Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
samo nemoj da pametujete moglo ovo moglo ono . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nije mi dobro
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte zezat, odigrali su momci danas odlicno. Prije su se stvari pogresno odradile, ali danas super sve
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne postoji nacija koja je odigrala vise historijskih utakmica nego mi...
Pu yebem ti zivot
Sta ih pljujete koji kuracc nisu oni krivi sto ne znaju
Sta ih pljujete koji kuracc nisu oni krivi sto ne znaju
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
E moj Prce .. odigraš odličnu utakmicu i zasereš u ključnom trenutku.
Opet pricate o nesreci. A ovdje je samo rijec o manjku kvaliteta. Nista drugo. Kada si kvalitetan onda imas i "srece". Kada nisi onda uvijek kukas. I svaka nacija i svi navijaci svakog kluba kukaju da oni nikad nemaju srece, da nema niko nesretniji. Pizdarije i floskule.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 jun 2015, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vazda fali po gol, i kad imas napokon X koji ti odgovara ti prodajes i njega i zaj.ebes EURO koji ti se otvorio

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- L'Avvocato
- Kontakt:

@sudac92 Ohladi malo, dobićeš srčani prije 30.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
7 na 5 klaun na klupi ne zna napraviti akciju da neko ostane sam... kakav je to retard od covjeka FUJ!
jos se nesto malom ovcini kurci kad je iskljucen nesto mu prijeti i posla ga na kraj klupe... **** jedno odlazi iz svetinje!
jos se nesto malom ovcini kurci kad je iskljucen nesto mu prijeti i posla ga na kraj klupe... **** jedno odlazi iz svetinje!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- skyisthelimit
+1Head je napisao/la:Boze pobij nas sve redom. Ova nacija ne zasluzuje da zivi. Fuj kako smo prokleti, da nema nas svijet ne bi znao za rijec baksuzluk.
15.10 - 15.06 ...
e h e b o ti nas...ebo više častan oproštaj...daj da koji put se miševski i kukavički plasiramo...svaka im čast na zaista velikoj borbenosti,što kažu srce na terenu...ali brate previše teškog AMATERIZMA,nemamo krila,pivota,dva dobra vanjska šutera...50% igrača nema šta da traži u repci...zahvaliti se ili nogu u d u p e....ne zaboravimka da Dancima nije igralo 7 prvotimaca,Prce sve napravi i nak kraju i dade kontru bez ispaljenog metka,2 igrača više ,nemamo šuta...uh samo me glava zaboli ,odoh popiti analgin...
Najbolji na kraju ispuste šansu. To je naš taj mentalitet. Momci su bili odlični večeras, kao što je komentator rekao, svoje šanse smo prokockali u prethodnoj utakmici. I evo, već treća utakmica, gol nam samo fali. Al' to je to, Bosanac ostaje Bosanac. Kad je najpotrebnije ne može se sabrat, u tom segmentu smo mislim u fudbali uspjeli sazrit koliko-toliko, ali rukomet i košarka još ništa. Najradije bih da nisam gledao utakmici, ali suđeno nam je. Hvala Bogu na svemu što smo ipak doživljeli dosad. Baksuz ostaje baksuz.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Nismo zaslužili da idemo na Evropsko. Smiješno bi bilo da se sa jednom pobjedom plasiraš, pogotovo jer nam se Danska ponudila sa drugom i trećom postavom. Ljudi nam izašli u susret i opet nismo u stanju ni neriješeno izvući. Loš ciklus kvalifikacija, vrlo loš!
Nema to veze sa srećom, već sa tipično bosanskim...hor-ruk sistem, improvizacija i nerad.
Nema to veze sa srećom, već sa tipično bosanskim...hor-ruk sistem, improvizacija i nerad.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je tacno 100% i cesto nam se desava, rukometasi, kosarkasi, fudbaleri... Us.eru na ovim laksim utakmicama pa se onda vadi na najjacim, tesko je to.ade43 je napisao/la:Ne možeš se vaditi protiv Danske nikako , a u Litvaniji 15 golova zabiješ :O cccccccccccccccc
Nemamo srece a velesila Litvanija nas prca kao i polu mrtva Bjelorusija. Samo jos fali ona "Zayebo nas sudija". Bosanska posla.
Kvalitet ljudi moji, kvalitet, nedostaje ovoj reprezentaciji.
Kvalitet ljudi moji, kvalitet, nedostaje ovoj reprezentaciji.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Upravo tako, rastjerati ove stare luzerske mrcine i krenut sa ovim mladjim graditi repku.Cartman je napisao/la:Opet pricate o nesreci. A ovdje je samo rijec o manjku kvaliteta. Nista drugo. Kada si kvalitetan onda imas i "srece". Kada nisi onda uvijek kukas. I svaka nacija i svi navijaci svakog kluba kukaju da oni nikad nemaju srece, da nema niko nesretniji. Pizdarije i floskule.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Rukometna reprezentacija BiH
Kakav de.bil je onaj Prce to je nevjerovatno. Pas iza leđa 50 sekundi do kraja pri nerjesenom rezultatu, kakva je.bena sreća, to je čisti amaterizam.
Zadnja izmjena: isx, dana/u 14 jun 2015, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Tresem se. Nisam dobro nikako. Prebolio sam Bjelorusiju, danas nista ocekivao nisam ali ovo je puno gore. Ovo boli previse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.