Ma dobro, nećemo sada pretjerati i reći da je ovo kraj, jer gol-dva bi značilo mnogo i Džeki, navijačima i treneru. Traži se još uvijek ta forma, taj neki šablon po kojem će on moći igrati.Manuel je napisao/la:On da zabija mora biti sto vise u sesnestercu a on se vraca na centar i onda salje loptu za Salaha.Najmanje je u sesnestercu gdje treba da bude a i kod dobije upotrebljivu loptu spetlja se.Ne znam mozda je ovo i kraj za njega jer fakat ne vidim nacina da krene zabijati mada nadam se da grijesim.Daleko bolje i brze igramo kad nema Edina.
Što se tiče 16-erca, i to je meni zapalo za oko. Ne znam zašto se on vraća po loptu.. Možda mu je trener tako rekao ili šta već, ali to nije njegov posao. Krivo mi je što njegov hold up play, gdje je po meni među najboljima na svijetu, ne koristi u dovoljnoj mjeri. Pa čak i kad radi to, radi blizu centra i onda distribuira loptu najčešće prema Salahu.. Džeko dok stigne do 16-erca, akcija je već gotova.
Ne znam, po meni bi on trebao da igra ono što jeste, a to je klasični napadač (sidraš) koji čeka loptu i koji je u 16-ercu. Naravno treba da pomaže odbrani i da pokaže malo više zainteresovanosti.