FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Derdiyok
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Derdiyok » 10 maj 2019, 22:01

Mokes je napisao/la:
slika
Kakav fail od transfera, a koliko se Barca borila za njega, koliko se iščekivao njegov transfer. Početak je bio solidan, ali onda strmoglav pad.
Čitam po Barca Balkan fb stranici, kao treba ga ostaviti, kod novog trenera će eksplodirati. Ne znam na osnovu čega gaje takav optimizan, jer ono što on pruža nema veze ni s trenerom ni s pozicijom. Amaterski nivo fudbala, odbija se od svaki, pa i najmanji kontakt. A pritisak, raste li raste. I što je najgore, smatraju da treba igrati Iniestinu poziciju :rol:
Možda misle na ovo

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2019, 22:13

Sad izlaze neka nova sranja na vidjelo. Valverde prica o Osmanu i kako je njega zamislio...ali je sam zayebo, jer je glupan svjetske klase.
U potpuno nevaznoj utakmici protiv Celte, Valverde stavlja Dembelea ( trenutno najbržeg igraca Barce) koji se nakon 5 minuta ozljeđuje :tokralju: ponavljam 5 minuta :rol:
Taj igrac je zamisljen da poteže kontre na Anfieldu, jer je bilo za ocekivati da ce ovi ostavljati prostora iza.

Znaci ogromna greška ziheraša koji ga je stavljao u potpuno nevažnoj utakmici...i kako da covjek ozbiljnije racuna na raspalo gov.no od 21 godine koje se svaki cas kvari? po pola sezona ga nema nigdje na mapi...na osnovu cega se ne prica o prodaju Osmana? ko to garantuje da i naredne sezone ovaj mladi Vermaelen nece biti 4 mjeseca out? a sa druge strane se satraše sa pricom o prodaju Coutinha? ....pa isti qrac, bacene pare na obojicu, a nikakve koristi ni od jednog.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2019, 22:29

Mokes je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Neka hvala,zadrzite onda obojicu.
Purgeru, bolan, Raketa bi vam bio najbolji igrač, niste vi neka sila od tima da odbijate prekaljene igrače. Nema on nikakve veze s Maminjom, pa ga da hejtaš :yawn:
Bio bi novi Nainggolan.A balkanski klan kao korov treba rastjerat iz kluba,a ne nastavit gradit.Neka hvala.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 maj 2019, 22:30

Rakitic i Dzeko vam dolaze. Treba vam jos neki Srbin.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2019, 22:31

Ako ta dvojica dođu neću u životu više nogometnu utakmicu pogledat.Čisto paljenje novca.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2019, 22:34

let3 je napisao/la:
Španski "Gol" tvrdi da su ovo fudbaleri Barçe čiju prodaju uprava razmatra, po cijenama koje su navedene:

• Philippe Coutinho: 100 miliona €,
• Ivan Rakitić: 65 miliona €,
• Samuel Umtiti: 55 miliona €,
• Jasper Cillessen: 25 miliona €,
• Rafinha Alcântara: 20 miliona €.

Dakle, Barcelona bi eventualnom prodajom navedenih fudbalera zaradila oko 260 miliona €.
Dobro sad, GOL i njihove neke cijene i predviđene zarade me ne zanimaju toliko, ali sam za prodaju ovih igraca. Zapravo, dodao bi još neke na tu listu Suarez kao prvi (hvala za sve :tokralju: al vrijeme je da se traži novi špic), Gomesa, Denisa, Ardu, sve to to treba prodati, zatim Vidala (kojeg cijenim kao borca, ali nije buducnost kluba)...starosjedioci masijci (Pique, Messi, Busi, Alba) su svakako zastićeni ko polarni medvjedi , to ce igrati dok ne crkne.
Jedino ne bih prodavao Umtitija sa ove liste. Bez obzira što je izgubio citavu godinu na sanacije, mislim da je i dalje najkvalitetniji stoper u klub ! nažalost, muke muci sa povredama. Ako bi sanirao te svoje povrede kako treba, onda nipošto prodavati.
Hah, kakvi sve strucnjaci prave ove liste, cuj raketa 65 miliona, i to jos skuplji od umtitija da ne povjeruje, medije sto bombaju to je presmijesno ko im sve radi

Za raketu ako uzmu 30 40 miliona to je uspjeh jer covjek je u godinama i iscijedjen, no poznavajuci nase strucnjake u upravi dace ga interu ko da gledam na neku pozajmicu uz mogucnost otkupa za 20 miliona, pa inter nece imati ni te pare

