nisam ocekivao da cu na ovaj nacin dobiti odgovor.Monolog je napisao/la:Jeste. Ali je i otišao.samo_lijevo je napisao/la:je li nas se ovo vratio strucnjak za terorizam,vojnu tehniku?
inace stovatelj hice.
Pustio sam da ga još neko "ušpija".
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]
Izgleda da sam zakasnio na ovaj rok za upis, odnosno u mom slucaju obnovu godine. Ostala mi jos 2 ispita da zavrsim. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
samo ti uplati, brzo ce oni zaboraviti rok kad vide parePuma je napisao/la:Izgleda da sam zakasnio na ovaj rok za upis, odnosno u mom slucaju obnovu godine. Ostala mi jos 2 ispita da zavrsim.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- samo_lijevo
- Kontakt:
barem uplati novac na banku,to je njima jedino bitno.Puma je napisao/la:Izgleda da sam zakasnio na ovaj rok za upis, odnosno u mom slucaju obnovu godine. Ostala mi jos 2 ispita da zavrsim.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ma znam to, u to sam se uvjerio kad sam prvi put upisivao. Samo provjerava uplatnice, oni semestralni listovi i ostalo, to baci sa strane.
Produze oni rok svake godine, ali me zanima sta ako recimo neko ne upise, da li gubi pravo da upise/obnovi iduce godine, jer i kad hoces da zaledis oni traze da prvo uplatis i upises godinu i tek onda mozes zalediti.
Produze oni rok svake godine, ali me zanima sta ako recimo neko ne upise, da li gubi pravo da upise/obnovi iduce godine, jer i kad hoces da zaledis oni traze da prvo uplatis i upises godinu i tek onda mozes zalediti.
Call the coroner!
Doneses uplatnice, upisni materijal i eventualno neku molbu napises, kao nisi imao sredstava, cekao da ti legnu pare, neku glupost napisi i upisat ce te 
FORZA MARŠAL !!!
Da li je moguće da se NLB Visa kartice ne mogu povezati sa PayPal-om, ima li neko račun na PayPal-u i da plaća sa karticom iz NLB Banke 
Pustiću sunce da topi ljubav!
da se kajes sto si njegova i da si pogrijesilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
O Zefireee kad poletiš. 
Yebo Zafira ja sutra imam 18.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidio sam gore da si pis'o.Otelo je napisao/la:Yebo Zafira ja sutra imam 18.![]()
Ajde i meni će ubrzo 18, al neka bolje mi je dok sam maloljetan.
Radi li ovo snimanje na mojatv
Jao kako sam bolestan :S
Upalu grla imam ubi me kasalj,nos mi curi,oci mi suze,imam dijareju i boli me stomak...drama los,od svega najgore curenje nosa :S
Upalu grla imam ubi me kasalj,nos mi curi,oci mi suze,imam dijareju i boli me stomak...drama los,od svega najgore curenje nosa :S
Ne poštuje ti ustav ni likovi iz manjeg entiteta,a ne neki separatisti.
Krmenko gubi izbore, vadi svoj as iz rukava u vidu bradonja koji nisu teroriste, te Rusa.
DEMOKRACIJA.
Krmenko gubi izbore, vadi svoj as iz rukava u vidu bradonja koji nisu teroriste, te Rusa.
DEMOKRACIJA.
Kod mene opet Bajramski vatromet, uzi centar grada je pun starijih ljudi koji uzivaju u ilahija i "promidzbenom skupu ASDA" dok se u okolnim kaficima par metara od toga ispijaju litre i litre alkohola. Nemam nista protiv alkohola ali mi je zato ovaj vatromet debilan
- legenda reala
- Kontakt:
pozz forumaši, a maxuz selam za brata Monologa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jači selam nisam pricitao još od vremena kad je Kevser bio aktivan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bola' znas li ti cija je SIPArambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Treba bagru protjerat...
ljudi hladno prave neke parade po Bileci, halo ba, gdje mi zivimo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.