FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2019, 16:03

Pustite to, onda je mesi najveca kurava u fudbalu, dobija sve jace ugovore, a igra sve slabije

Normalno je da igraci odnosno njihovi menadzeri sebi nabijaju cijenu, niko ziv ne zna dal je to grizman uradio iskljucivo da bi vecu platu dobio u atleticu, da je barca ponudila koji milion vise od one ponude, mozda bi presao

A vidimo i da je isposlovao sebi klauzulu od 120 miliona, znaci ostavio prostora da predje ovog ljeta mozda, nije dakle da planira pet godina uzivati u atleticovoj plati, sve to vuce na to da je htio ostati jos godinu samo u atleticu, taman da ovamo suareza zamijeni

'
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 maj 2019, 16:05

Sve je to biznis, nisam bio za Griezmana do ove blamaze a sad bi guzice dao da ga dovedu.Prodati panjinu Suareza i dovesti neku klasu, a jedini koji je mozda dostupan je Griezman, ne znam ko jos ima dostupan.I ovaj Son iz Tottenhama je igracina inace :bow:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2019, 16:15

enobarca je napisao/la:Sve je to biznis, nisam bio za Griezmana do ove blamaze a sad bi guzice dao da ga dovedu.Prodati panjinu Suareza i dovesti neku klasu, a jedini koji je mozda dostupan je Griezman, ne znam ko jos ima dostupan.I ovaj Son iz Tottenhama je igracina inace :bow:

Biznis ha...pa i odlazak juniora je bio biznis,zar ne..

Sve je biznis.

Son odlican igrac i jedno 10x veci karakter od smrada Griezmanna.
Mislim, ovdje se pljuje po Neymaru (s pravom) upravo zgob ciganskog karaktera, a Griezmann se priziva zbog istog.
Ne kontam tu logiku nikako :damn:

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 10 maj 2019, 16:21

Svi igraci su obicni placenici, pa Barca ima najvece place od sviju. Kazu voli klub, sve to stoji da voli a svako sezona dvije daj novi ugovor i uredu ako je zasluzio treba platit, recimo Messiju daj koliko hoce jer on zasluzi...al isto trrba biti profesionalan i u kontra slucaju, kad igrac padne ko Suarez noga u gujicu, nema tu dao je klubu prije toliko...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 maj 2019, 16:39

let3 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:Sve je to biznis, nisam bio za Griezmana do ove blamaze a sad bi guzice dao da ga dovedu.Prodati panjinu Suareza i dovesti neku klasu, a jedini koji je mozda dostupan je Griezman, ne znam ko jos ima dostupan.I ovaj Son iz Tottenhama je igracina inace :bow:

Sve je biznis.

Mislim, ovdje se pljuje po Neymaru (s pravom) upravo zgob ciganskog karaktera, a Griezmann se priziva zbog istog.
Bilo logike il ne bilo Griezman je za panjinu Suareza trenutno Maradona i ako se misli sta uraditi narednih godina u ligi prvaka treba se otarasiti Suareza i slicnih te dovesti nove igrace, ne bilo kakve igrace nego klase a Griezman to jeste.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 maj 2019, 16:49

let3 je napisao/la:

Sve je biznis.

Griezman je za klasu bolji od Sona.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 maj 2019, 17:14

Ne znam kad ce se vise prestati s pricom o tim platama i koliko smo dali na igraca, covjece trebaju pojacanja, nova mladja krv, neko ko ce da trci na terenu. Ako nam to nije pokazao opet i Liverpool onda ne znam.

Nema aposlutno nikakvog opravdanja za ono u utorak, taman uzeli jos 3 Lige zaredom. Skor u LP zadnje 3 godine na gostovanjima kad smo ispali je:

0-10. Sa PSG je 0-14. Pa covjece isto da smo iz druge lige ekipa. To ne bi sebi dopustio ni fenjeras.

Daj Griezmanna, daj sviju, ne zanima me, necu da gledam opet Rakitic-Busquets-Roberto i takve splacine da se vuku po terenu samo zato sto su sve osvojili i odrigrali X utakmica. Vrijeme je konacno da se krene naprijed u tom pogledu, pa 2019 je godina. Da se prestane ziviti u 2012.
27.10.2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 10 maj 2019, 18:09

Upravo.

Dokle god se bude na osnovu reputacije igralo do tad ce Barca biti prosjek.
Samo karakter i licnost treba na klupu koja ce otjerati kocijase i slepace.

Messi treba da igra false 9 , Griezman treba da ore , , vezni red da ujeda i carini , bekovi da budu dupla krila , stoperi da mogu zatvoriti kontru.
Barca apsolutno nema ni jedan segment , nema identitet i nema kvalitet.