Za coutinja se moze uzeti 100 miliona, pogotovo ako ga psg bude trazio, al i to sumnjam da ce znati izvuci pare, ne bi me iznenadilo da se sve raspoda posto zasto s argumentom barem plate da se rijese, ta je prosjacka politika i dovela nas u situaciju u kojoj jesmo da se igraci mogu zahebavati kako hoce

Negdje sam procito da totenham trazi andre gomesa za 30 miliona, zna li ko kakva je situacija s njim, jel on ono otisao na posudbu, ili je prodan pa ovi evertonu nude pare

Ne znam i za alcasera, ako se ne varam on je na posudbi s mogucnoscu otkupa za 25 miliona, dal ce ga dortmund otkupiti sad ili vratiti

Prije svega mora se dovesti novi trener, i on da razmotri ko mu treba a ko ne, no ko god da bude ne sumnjam da ce prva zelja biti grizman umjesto suareza, ko god bude i odluci suareza zadrzat, hebem mu sve unaprijed
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 maj 2019, 22:48

Sport piše kako je André Gomes na pragu prelaska u redove Tottenhama. Barcelona je navodno svjesna činjenice da je igrač sklopio dogovor sa finalistima Lige prvaka, a visina transfera bi trebala biti 30 miliona eura.
Kada se napada trofej najjače lige, onda se logično dovodi i najbolji veznjak svijeta :opaopa: :opaopa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 maj 2019, 22:51

Al najjaci interisti kao Rakitic im ne bi valjao, pa njima pojacanje jedan Rafinha bio, i to im bio najbolji igrac, a da ne bude Rakitic :lol: :lol:

De Jong zavrsen, a blizu su izgleda de Ligt i Griezmann, evo i Simeone daje opreznije izjave o njemu, mislim da definitivno dolazi na ljeto. A realno nemas koga drugog za napadaca.

Ako prodaju Rakitica, Rafinhu, Gomesa, ako Vidal ne ostane, onda definitivno treba jos neki veznjak, nije iskljuceno da dodje.

Ja bi i oba beka doveo realno, Roberta tu ne bi koristio vise, a Alba mora imati konkurenciju jednostavno.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2019, 23:23

Romario

Paco Alcacer 01.07.2019 prelazi i zvanicno u Dortmund za 21 milion. To je vec završeno.
Valjda uspiju prodati Gomesa i nekome uvaliti Rafinhu, Rakitića, Coutinha, Dembelea, Denisa i ostale lezihljebovice - može se tu zaraditi para...ali kome prodati? koga zayebati ? nije niko siso vesla.
Barcu su Liverpul i Dortmund prejebali neviđeno :tokralju: presvukli ih ko mlade majmune, al nije svak Barcina uprava, u tom je problem.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2019, 23:26

Bice para za ovo ljeto u velikim kolicinama, problem je najveci sto nema nekih igracina na trzistu, a ni trenercina

Trebalo bi zabacit na klopa, znam da su sanse vjerovatno nikakve, al je najbolje nesto sto bi se moglo dovesti ako bi moglo. Sanse vjerovatno nikakve, al hajd znaj, astronomska plata, sloboda u radu, onda, ako osvoji lp neki je i vrnunac napravio i mozda je i vrijeme za novi izazov, pogotovo ako citi kiksne pa osvoji i englesku ligu, sta fali pokusati, da mi ga je makar mjesec kod nas da osafunjaju guzove ove nase primadone na, treninzima

Od velikih imena tu je i pep, ako osvoji englesku ligu mozda i kod njeg do nekog zasicenja gore dodje, ogromna, plata i izazov da ponovo pravi neku novu barcu, da, se vrati kuci, male sanse, al sto ne probati

Od realnijih opcija ten hag je najrealnija, al hebiga sto ne pokusati klopa il pepa barem radi reda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 maj 2019, 23:35

Sanse da prodaju Dembelea su otprilike jednake sansama da nogiraju Suareza.

Coutinho i Rakitic moraju dobiti nogu. A ostalima jasno pokazati da klosarenje nece prolazit.

Dolaskom De Ligta, Pique nece vise biti nezamjenjiv. Isto vrijedi i sa Busquetsom i De Jongom te Suarezom i Griezmannom. Jedino ostaje ta zamjena Albi. Izgleda nakon ove sramote, trazice se neko ozbiljnije rjesenje.

