let3 je napisao/la:Španski "Gol" tvrdi da su ovo fudbaleri Barçe čiju prodaju uprava razmatra, po cijenama koje su navedene:
• Philippe Coutinho: 100 miliona €,
• Ivan Rakitić: 65 miliona €,
• Samuel Umtiti: 55 miliona €,
• Jasper Cillessen: 25 miliona €,
• Rafinha Alcântara: 20 miliona €.
Dakle, Barcelona bi eventualnom prodajom navedenih fudbalera zaradila oko 260 miliona €.
Dobro sad, GOL i njihove neke cijene i predviđene zarade me ne zanimaju toliko, ali sam za prodaju ovih igraca. Zapravo, dodao bi još neke na tu listu Suarez kao prvi (hvala za sve

al vrijeme je da se traži novi špic), Gomesa, Denisa, Ardu, sve to to treba prodati, zatim Vidala (kojeg cijenim kao borca, ali nije buducnost kluba)...starosjedioci masijci (Pique, Messi, Busi, Alba) su svakako zastićeni ko polarni medvjedi , to ce igrati dok ne crkne.
Jedino ne bih prodavao Umtitija sa ove liste. Bez obzira što je izgubio citavu godinu na sanacije, mislim da je i dalje najkvalitetniji stoper u klub ! nažalost, muke muci sa povredama. Ako bi sanirao te svoje povrede kako treba, onda nipošto prodavati.
Hah, kakvi sve strucnjaci prave ove liste, cuj raketa 65 miliona, i to jos skuplji od umtitija da ne povjeruje, medije sto bombaju to je presmijesno ko im sve radi
Za raketu ako uzmu 30 40 miliona to je uspjeh jer covjek je u godinama i iscijedjen, no poznavajuci nase strucnjake u upravi dace ga interu ko da gledam na neku pozajmicu uz mogucnost otkupa za 20 miliona, pa inter nece imati ni te pare
Za coutinja se moze uzeti 100 miliona, pogotovo ako ga psg bude trazio, al i to sumnjam da ce znati izvuci pare, ne bi me iznenadilo da se sve raspoda posto zasto s argumentom barem plate da se rijese, ta je prosjacka politika i dovela nas u situaciju u kojoj jesmo da se igraci mogu zahebavati kako hoce
Negdje sam procito da totenham trazi andre gomesa za 30 miliona, zna li ko kakva je situacija s njim, jel on ono otisao na posudbu, ili je prodan pa ovi evertonu nude pare
Ne znam i za alcasera, ako se ne varam on je na posudbi s mogucnoscu otkupa za 25 miliona, dal ce ga dortmund otkupiti sad ili vratiti
Prije svega mora se dovesti novi trener, i on da razmotri ko mu treba a ko ne, no ko god da bude ne sumnjam da ce prva zelja biti grizman umjesto suareza, ko god bude i odluci suareza zadrzat, hebem mu sve unaprijed