Nego ako neko sazna u medjuvremenu a vjerovatno ce se znati,dali je uvojen plan razvoja BP to je takodjer bitno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Usao je i jedan iz BP cisto da se zna
mozda jos koji al nisam cuo
Nego ako neko sazna u medjuvremenu a vjerovatno ce se znati,dali je uvojen plan razvoja BP to je takodjer bitno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 
BegA_SA je napisao/la:Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim![]()
u UO usao jedan navijac!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne navijac vec jedan covjek BPa Sead BasicRule_hz je napisao/la:BegA_SA je napisao/la:Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim![]()
i Resad Muratovic ev fala bogu da ovi svi nisu podrzali ovu konpanjiju koja nas u crno zavila majke im se najebem......BegA_SA je napisao/la:Ne navijac vec jedan covjek BPa Sead BasicRule_hz je napisao/la:BegA_SA je napisao/la:Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim![]()
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
dva covjek BP-a mislim i da je Resad Muratovic iz BP-aBegA_SA je napisao/la:Ne navijac vec jedan covjek BPa Sead BasicRule_hz je napisao/la:BegA_SA je napisao/la:Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
I Menso Basic al on nije bio na udaruBegA_SA je napisao/la:Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim![]()
Navodno je uslo vise od jednog covjeka ispred BP...nego da sad ne nagadjajmo sacekajmo jos malo dok se sve zavrsi....
Eto ugl promjene su se desile sto je najbitnije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma pusti LP, to je samo za velike. Nego reci ti meni, ima li šta novo? Raspadate li se ili ne?pitar-istok je napisao/la:Želim vam sretno ispadanje iz LP,ispali ste prije i nego ste odigrali protiv Hapoela.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
2 kandidata ispred BP su usli, a jos nekoliko clanova podrzava BP i plan 2010-14
p.s
Juniori donijeli duplu krunu.
p.s
Juniori donijeli duplu krunu.
nije on nego Sead Basic,dobar je ovaj Seadmiky_hz je napisao/la:I Menso Basic al on nije bio na udaruBegA_SA je napisao/la:Cini mi se da je od stare garniture ostao samo Hujic, ispravite me ako grijesim![]()
![]()
Navodno je uslo vise od jednog covjeka ispred BP...nego da sad ne nagadjajmo sacekajmo jos malo dok se sve zavrsi....
Eto ugl promjene su se desile sto je najbitnije
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Nije lose za sada. Sacekajmo da se odredi predsjednik, potpredsjednik...
Novi članovi UO: Zijad Blekić, Mensud Bašić, Dževad Bećirović, Suad Bašić, Rašid Muratović, Vlastimir Mijović, Mustafa Dučić, Damir Hujić, Munir Talović, Almir Bećirović i Jusuf Šabanović.....BegA_SA je napisao/la:Nije lose za sada. Sacekajmo da se odredi predsjednik, potpredsjednik...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
izmedju sebe ce predsjednika izabrat mislim da najvise sanse ima zijad blekić
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Predsjednik je Blekic sacekajte to samo dok zvanicno jave...moram priznati da sam vise nego zadovoljan,usli su kandidati ispred BP sto sam najvise prizeljkivao...neznam dali je usvojen onaj biznis plan,ali posto je usao covjek koji i sam autor tog plana vjerovatno ce i poceti da se sprovodi sve to u djelu
HVALA TI BOZE:))) SUTRA 10 POJACANJA ODMAH:))))))))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
iskreno da vam cestitam od srca sto ste uspjeli promijeniti stanje na bolje..i nadam se da ce ovaj pozitivan talas prosirit se na jos neke klubove u BIH..jos jednom cestitam i ako bogda ove sezone da budemo u borbi za sami vrh..
-PAJA Fan Club!!
_Bad_boy je napisao/la:iskreno da vam cestitam od srca sto ste uspjeli promijeniti stanje na bolje..i nadam se da ce ovaj pozitivan talas prosirit se na jos neke klubove u BIH..jos jednom cestitam i ako bogda ove sezone da budemo u borbi za sami vrh..
hocemo.. sigurno nadam se da ce nam ova nova uprava i to omoguciti... za vrijeme svog mandata.. a i pohvale mladim momcima koji su donijeli duplu krunu iz zenice....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- kupus army
- Kontakt:
Samo za nasu ljubav najvecuuu,oooo Sarajevooo ooo Sarajevo zauvijek samo tebi pjevacu
...Hvala bogu da smo docekali svojih 5 minuta,a sad idemo po pojacanja i titulu ako bog da,jos samo jednu zelju imam da dodje Husref za trenera i titula je nasa..Danas je se pokazalo da su horde prejake i da se njima ne treba zamjeriti 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
poslije ovog zasigurno ce husref bit trener...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To je to.Promjene na BOLJE ako bog da.Sad svi ZAJEDNO u novi BOOOOOOJJJJJJJJJJ.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.