Ali prije svega treba trener sa mudima da sve to provede u djelo. Ernesto to nije i zato mora otici. Ako ostane, nista se nece promijenit.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 maj 2019, 23:39

Romariooo je napisao/la:Hah, kakvi sve strucnjaci prave ove liste, cuj raketa 65 miliona, i to jos skuplji od umtitija da ne povjeruje, medije sto bombaju to je presmijesno ko im sve radi

Za raketu ako uzmu 30 40 miliona to je uspjeh jer covjek je u godinama i iscijedjen, no poznavajuci nase strucnjake u upravi dace ga interu ko da gledam na neku pozajmicu uz mogucnost otkupa za 20 miliona, pa inter nece imati ni te pare
Ne brini ti za Inter.Inter je od sedmog mjeseca konačno izvan SA i moze istrest i za Coutinha ako požele,a kamoli ne za ovoga.
leorey je napisao/la:Al najjaci interisti kao Nainggolan im ne bi valjao, pa njima pojacanje jedan Rafinha bio, i to im bio najbolji igrac, a da ne bude Nainggolan :lol: :lol:
Ovo sam slušao prošle sezone kada su me uvjeravali da je Nainggolan mega pojačanje,daleko najbolji vezni igrač unazad tko zna koliko godina.A ja odmah rekao da to neće dobro završit.Pa ti vidi.Dovođenje Rakitića jednako je dovođenju ovoga.Još gore jer Rakitić bi išao za čisti keš dok se u dealu za Nainggolana riješilo invalida Santona i napucalo plusvalenzu.I ono što je ostalo u njemu bi isparilo kad bi se pojavio u Milanu,lagano blizina Švicarske i Hrvatske,plaća sjeda,zaradio si svoje i mozes svaku desetu nešto malo odigrat,uzivas sa obitelji u blizini,odmor ovo ono,zajebavaš se sa ostalim balkancima u timu,samo lagano shema,trideset i druga pred vratima...Kakav mrtvi Rakitić.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 10 maj 2019, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2019, 23:39

messilla je napisao/la:Sanse da prodaju Dembelea su otprilike jednake sansama da nogiraju Suareza.
Jest kad je trener klimoglavac uprave Valverde koji drži qrac igracima dok ovi pišaju po Barceloni.
Pravi trener sa mudima bi ih prve nogirao, nešto kao Pep kad je došao pa urucio nogu Ronaldinhu i Decu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 maj 2019, 23:45

Problem je sto nemas nekih dostupnih krila na trzistu, a valja se rijesit i Coutinha. Osman je dugo vremena bio drugi ofanzivac ekipe i jedini uz Messija koji je mogao nesto konkretno uradit. Dosta se popravio i na psihickom planu, ali sve je krenulo nizbrdo nakon one nesretne povrede. Vjerujem da ce dobiti jos jednu sansu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 maj 2019, 23:49

messilla je napisao/la:Problem je sto nemas nekih dostupnih krila na trzistu, a valja se rijesit i Coutinha. Osman je dugo vremena bio drugi ofanzivac ekipe i jedini uz Messija koji je mogao nesto konkretno uradit. Dosta se popravio i na psihickom planu, ali sve je krenulo nizbrdo nakon one nesretne povrede. Vjerujem da ce dobiti jos jednu sansu.
Hoce li odgovarati krivicno onaj ko je doveo Coutinha za tolike pare ? teškim zatvorom ga treba opteretiti.
Osman je naveca prevara i najvece razocarenje ujedeno. Jer se u njega najviše nadalo.
Jedna sezona se može progledati kroz prste, al on vec drugu sezonu zabija Barci nož u leđa. Od njegovog talenta FC Barcelona nema nikakve koristi, kad taj talenat upražnjava po bolnicama umjesto na terenima. Prodati, ako ima koja budala koja ce dati pare za njega.
Naredne godine ce ponovo biti out pola sezone, to je svima jasno i cijena ce mu drasticno pasti....zato je ovo idealno ljeto za prodaje.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2019, 23:58

let3 je napisao/la:Romario

Paco Alcacer 01.07.2019 prelazi i zvanicno u Dortmund za 21 milion. To je vec završeno.
Valjda uspiju prodati Gomesa i nekome uvaliti Rafinhu, Rakitića, Coutinha, Dembelea, Denisa i ostale lezihljebovice - može se tu zaraditi para...ali kome prodati? koga zayebati ? nije niko siso vesla.
Barcu su Liverpul i Dortmund prejebali neviđeno :tokralju: presvukli ih ko mlade majmune, al nije svak Barcina uprava, u tom je problem.
Ja bolan kakvi nas retardi vode, kad se samo sjetim tog perioda, ja, sam cini mi se zalagao za dovodjenje bernarda silve umjesto coutinja i da se cou i demba ne placaju preko sto miliona, al levati popusise foru samo tako

