Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Vidim da vecina ovdje otpisuju Juve i guraju da u rang "jedva LP ce izboriti". A i onakav Juve se nakupio prosle sezone bodova i po tome zasluzio LP ispred Milana, dok u ovu ulaze ipak nesto jaci i iskusniji, ako dovedu adekvatne bekove i jos jednog boljeg veznjaka. Borit ce se oni itekako za titulu.
Zajebajete se da je Inter doveo (vratio) Arnautovica?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cambiaso i Weah po prikazanom su ogroman upgrade i tu nemamo razloga traziti dodatno pojačanje. Trazi se jedan igrac u vezi, doci ce sigurno... Vidjet ćemo na koga ce pasti izbor.Beduin je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:42Vidim da vecina ovdje otpisuju Juve i guraju da u rang "jedva LP ce izboriti". A i onakav Juve se nakupio prosle sezone bodova i po tome zasluzio LP ispred Milana, dok u ovu ulaze ipak nesto jaci i iskusniji, ako dovedu adekvatne bekove i jos jednog boljeg veznjaka. Borit ce se oni itekako za titulu.
Max Allegri
Kad?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
4 miliona
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Još jedan solidan posao Pinta, ako odigra 60% obavezan otkup što je realno korektno. Možda se vrati na one partije iz mladosti uz Josea
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Neće on zdravstveno biti u stanju da ispuni tu kvotu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Hugo Ekitike na radaru Milana, super napadač. Zanimljiva transfer politika Milana, mlada atraktivna ekipa - bit će ih zanimljivo ispratiti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ima dobrih transfera u "serie a" (bar u teoriji, vidjecemo kako se se pokazati na terenu), ali, lazio, milan, inter, napoli, atalanta, fiorentina i roma ce se boriti za scudetto, lp i le (kako ko), no, juve kaska, vidjecemo sta ce napraviti do kraja mercata, ali, raduje da ce "serie a" biti kompetitivna ove sezone, to je ono sto zelimo da gledamo, bice dobrih medjusobnih meceva
- Juventinisimo
- Kontakt:
Juventus izbacili iz CL, a uskoro ce poceti ubacivati Saudijce!!??...
Sljovenac ukinuo superligu, spasio fudbal...tako su forumasi pisali...
Meni se smijali kada sam pisao o lopovima u UEFA, fair play, ovo ono... kako UEFA nema veze sa Azijom, FIFA, bla, bla ,bla...
Sve nadodje, kad tad.. 
Sljovenac ukinuo superligu, spasio fudbal...tako su forumasi pisali...
Meni se smijali kada sam pisao o lopovima u UEFA, fair play, ovo ono... kako UEFA nema veze sa Azijom, FIFA, bla, bla ,bla...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Radije bih da se saceka sezona i vidi kakav bude Roko Simic u RBS. Jos je i fan Milana a i dobri su odnosi 2 kluba
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Moram se sloziti (ne za ovo prvoJuventinisimo je napisao/la: ↑16 avg 2023, 03:38Juventus izbacili iz CL, a uskoro ce poceti ubacivati Saudijce!!??...![]()
![]()
Sljovenac ukinuo superligu, spasio fudbal...tako su forumasi pisali...![]()
Meni se smijali kada sam pisao o lopovima u UEFA, fair play, ovo ono... kako UEFA nema veze sa Azijom, FIFA, bla, bla ,bla...Sve nadodje, kad tad..
![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Juve kaska? Za kim? Laziom?Chinaglia je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:54ima dobrih transfera u "serie a" (bar u teoriji, vidjecemo kako se se pokazati na terenu), ali, lazio, milan, inter, napoli, atalanta, fiorentina i roma ce se boriti za scudetto, lp i le (kako ko), no, juve kaska, vidjecemo sta ce napraviti do kraja mercata, ali, raduje da ce "serie a" biti kompetitivna ove sezone, to je ono sto zelimo da gledamo, bice dobrih medjusobnih meceva
I ovakav Juve ima jaču ekipu nego većina tih što si naveo
Dugo smo čekali da se uključe sa narativom da su oni prejaki
Odbrana prosjek, sredina nekreativna klasično, opet je pitanje koliko će Pogba igrati. U napadu dva vanserijska igrača i to je to u suštini. Milan i Napoli su znatno jači, a bgm nije ni Lazio za baciti imali su finih poteza.
