Rece jedan od zeljinih navijaca.. a nije svjestan da ce se niz poraza nastavit u narednih 6 kola
Ali bukvalno ni blizu nismo bili da se ugasimo ili dozivimo sudbinu celika. Jedino cega smo blizu bili je da ostanemo bez pomocnog zbog duga prema PU. Pa bolan ne moze se ugasiti klub koji ima imovinu preko 20mil, zbog duga od 5mil.Devedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:43Bilo je nakih spašavanja kroz godine dosta, slazem se ja s tobom da kanton treba uplacivati pare...Bistriksg je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:41Odluka vlade je bila za sve sportske klubove, a ne za Zelju.Devedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:35
Evo momak je našao jedan primjer, a znam da ih ima još u zadnjih 5 godina.
Sad da trazim mi stvarno ne pada na pamet.
Al' kad ti od njega zavisi hoces li se ugasiti ili ne onda je to druga prica zar ne?
A u zadnjih 5, 6 godina je dosta puta zavisilo.
Zabagovo forum hahahahaha
Istina je da smo MOGLI ostati bez pomocnog, a ne da smo TREBALI ostati bez pomocnog.Devedesetka je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:49Hajde bar priznaješ da ste trebali ostat bez pomocnog i to je napredak u konverzaciji...
Dobro kad se kaze " ugasit " misli se na to da vas pošalju u nizi rang takmicenja što se moglo desiti vrlo lagano.
Mozda bi vam bilo bolje da odete malo u kantonalnu ligu na fabricka podesavanja. Ovako se vec preko deset godina vrtite u zacaranom krugu, niste nikakav faktor osim sto vas svi sprdaju na max. Da vam je dugorocno stalo do kluba odvazili bi se na taj potez. A ovo sa Arapima mirise na vecu ublehu od one sa Celikom i turskim investitorima, a to je zaista tesko nadmasiti.
Ovo samo glupi, drogom spaljeni strumfovski mozak moze skontat. Znaci da Saudijska Arabija, jedna od finansijski najmocnijih drzava na svijetu, koja je u svoju ligu u zadnjih godinu dana dovela dva osvajaca Zlatne lopte i jos barem 15 superzvijezda svjetskog fudbala, ucesnica SEDAM svjetskih prvenstava u fudbalu itd itd, skoluje svog buduceg selektora u Bosni i Hercegovini, su.pku Evrope, drzavi koja ima dva i po stadiona, jedan nastup na velikim takmicenjima u historiji. I to u ekipi koja je medju 4 najgore ekipe u toj ligi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:41Nema dalje1. Predsjednik je otišao jer nije htio da se bilo šta mijenja, promjena statuta, okretanje prema ulagačima i strani kapital. To je jedina istina. On je smatrao da treba raditi kako se radilo u periodu od dolaska pa do dana kad je napustio klub.
2. Pod a) dobio si Jabera mukte, ljudi su očistili papire, potpisao si trogodišnji sa njim, sad ga samo trebaš iskoristiti i prodati. Pod b) dobio si trenera i pomoćnike (oni ih plaćaju, nemaš dakle ništa sa njima). Pod c) ljudi će se potruditi da dobiješ generalnog. Radi se na tome. Pod d) kako imaš igrače Arape, kako imaš trenera Arapa, kako ćeš vjerovatno imati i generalnog sa tog područja, oni će ti isto tako pomoći da pokušaš pronaći ulagača (i na tome se radi). Pod e) imaš Jozaka koji će to nadgledati i pratiti. Jozaka koji je obećao da će ti pronaći dobre igrače (ekipe sa kojima Future Falcons imaju saradnju) koji bi došli na posudbe a neki možda i trajno. Pod f) ideš na pripreme u Španiju i tu ćeš igrati utakmice sa ekipama koje igraju špansku Primeru.
3. Cilj je da Arapi dobiju trenera koji će im u budućnosti biti selektor. A mi da dobijemo pare, dobre igrače, da budemo u vrhu tabele i slično.![]()
![]()
![]()
Pa nismo mi celik jaraaaVenom je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:04Mozda bi vam bilo bolje da odete malo u kantonalnu ligu na fabricka podesavanja. Ovako se vec preko deset godina vrtite u zacaranom krugu, niste nikakav faktor osim sto vas svi sprdaju na max. Da vam je dugorocno stalo do kluba odvazili bi se na taj potez. A ovo sa Arapima mirise na vecu ublehu od one sa Celikom i turskim investitorima, a to je zaista tesko nadmasiti.
Ovo je tacno, mi nismo imali humanitarni brojBistriksg je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:08Pa nismo mi celik jaraaaVenom je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:04Mozda bi vam bilo bolje da odete malo u kantonalnu ligu na fabricka podesavanja. Ovako se vec preko deset godina vrtite u zacaranom krugu, niste nikakav faktor osim sto vas svi sprdaju na max. Da vam je dugorocno stalo do kluba odvazili bi se na taj potez. A ovo sa Arapima mirise na vecu ublehu od one sa Celikom i turskim investitorima, a to je zaista tesko nadmasiti.
Ko ce sta slaviti u federalnoj, to cemo jos da vidimo. Za Čelik se ne brinem, konacno je na pravom putu i ide uzlaznom putanjom, dok za druge se to ne moze reci.RajvoSA03 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:43O sudbini Čelika kad 80. rodjendan budete slavili u Drugoj ligi Federacije?avenija je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:37O sudbini malog želje sa šugavog Golubarnika sa dvije tribine i poljskim WC unutar stadiona odlucuje GOŠK tako da miran budi.
O sudbini Čelika ćemo pričati za 1,5 godine na 80- ti rodjendan kluba.![]()
Na koljena pred Srbe u sred Banja Luke i prosjači, lijepa sudbina za probosanske patriote sa Bulevara Ivice Osima.
Ma ja, upravu si bolje vam je ovako.Bistriksg je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:08Pa nismo mi celik jaraaaVenom je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:04Mozda bi vam bilo bolje da odete malo u kantonalnu ligu na fabricka podesavanja. Ovako se vec preko deset godina vrtite u zacaranom krugu, niste nikakav faktor osim sto vas svi sprdaju na max. Da vam je dugorocno stalo do kluba odvazili bi se na taj potez. A ovo sa Arapima mirise na vecu ublehu od one sa Celikom i turskim investitorima, a to je zaista tesko nadmasiti.
Jaraaa vi da ste ga imali skupili bi 3-4 hiljade maxNavojKontra5491 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:12Ovo je tacno, mi nismo imali humanitarni brojBistriksg je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:08Pa nismo mi celik jaraaaVenom je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:04
Mozda bi vam bilo bolje da odete malo u kantonalnu ligu na fabricka podesavanja. Ovako se vec preko deset godina vrtite u zacaranom krugu, niste nikakav faktor osim sto vas svi sprdaju na max. Da vam je dugorocno stalo do kluba odvazili bi se na taj potez. A ovo sa Arapima mirise na vecu ublehu od one sa Celikom i turskim investitorima, a to je zaista tesko nadmasiti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fudbalmozak2, riki46 i 27 gostiju.