Xavi zvuci idealno ali i nerealno.Mislim da jos uvijek nema licencu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 maj 2019, 18:15

Ma jok Xavi nece jos najmanje 2-3 godine nije radio ni kao drugi trener nigdje, nema licensu.
27.10.2020

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 10 maj 2019, 18:40

Pochettina probajte dovesti,isplati se dati za njeg i 40m jer sa ovim igracima uz malo pojacanja barca moze do titule LP

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2019, 18:57

Španski "Gol" tvrdi da su ovo fudbaleri Barçe čiju prodaju uprava razmatra, po cijenama koje su navedene:

• Philippe Coutinho: 100 miliona €,
• Ivan Rakitić: 65 miliona €,
• Samuel Umtiti: 55 miliona €,
• Jasper Cillessen: 25 miliona €,
• Rafinha Alcântara: 20 miliona €.

Dakle, Barcelona bi eventualnom prodajom navedenih fudbalera zaradila oko 260 miliona €.
Dobro sad, GOL i njihove neke cijene i predviđene zarade me ne zanimaju toliko, ali sam za prodaju ovih igraca. Zapravo, dodao bi još neke na tu listu Suarez kao prvi (hvala za sve :tokralju: al vrijeme je da se traži novi špic), Gomesa, Denisa, Ardu, sve to to treba prodati, zatim Vidala (kojeg cijenim kao borca, ali nije buducnost kluba)...starosjedioci masijci (Pique, Messi, Busi, Alba) su svakako zastićeni ko polarni medvjedi , to ce igrati dok ne crkne.
Jedino ne bih prodavao Umtitija sa ove liste. Bez obzira što je izgubio citavu godinu na sanacije, mislim da je i dalje najkvalitetniji stoper u klub ! nažalost, muke muci sa povredama. Ako bi sanirao te svoje povrede kako treba, onda nipošto prodavati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2019, 20:03

Stigle su vas suze Rafinhe.Dajte ga na free dok nije kasno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 maj 2019, 20:20

SiamoNoi je napisao/la:Stigle su vas suze Rafinhe.Dajte ga na free dok nije kasno.
Dobijate vi Rakitica. :kafa:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 maj 2019, 20:38

jasmin10 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Stigle su vas suze Rafinhe.Dajte ga na free dok nije kasno.
Uz Rakitića dobivaju i Rafinhu gratis.

Što se Rakete tiče, nekako se kola uvijek na njemu slome, barem kada je ovaj forum u pitanju. Ne znam šta je tome razlog. Nije on neko od koga ćeš očekivati da riješi utakmicu jednim potezom. On je klasičan timski igrač čija je uloga da trči. To je savršeno funkcionisalo u prvoj sezoni, kad je bilo dosta više individualne kvalitete. Više ne funkcioniše tako dobro i vrijeme je za rastanak. Njegov ostanak bi nakviše štetio Frenkiju.

Kako god, ostaće mi u lijepom sjećanju, zbog požrtvovnosti i onog gola u finalu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 maj 2019, 20:48

Upravu si Mokes. Vazda neko spominjanje Rakitića, iako je ovaj drugi dio sezone odradio jako dobro. Ali, eto, ima tu i doza nacionalizma, ne može mi niko reći da nije tako.

Sve u svemu, zahvaliti mu se, opravdao je i više od onoga što je uloženo u njega. Treba promjene praviti, mora i to vrijeme doći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 10 maj 2019, 21:12

prije bi prodao Busquetsa nego Rakitica
barem moze pokriti 2-3 pozicije, a ovaj jednu i to sve losije nazalost

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 maj 2019, 21:28

slika
Kakav fail od transfera, a koliko se Barca borila za njega, koliko se iščekivao njegov transfer. Početak je bio solidan, ali onda strmoglav pad.
Čitam po Barca Balkan fb stranici, kao treba ga ostaviti, kod novog trenera će eksplodirati. Ne znam na osnovu čega gaje takav optimizan, jer ono što on pruža nema veze ni s trenerom ni s pozicijom. Amaterski nivo fudbala, odbija se od svaki, pa i najmanji kontakt. A pritisak, raste li raste. I što je najgore, smatraju da treba igrati Iniestinu poziciju :rol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 maj 2019, 21:35

Pošto? :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2019, 21:43

Mokes je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Uz Rakitića dobivaju i Rafinhu gratis.
Neka hvala,zadrzite onda obojicu.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 maj 2019, 21:58

Osim13 je napisao/la:Pošto? :kafa:
2 deka kahve i pola kile kocke i nosite. Kahva i kocka po vašem izboru :kafa:
SiamoNoi je napisao/la:Neka hvala,zadrzite onda obojicu.
Purgeru, bolan, Raketa bi vam bio najbolji igrač, niste vi neka sila od tima da odbijate prekaljene igrače. Nema on nikakve veze s Maminjom, pa ga da hejtaš :yawn:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.