono baš u detalje i sl. što prije nije bilo moguće.Goalgetter je napisao/la:Evo: (open in new tab)
-
lucif3R666
- Kontakt:
sad i meni dosao novi profil , al nemam nigdje ono prozor da vidim gdje su onlline ko sto je bilo... cccc sad moram gledam dole na chatu ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Na profilu polugola a na statusu <3 Allah <3
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sta faliOtelo je napisao/la:Na profilu polugola a na statusu <3 Allah <3
im'o sam ti ja kolegicu kojoj je san da postane gogo plesacica a na timeline-u se ajeti objavljuju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
fali kad ta mala sve nesto religija, ovo, ono. Ne da nista protiv islama reci a ovomo bi dala prvom prilikom.miki_92 je napisao/la:sta faliOtelo je napisao/la:Na profilu polugola a na statusu <3 Allah <3![]()
im'o sam ti ja kolegicu kojoj je san da postane gogo plesacica a na timeline-u se ajeti objavljuju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Illmatic09
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Illmatic09 je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
novi design je očajan, navodi me da se odjavim sa Facea, al' ne dam se 
-
lucif3R666
- Kontakt:
mozel se kako vratit stari fb ovo je katasrofa , ko da sam na digitronu ---
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni je ovaj bio prije nekih mjesec dana, bio par sati i vratio se na staro 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.