NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Sve ti to stoji ali kao sto rekoh uporedi kakvu ekipu je imao sa Shaqom a kakvu poslije Shaqa
pogotovo vidi za period dok Gasol i Artest nisu stigli sa kakvim cirkusantima je tad imao posla dobro je sto nije pao u depresiju, zato je i trazio trade u Bullse u to vrijeme
eto izvadi mu i statistike od 2006- , cak mu je eFG%medju najvecim u tim godinama , provjeri sam pa ces vidjeti koliko je impresivno sta je tad radio na terenu i koliko je vukao onu smijesnu ekipu, apsolutni vrhunac karijere bez dileme
pogotovo vidi za period dok Gasol i Artest nisu stigli sa kakvim cirkusantima je tad imao posla dobro je sto nije pao u depresiju, zato je i trazio trade u Bullse u to vrijeme
eto izvadi mu i statistike od 2006- , cak mu je eFG%medju najvecim u tim godinama , provjeri sam pa ces vidjeti koliko je impresivno sta je tad radio na terenu i koliko je vukao onu smijesnu ekipu, apsolutni vrhunac karijere bez dileme
-
- Kontakt:
ne kažem da nije impresivno, kažem da ništa nije bio lošiji ni unazad 4-5 godina prije te 2006. nikad nijedan superstar nije imao goru ekipu u odnosu na konkurenciju nego Kobe 2004-2007, to nije upitno. samo kažem da je bio jednako dobar u godinama sa Shaqom, samo što je individualna statistika bila lošija jer nije bio jedina napdačka opcija, ali je zato rezultat bio tu.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Pa i za vrijeme three peata je vec bio sila i Shaq bez njega sigurno nebi imao 3 titule (kao i obrnuto), ipak pricamo o drugim najboljim SG svih vremena
ali, i to je kljucna stvar u svemu, od odlaska Shaqa je igrao u mnogo tezim okolnostima, sa hadaljima oko sebe i opet postavljao rekordne brojeve sa haman identicnom efikasnoscu, cak i boljom po nekim parametrima...a ko ga je gledao u tim sezonama svakako zna o cemu pricam, tad je i u ligi vladalo misljenje da je Kobe najbolji igrac na planeti
ali, i to je kljucna stvar u svemu, od odlaska Shaqa je igrao u mnogo tezim okolnostima, sa hadaljima oko sebe i opet postavljao rekordne brojeve sa haman identicnom efikasnoscu, cak i boljom po nekim parametrima...a ko ga je gledao u tim sezonama svakako zna o cemu pricam, tad je i u ligi vladalo misljenje da je Kobe najbolji igrac na planeti
Bolja Bradina prosla sezona nego Kobijeva '06, 7i seed k'o prosijak, Brada HC
Jos Brada bio dosta efikasniji
-
- Kontakt:
ja mislim da je Harden imao najbolju sezonu u historiji lige, još je i prsten osvojio. GOAT
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
Od ovih sto su imali 35+ppg (sem Wilta) najbolja je njegova, bolja i od Jordanove i Kobijeve. Ovi 8i i 7i seed k'o prosijaci, Brada sam sa Fariedom i Austinom Riversom HC. Jos efikasniji bio od obojice
-
- Kontakt:
pa dobro logično kad je i on bolji i od Wilta i od Jordana i od Kobeja, ne znam šta je čudno.
Samo fakti
Jos ova dvojica igrali preko 40 minuta, Brada 36, da je igrao 40 imao bi 38-40 ppg
Jos ova dvojica igrali preko 40 minuta, Brada 36, da je igrao 40 imao bi 38-40 ppg
Morey im isprao mozak gore nego SANU 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Realno bolja sezona nego kobijeva.Bolji statsi,efikasnost uspjeh u RS i PO.Sad to sto su neki kobijevi simpatizeri ne umanjuje fakt.
Evo sad sam fino ispravio da mi se post ne moze izbrisat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
navijam za Hjuston i ne znam šta pričam
Uopste nije upitnoBosniaBoston je napisao/la:Realno bolja sezona nego kobijeva.Bolji statsi,efikasnost uspjeh u RS i PO.Sad to sto su neki kobijevi simpatizeri ne umanjuje fakt.
al u kurcualemsa je napisao/la:Od ovih sto su imali 35+ppg (sem Wilta) najbolja je njegova, bolja i od Jordanove i Kobijeve. Ovi 8i i 7i seed k'o prosijaci, Brada sam sa Fariedom i Austinom Riversom HC. Jos efikasniji bio od obojice
cuj "sa Fariedom" ,frajer jedva 30 utakmica odigro
onu ekipu koju je Kobe imao poslije Shaqa je jedna od najgorih koju je jedan superstar imao u istoriji NBA to zapamti
-
- Kontakt:
kad bi sve bila samo statistika, ne bi bilo upitno je li Wilt goat. uzmeš u obzir ostale okolnosti - eru, kvalitet ekipe, trenera, sistem igre i vidiš da to nije ni blizu. zadnje od mene na ovu temu, sa alemom ne ulazim u ozbiljnu konverzaciju u vezi Hardena ili Hjustona.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne bi ni tad wilt bio goat jer su mu statsi u PO bili kao napuhana verzija deandre jordana(jos uzeti u obzir da je tad igra bila 25% brža),choker klasicni gori od brade.
#Punoljetstvo
Ma daj 7i seed, to DeRozan uradiBalon je napisao/la:al u kurcualemsa je napisao/la:Od ovih sto su imali 35+ppg (sem Wilta) najbolja je njegova, bolja i od Jordanove i Kobijeve. Ovi 8i i 7i seed k'o prosijaci, Brada sam sa Fariedom i Austinom Riversom HC. Jos efikasniji bio od obojice
cuj "sa Fariedom" ,frajer jedva 30 utakmica odigro
onu ekipu koju je Kobe imao poslije Shaqa je jedna od najgorih koju je jedan superstar imao u istoriji NBA to zapamti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.