ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Znači bitni su svi mečevi ikad u karijeri, al na ta 4 turnira se zglob nikako nije trošio. OK Rafaelovci 

Pusti malo Nadala nek covjek uziva, sta ocekujes od Rogera, moze li biti neki faktor bar na Wimbledonu?shminka je napisao/la:Znači bitni su svi mečevi ikad u karijeri, al na ta 4 turnira se zglob nikako nije trošio. OK Rafaelovci
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Očekujem da se oprosti, jer je ovo prevršilo svaku mjeru, kako je krenuo igrat će do 2020. godine. Nek pusti djecu da igraju 

Rece da ce igrat jos 2-3 sezone jbt, njemu se bas igra tenis i u ove stare dane.shminka je napisao/la:Očekujem da se oprosti, jer je ovo prevršilo svaku mjeru, kako je krenuo igrat će do 2020. godine. Nek pusti djecu da igraju

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Igrao bi i ti da ti kapa 60 miliona dolara godišnje xD
A nema se jadna, valja djecu skolovat.shminka je napisao/la:Igrao bi i ti da ti kapa 60 miliona dolara godišnje xD

Odlican mec igraju Murray i Almagro, jest da je Endi na nekom prosjecnom nivou ali Niko je bas dobar, steta ce biti ako ovo ne ode u 3 seta, ali uvijek su zanimljivi mecevi kada se sastanu primarni defanzivac i ofanzivac, i sva ta nadjacavanja dva potpuno razlicita shvatanja ove igre.

-
- Kontakt:
Sad si sam sve rekao i potvrdio ono sto ja govorim.shminka je napisao/la:Znači bitni su svi mečevi ikad u karijeri, al na ta 4 turnira se zglob nikako nije trošio. OK Rafaelovci
S obzirom da je u pitanju prva povreda desnog zgloba u karijeri kod Nadala mozemo slobodno ici sljedecom logikom.Saberi sve mečeve Nadala u zivotu + nekako dodaj u tu jednacinu i kolicinu treninge, egzibicije i sve turnire kao dijete sto je igrao.Znaci svaku aktivnost gdje je trosio svoj zglob.
I onda skontaj koliko su bitna ta 4 turnira.
Da je nesto preskocio na sljaci mozda bi mu zglob otkazao malo poslje, na WB-u ili šta ja znam ali bi na RG došao bez mečeva u nogama i bez jos nekih drugih stvari i vjerovatno bi isto prošao, poraz u 2 ili 3 kolu.
Jeste, pobijedio bi ga Samuel Groth u 2. kolu RGa
Ništa, zapet onda žestoko ove godine, jer se na tim turnirima nikako ne troši fizički. Perpetuum mobile.
Ništa, zapet onda žestoko ove godine, jer se na tim turnirima nikako ne troši fizički. Perpetuum mobile.
-
- Kontakt:
shminka je napisao/la:Jeste, pobijedio bi ga Samuel Groth u 2. kolu RGa
Ako bude imao dobre rezultate prije šljake tj ako daleko dogura na AO te osvoji jedan masters na HC-u moci ce sebi priustiti da malo odmori na sljaci.Ako podbaci to sve moraće odigrat barem 3 od 4 turnira na sljaci prije RG-a.Ima poslje njega da odmara dovoljno.
Vezano za ovaj bold, ja se nekad pitam jel se ti samo praviš ovako duduk ili fakat jesi? Ovakvi ironični postovi su ti upotpunosti bespotrebni, bar se nadam da su ironicni, za tvoje dobro.
Jos jednom, imal ko iz osjeka ljudi, ili da ima u planu da ide na ovaj DC?
Pa ti si rekao da se zglob na tim turnirima nije trošio, ne ja
Dohu uzima Novak! Meni je lakse prognozirati mjesto na ATP listi na kraju sezone, nego ko ce pobijediti na AO! Mislim da ce velika cetvorka na kraju 2017. ponovo biti na prva cetiri mjesta! Tesko je sada prognozirati ko ce biti prvi i drugi (Andy ili Novak). Rafa je mnogo blizi trecem mjestu od Rogera... Za cetvrto mjesto ce se voditi velika borba izmedju Rogera, Stana, Milosa i Keia. Cetvrto mjesto Fedexa je mozda vise moja zelja nego realnost, ali vidjecemoUnofficialpage je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Elem, yebo sad njega. Sta ti ocekujes od Rafe, od Fedexa, od Noleta i Murraya ove sezone, kakvu dinamiku i promjene na vrhu. To bi me zanimalo, da vidim svaciju perspektivu. Ko ce AO da uzme? Hoce li Nole ili Murray uzeti Dohu?

