Kakvi ernestove uspjesi u ligi i p materine, u ove dvije godine pored onakvog odrona od reala u spaniji i nedoraslog atletica, i baka sliskovic bi s barcom dvije titule osvojio na misice, a i u ligi prvaka s ovakvim zrijebom bi dogurao do polufinala,
Ove dvije sezone u spaniji nisu nikakvo mjerilo, to sam govorio i kad ste mesija i njegovu statistiku velicali, to vazi i za valverdea
Ne da on ima neki peh sa ligom prvaka, nego nema uopste kvalitet ekipa, koju vodi za najvece domete, fizicki nespremna, spora ekipa i jos lose motivisana, te se mane migu sakriti u spaniji gdje nemas konkurencije, u evropi kad dodje ekipa koja je spremna da te napadne i pritisne, onda sve ispliva
U spaniji nas niko ne smije napasti previse, u ligi prvaka isto dok i protivnik nksto kalkulise i mi solidno izgledamo, al kad nas napadnu mi izgledamo ko amateri, to se pokazalo protiv rome i liverpoola, kad su imali zaostatak i krenuli napadati, pokazao se sav jad valverdeove barcelone
Dakle, titule u spaniji nisu nikakvo mjerilo jer liga je postala jadna, sad ako se real pojaca kako govore k..chinu bi osvojili s valverdeom i u spaniji, covjek nije uspio donijeti vrhunski kvalitet jednostavno, slizo se sa zvijezdama, pokusavao taktiziranjem prikriti slabosti, losa i ruzna igra su nesto sto ga je pratilo, ja sam i prije sramote u liverpoolu govorio da ga treba smijeniti i ako osvoji tripletu, covjek nije uspio u onom sto je trebao, usput smo se i osramotili, znaci dovidjenja i prijatno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!