Odbrana prosjek, sredina nekreativna klasično, opet je pitanje koliko će Pogba igrati. U napadu dva vanserijska igrača i to je to u suštini. Milan i Napoli su znatno jači, a bgm nije ni Lazio za baciti imali su finih poteza.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ko je rekao da je Juve prejak? Ali da kaska za Laziom, koji je ovo ljeto izgubio SMS-a, je smiješno.Surreal je napisao/la: ↑16 avg 2023, 11:02Dugo smo čekali da se uključe sa narativom da su oni prejaki![]()
Pogba nije igrao cijelu prošlu sezonu, pa su opet bili treći (na terenu). Uz sve probleme, milion povreda, kazni, igranje na tri fronta, i sl, opet je Juve bodovno bio treći. I sad je ovakav oslabljeni Lazio, i Roma sa Paredesom ispred Juventusa. OK, vidjet ćemo
Čudna je liga svakako, svi smo očekivali totalni raspad Napolija prošle sezone, pa ljudi izdominirali. Nadam se što kompetativnijoj ligi, pa nek uzme najbolji.Voland je napisao/la: ↑16 avg 2023, 11:17Ko je rekao da je Juve prejak? Ali da kaska za Laziom, koji je ovo ljeto izgubio SMS-a, je smiješno.Surreal je napisao/la: ↑16 avg 2023, 11:02Dugo smo čekali da se uključe sa narativom da su oni prejaki![]()
Pogba nije igrao cijelu prošlu sezonu, pa su opet bili treći (na terenu). Uz sve probleme, milion povreda, kazni, igranje na tri fronta, i sl, opet je Juve bodovno bio treći. I sad je ovakav oslabljeni Lazio, i Roma sa Paredesom ispred Juventusa. OK, vidjet ćemo
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ne poredim ekipe, nego igracki kadar ekipa iz prethodne i predstojece sezone, navedene ekipe su osnazile igracki kadar (bar u teoriji), medjutim, nisam primijetio da je to ucinio juventus, mozda mi je promaklo (ovakav juventus vrlo lako moze ostati bez plasmana u lp)Voland je napisao/la: ↑16 avg 2023, 10:31Juve kaska? Za kim? Laziom? :wtf:Chinaglia je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:54ima dobrih transfera u "serie a" (bar u teoriji, vidjecemo kako se se pokazati na terenu), ali, lazio, milan, inter, napoli, atalanta, fiorentina i roma ce se boriti za scudetto, lp i le (kako ko), no, juve kaska, vidjecemo sta ce napraviti do kraja mercata, ali, raduje da ce "serie a" biti kompetitivna ove sezone, to je ono sto zelimo da gledamo, bice dobrih medjusobnih meceva
I ovakav Juve ima jaču ekipu nego većina tih što si naveo
btw izgleda da ne razumijes da su u prethodnoj sezoni milan i inter podbacili i da bi, objektivno govoreci, bili ispred juventusa da su imali sezonu u skladu s ocekivanjima, a lazio ima kvalitetniji i siri igracki kadar nego u prethodnoj sezoni, djeluje mi da nisi pratio
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 16 avg 2023, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci oni su podbacili ali Juve nije. Po bodovima treci i da nije bilo trzavica citavu sezonu sa oduzimanjem i vracanjem bodova bili bi i drugi lagano. Juve odmara sredinom sedmice za razliku od ostalih i ako dovedu jos kojeg igraca ne vidim sto bi svi ti klubovi trebali biti ispred.Chinaglia je napisao/la: ↑16 avg 2023, 12:24ne poredim ekipe, nego igracki kadar ekipa iz prethodne i predstojece sezone, navedene ekipe su osnazile igracki kadar (bar u teoriji), medjutim, nisam primijetio da je to ucinio juventus, mozda mi je promaklo (ovakav juventus vrlo lako moze ostati bez plasmana u lp)
btw izgleda da ne razumijes da su u prethodnoj sezoni milan i inter podbacili i da bi, objektivno govoreci, bili ispred juventusa da su imali sezonu u skladu s ocekivanjima, a lazio ima kvalitetniji i siri igracki kadar nego u prethodnoj sezoni, djeluje mi da nisi pratio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.