FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Delac, klupa Ostrakovic i Plakalo. Odlicna tri golmana. A do juce Bandovic bio prvi golman.. njemu se zahvaliti i raskinuti ugovor.
Za Evropu jos jedan jak stoper i Miske.
Uprava je strasna.
Za Evropu jos jedan jak stoper i Miske.
Uprava je strasna.
pola godine ide prvo posudba onda mu istice ugovor sa Celzijem, nakon toga poptisuje jos godinu i po sa namaTracy3McGrady je napisao/la:Koliko će matej potpisati?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: FK Sarajevo
dobro, i kakve to veze ima s tim sto mi pisemo po forumima oko misketa i sto nasi iz uprave pregovaraju sa njim?hilmo je napisao/la:
Lud je svako ko misli da Miske ne bi pomogao nama u ostvarivanju nasih ciljeva, ali ja to gledam na malo drugaciji nacin. Mi imamo sklopljen tim, tim koji ima sve: dobre golmane, solidnu odbranu, odlican vezni red i fantastican napad. I uopce se ne trebamo zamarati ono dolaska 'kapitalca'. Ukoliko nasi u klubu to uspiju svaka im cast.
Ali nasa sad glavna preokupacije treba da bude gostvanje u Gradaccu.
Ne sumnjam da neki od vas imaju kontakte sa ljudima u klubu i imaju te neke "insajderske" informacije, moja je stvar hocu li u to vjerovati, ali imam osjecaj da ste se medjusobno poceli takmiciti ko ima bolje.
#Gradacac#utakmica
To je najbitnije.
sto nam to ne treba?
Ima brate lijepi kodro koji je lijepo plaćen da igrace drzi u dubokoj koncentraciji za tekmu, a navijaci neka rade sta im je volja, a lijepa euforija se stvar asto je ekstra jer ce otici bruka navijaca gore, jos ako miske pootpise prije gradacca onda treba ocekivati stampedo (Iako nece igrati gore)
nema potrebe pisati da nam ne treba, kada je nesto istina i kada se desava... dakle pricamo sa njim, imamo dobre sanse da dodje i ne vidim tu nista apsolutno lose
DOBRO DOSAO MATEJ!!!!!!!!!!!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : FK Sarajevo
dobro je ako će tako biti, ako bi opet samo na 6mj došao, bilo bi bez veze.aS_Roma je napisao/la:pola godine ide prvo posudba onda mu istice ugovor sa Celzijem, nakon toga poptisuje jos godinu i po sa namaTracy3McGrady je napisao/la:Koliko će matej potpisati?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Kad se zavrsava prelazni rok?cim uprava nije htjela komentarisati slucaj "Misimovic" ima tu nesto jer znamo i mi sami koliko su se opekli kad su djelili informacije sa medijima oko Kelave,Borjana pa dobro znate sta se desilo na kraju
a dok Ibrakovica nema u medijima ili slicno nesto opasno radi 
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
-
belosevic28
- Kontakt:
@Benko hvala ti sto postojis
i ti, i onaj na terenu
Cuj ne treba nam MIske...al' ajd svako ima pravo da iznese svoje misljenje 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta mislite protiv Borca da imamo ovakav vezni red:
MISIMOVIC, Duljevic, Cimirot, Radovac, Rustemovic, Alispahic, Bilbija, Stojcev
Napad:
Okic, Velkoski, Benko, Bekic

MISIMOVIC, Duljevic, Cimirot, Radovac, Rustemovic, Alispahic, Bilbija, Stojcev
Napad:
Okic, Velkoski, Benko, Bekic
-
belosevic28
- Kontakt:
Zavrsava 27.02. zato Delac dolazi sutra, a sto se Misketa tice, on je slobodan igrac, tako da moze potpisati i izvan prelaznog rokaNord1987 je napisao/la:Kad se zavrsava prelazni rok?cim uprava nije htjela komentarisati slucaj "Misimovic" ima tu nesto jer znamo i mi sami koliko su se opekli kad su djelili informacije sa medijima oko Kelave,Borjana pa dobro znate sta se desilo na krajua dok Ibrakovica nema u medijima ili slicno nesto opasno radi
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Na kosevu ce se igrat tika taka
Vajlda ce se znati vise na misketa tokom dana....
drago mi je da se Matej vratio medju Divove. Citao sam neki dan njegov interview gdje govori kako nikad nece zaboraviti "Horde Zla" i da mu je klub u srcu... pratio sam ga i na twitter kad smo osvojili kup izbacio sliku da se zahvali svima i kako mu je bilo predivno u FKS. Gotivim ga pravo, plus 800,000€ neka doda transfermarkt na nas tim
MATEJ IS BACK!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zašto dženo nije stavljao delaca na gol ?
- BoskoAntic
- Kontakt:
HeraklitMracni je napisao/la:Zašto dženo nije stavljao delaca na gol ?
Da bi mu branio jaro Dejo
U INAT SVIMA 1946
zato sto na ljeto nije htio oštrakovica... kaze , NE TREBA MUHeraklitMracni je napisao/la:Zašto dženo nije stavljao delaca na gol ?
U 14 SATI NA KALMAN RADIJU SAZNAJTE DA LI CE MATEJ DELAC PONOVO BITI NA GOLU SARAJEVA I DA LI CE ZVJEZDAN MISIMOVIĆ BITI NOVI ČLAN SARAJEVA.

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Amca007 je napisao/la:U 14 SATI NA KALMAN RADIJU SAZNAJTE DA LI CE MATEJ DELAC PONOVO BITI NA GOLU SARAJEVA I DA LI CE ZVJEZDAN MISIMOVIĆ BITI NOVI ČLAN SARAJEVA.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Kalman radio hahahah meni nema goreg radija. Al eto ko je to gost? Mislim da se tu nece nista saznato oko Misketa nego ako to bude samo ce biti BOMBAAAAAAAA i cirevi ce da pucaju na sve strane

Ma nije neki radio, ali slucajno naletim sad i slusam govori kako ce nasi iz uprave gostovati i saznati cemo informacije.xbox je napisao/la:Cuj Kalman radio hahahah meni nema goreg radija. Al eto ko je to gost? Mislim da se tu nece nista saznato oko Misketa nego ako to bude samo ce biti BOMBAAAAAAAA i cirevi ce da pucaju na sve strane![]()
![]()
![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
MISKEEEEEEEEEEEE 
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 12 gostiju.