Ostali ce se manje-vise vrtjeti oko svojih pozicija u prvih 10, mozda se Zverev probije tu negdje oko 10-og mjesta...
-
- Kontakt:
Lažeš, ne izvrći tuđe riječi da bi ispao u pravu.shminka je napisao/la:Pa ti si rekao da se zglob na tim turnirima nije trošio, ne ja
Zglob se jeste trošio, jednako kao što se trošio prethodnih 10 godina (s obzirom da je prva povreda tog zgloba u pitanju) i to nije presudilo kad je povreda u pitanju.Došla bi prije ili kasnije, a to niko sem dragog Allaha ne moze znati.Poenta je da je Nadal uradio dobar potez kad se odlucio za igrati vecinu turnira na sljaci gdje je trebao doci do prijeko potrebnog samopouzdanja i tenisa u nogama i sto bolje se pripremiti za RG.NIje bio umoran u toj količini da bi mu propustanje turnira više pomoglo nego odmoglo, a da se umarao sigurno jeste, nije robot.
Učešće na tim turnirima mu je jako pomoglo u pripremi RGa, diglo mu je samopouzdanje, bez kojeg ne bi imao šta tražiti na RGu, jedini je problem bio što nije imao čime držati reket u rukama. Fascinantno dobra priprema turnira.
Sarkazam ala @shminka i neznanje prevladase, trenutno stanje na temi:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
- Kontakt:
Inače nije moj stil pisanja, nije ali fakat, ali u tvom slucaju fakat covjek pomisli da si glup.Iskreno se nadam da se samo praviš, za tvoje dobro.Meni ni iz dzepa ni u dzep.shminka je napisao/la:Učešće na tim turnirima mu je jako pomoglo u pripremi RGa, diglo mu je samopouzdanje, bez kojeg ne bi imao šta tražiti na RGu, jedini je problem bio što nije imao čime držati reket u rukama. Fascinantno dobra priprema turnira.
Kod mene je stari sve pod kontrolom, dok kod tebe nije i ti ne možeš da skontaš kad sam ozbiljan, a kada sarkastičan. I ne razumijem kako sam ja to glup kad kažem da priprema za turnir na kojem Rafa nije bio ozbiljan faktor nikako ne može biti dobra, baš kao ni odluke koje su ga do tog stanja dovele. Ali eto očigledno ti vjeruješ u višu silu, tako da akcije koje igrači poduzimaju očigledno i ne mogu uticati na pripremu samih turnira. Rafa je dao sve od sebe da dodje spreman, u to ne sumnjam ni ja, ali eto nije mu bilo sudjeno i zato mu ti i halališ. A da je moglo drugačije-moglo je.
Živ bio.
Živ bio.
Ovdje se brane stavovi i tvrdje nego sto se branio Staljingrad! 
Nema ustuknuti ni milimetra, poginut ako treba ali u ubjedjenju!

Nema ustuknuti ni milimetra, poginut ako treba ali u ubjedjenju!
Coronados de gloria vivamos,
ali volim kad babuka isprska ovog francuza pa i u ovim revijalnim mecevima 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nadal je predosadno igrao, previse defanzive, a imao je oruzje za napade i tako je mogao slomiti Raonića.
Roger 36 winnera
mlatnuo momka na koki.
Roger 36 winnera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.