Najzalosnije je sto su imal izrazito pogodnu situaciju da su i cou i demba forsirali transfer, strajkovali, demba i pobjego iz dortmunda i opet ne znadose iskoristiti situaciju, nego bacise ogromne pare u veliki rizik, ne kazem da i pored svega mozda obojica nece opravdati se, al u onom trenutku onolike pare na ta dva igraca bilo je idiotski

Ja sam se zalagao i da se niko ne dovodi, i ne bi se nesto ni zahebali jer obje sezone, a pogotovo onu prvu igrali smo skoro bez obojice, bolje se bilo i primiriti nakon megatransfera neymara i pokazati da se pare nece bacati, pa dovesti grizmana ljetos lagano, a uvjeren sam i dembu da, su mogli dovesti i za 50 60 miliona samo da su cekali do zadnjeg dana i ne zalijetali se, dortmund bi ga moro prodat i za te pare il ga poslat na tribine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 maj 2019, 23:59

A zasto bi neko odgovarao krivicno jer je Coutinho doveden?Dosao kao najveca zvijezda Lpoola, jedan od najboljih igraca Brazila, to sto se on nije snasao najbolje u klubu je drugi par cipela i to niko nije mogao znati.Pustite onu pricu doveden je a nisu imali pozicije za njega, on da je u onoj formi ko u liverpoolu razvaljivao bi i na ovim pozicijama gdje je igrao u Barceloni.Jedno vrijeme i jest bio odlican, cim je dosao onu polusezonu i pocetak ove sezone je izgledao sasvim dobro.Od onog prvog el clasica ove sezone je sve krenulo niz brdo za njega.On sad prvenstveno ima problem u glavi, postao je pickurina teska, necu zaliti ako ga prodaju.A sto se tice Dembelea taj nece nigdje, dvije sezone je tu, u nijednoj nije opravdao ocekivanja, unistise ga ove povrede.Ali ipak mislim da ce mu dati sansu jos sljedecu sezonu.Koliko je to dobro za klub ne znam, ako ga povrede budu **** i dalje opet sve ostaje na Messiju, naravno ako ne dodje Griezman ili neka druga klasa.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2019, 00:00

SiamoNoi je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Hah, kakvi sve strucnjaci prave ove liste, cuj raketa 65 miliona, i to jos skuplji od umtitija da ne povjeruje, medije sto bombaju to je presmijesno ko im sve radi

Ne brini ti za Inter.Inter je od sedmog mjeseca konačno izvan SA i moze istrest i za Coutinha ako požele,a kamoli ne za ovoga.
leorey je napisao/la:Al najjaci interisti kao Nainggolan im ne bi valjao, pa njima pojacanje jedan Rafinha bio, i to im bio najbolji igrac, a da ne bude Nainggolan :lol: :lol:
Ovo sam slušao prošle sezone kada su me uvjeravali da je Nainggolan mega pojačanje,daleko najbolji vezni igrač unazad tko zna koliko godina.A ja odmah rekao da to neće dobro završit.Pa ti vidi.Dovođenje Rakitića jednako je dovođenju ovoga.Još gore jer Rakitić bi išao za čisti keš dok se u dealu za Nainggolana riješilo invalida Santona i napucalo plusvalenzu.I ono što je ostalo u njemu bi isparilo kad bi se pojavio u Milanu,lagano blizina Švicarske i Hrvatske,plaća sjeda,zaradio si svoje i mozes svaku desetu nešto malo odigrat,uzivas sa obitelji u blizini,odmor ovo ono,zajebavaš se sa ostalim balkancima u timu,samo lagano shema,trideset i druga pred vratima...Kakav mrtvi Rakitić.
A sad ste kao sila jel, hajd ako smijete probajte suareza kupiti, cik vam bilo :)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2019, 00:01

Kolike su šanse za odlazak Valverdea?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 11 maj 2019, 00:30

Ljudi bi prodavali Dembelea :tokralju: Svašta.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.