Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Ne pratim dovoljno forum, tako da ništa ne kontam 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Najjači ulazak u ring svih vremena:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Erdo,
Evropa, demokratija na tako visokom nivou gdje je pokrivena muslimanka "opasnost", dok je časna sestra ipak časna.

Evropa, demokratija na tako visokom nivou gdje je pokrivena muslimanka "opasnost", dok je časna sestra ipak časna.
šta vi imate protiv Tuzle?

@Erdogan je meni idol.
Kriminal u državi može, kockanje, alkohol, a tetovaža i pirsing jok kuknjava

jesam ovo poznat k'o Bakir Izetbegović?arelinho je napisao/la:jedan stari dobro poznati forumas sa ovih prostoraHead je napisao/la:Nego![]()
![]()

@Erdogan je meni idol.
Kriminal u državi može, kockanje, alkohol, a tetovaža i pirsing jok kuknjava
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jos uniforme da im uvede i imat ce prekopiranu Veliku Britaniju. Ne znam sta je tu lose. Pa recimo VB je pocetkom 90tih zabranila da se javno pusta i slusa tehno muzika
http://www.telegraf.rs/vesti/1245771-ce ... zaustaviti" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar ovi nisu prije neki dan setali u Beogradu

http://www.telegraf.rs/vesti/1245771-ce ... zaustaviti" onclick="window.open(this.href);return false;

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobili su poruku sa utakmice Novog Pazara, 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo ne znam koji djavo se moraju podgrijavati stvari 

Imamo i mi toga, drugo sranje, isto pakovanje da prostiš, 

Evropa nema nikakve veze s idiotlukom Erdogana.Čuj ovoNeutral je napisao/la:Erdo,![]()
maloletni učenici ne smaju da imaju brkove i bradu ni u naznakama

- Zašto nanosiš štetu svom telu? Ne dopusti da te stranci varaju. U budućnosti time rizikuješ da oboliš od raka kože - poručio je tada Erdogan ovom igraču.

I to što ti spominješ je samo sudar kultura koje se ne bi trebale sudarat.I Evropljani kad idu u arapske države moraju poštovati neke njihove običaje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
U Turskoj živi 99.8% muslimana, tetovaže, pirsing i slične stvari su zabranjeni.
I alkohol je zabranjen, no mnogi ga piju, prvi u BiH (osim sa ramazan, tada je kao haram),
No u jednom se svi slažu, niko ne jede klempe,
I alkohol je zabranjen, no mnogi ga piju, prvi u BiH (osim sa ramazan, tada je kao haram),

No u jednom se svi slažu, niko ne jede klempe,

U Turskoj alkohol na svakom koraku i to lagano piva 0,5l 7,5% alkohola 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
+1. Joj Zole vazda si bio pametanKawhi je napisao/la: I to što ti spominješ je samo sudar kultura koje se ne bi trebale sudarat.I Evropljani kad idu u arapske države moraju poštovati neke njihove običaje.

Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
Država treba biti nezavisna od religije.Oni koji su vjernici svakako se neće tetovirat.Očigledno da ih nije 99.8% dok se određeni bune.I zar nije brada obavezna muslimanima?
Ti što ne jedu klempe puno propuštaju.Nema boljeg mesa.

Ne zovi me tako na forumu
Ti što ne jedu klempe puno propuštaju.Nema boljeg mesa.

Hvala Drmač MerlinPolarstar je napisao/la:+1. Joj Charlie vazda si bio pametanKawhi je napisao/la: I to što ti spominješ je samo sudar kultura koje se ne bi trebale sudarat.I Evropljani kad idu u arapske države moraju poštovati neke njihove običaje.

Ne zovi me tako na forumu

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije brada obavezna, to je sunnet i to je lijepo imat. Jest da vehabije (kako da ih drugačije nazovem) govore da je obavezna (farz). Nije baš toliko bitan faktor. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Efes.Otelo je napisao/la:U Turskoj alkohol na svakom koraku i to lagano piva 0,5l 7,5% alkohola

I ona druga Xtra
Sekularizacija je najbolja stvar koja se je desila, pa ikad.
Ko je vjernik ima propise sta ce raditi a ko nije nek istotovira sotonu ako hoce, nema mu ko sta zabranjivati.

Sekularizacija je najbolja stvar koja se je desila, pa ikad.
Ko je vjernik ima propise sta ce raditi a ko nije nek istotovira sotonu ako hoce, nema mu ko sta zabranjivati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je odgovor na Zelene uniforme koje su prosetale Pazarom pre par nedelja. Pristalice Hitlerovog odlikasa iz istoimenog grada, a cetnicki pokret ne postoji od 1945. , a ove aktuelne bradate spodobe sebe nazivaju gerilom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jos uniforme da im uvede i imat ce prekopiranu Veliku Britaniju. Ne znam sta je tu lose. Pa recimo VB je pocetkom 90tih zabranila da se javno pusta i slusa tehno muzika![]()

p.s. Neko je pomenuo EFES pivo

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa oni piju vise od Rusa, to je dio njihove kulture, tradicije. Oni su npr. vrh sekularnosti u odnosu na Dansku, Holandiju, Austriju, Hrvatsku... Sve su to zemlje koje su clanice EUOtelo je napisao/la:U Turskoj alkohol na svakom koraku i to lagano piva 0,5l 7,5% alkohola
@Kawhi
Turska ti je jedna od najcistijih formi kapitalizma
brada muslimanu nije obavezna, daleko od toga. Svinjetina je najjeftinije meso. Imam dosta prijatelja u BiH i van koji nisu muslimanu a izbjegavaju je pod izgovorom da nije kvalitetno meso, premasno i sl...
Ali znam da ih vecina vole bacon and eggs
vidis s tim nisam upoznat. Nije to fino. Ljudi su toliko gladni da im se um pomutio, pa kad nema hljeba, daj onda igaraTribalian je napisao/la:To je odgovor na Zelene uniforme koje su prosetale Pazarom pre par nedelja. Pristalice Hitlerovog odlikasa iz istoimenog grada, a cetnicki pokret ne postoji od 1945. , a ove aktuelne bradate spodobe sebe nazivaju gerilom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Jos uniforme da im uvede i imat ce prekopiranu Veliku Britaniju. Ne znam sta je tu lose. Pa recimo VB je pocetkom 90tih zabranila da se javno pusta i slusa tehno muzika![]()
Zar ovi nisu prije neki dan setali u BeograduUglavnom , ovi sto prosetase NP-om u zelenim uniformama oterali su neke investitore iz tog dela Srbije, jos ako i ovi prosetaju e onda ode sve u pm.
p.s. Neko je pomenuo EFES pivo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.