NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Danas u Lukavici tip 2, bruji cijelo sarajevo o tome
Respect je napisao/la:Danas u Lukavici tip 2, bruji cijelo sarajevo o tome

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Neznam gdje sta bruji ali provjerena informacija je da Igraci Slavije ce da ginu na terenu jer im je ova utakmica vezana za isplate premija!!!!Pa tako mislim da cete morati ostaviti srce na terenu ako mislite do bodova!!!!Ovde niko vise nece moci dobiti bodove naguzove!!!
Znam da smo gubili na penale za vas,nadam se da tako neće biti danaslovcen16 je napisao/la:Neznam gdje sta bruji ali provjerena informacija je da Igraci Slavije ce da ginu na terenu jer im je ova utakmica vezana za isplate premija!!!!Pa tako mislim da cete morati ostaviti srce na terenu ako mislite do bodova!!!!Ovde niko vise nece moci dobiti bodove naguzove!!!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa neće biti na guzove dobije već na novčanicelovcen16 je napisao/la:Neznam gdje sta bruji ali provjerena informacija je da Igraci Slavije ce da ginu na terenu jer im je ova utakmica vezana za isplate premija!!!!Pa tako mislim da cete morati ostaviti srce na terenu ako mislite do bodova!!!!Ovde niko vise nece moci dobiti bodove naguzove!!!

Dragon Town
Fudbaler Zvijezde odlazi u Češku?
Emir Halilović na korak do Hradec Kralova
Ofanzivni fudbaler Zvijezde, Emir Halilović karijeru bi mogao nastaviti u Češkoj.
Za njegove usluge navodno se zanima ekipa Hradec Kralove koju sa klupe vodi bivši trener Željezničara i Sarajeva, Jirži Plišek.
Hradec u svojim redovima već ima dvojicu naših internacionalaca, Asima Zeca i Harisa Harbu.
Kako saznaje SportSport.ba Halilović je jučer otputovao u Čeku i u narednim danima se očekuje finaliziranje transfera.
Ukoliko do transfera dođe gradačačka Zvijezda će dobiti određeno obeštećenje.
Emir Halilović na korak do Hradec Kralova
Ofanzivni fudbaler Zvijezde, Emir Halilović karijeru bi mogao nastaviti u Češkoj.
Za njegove usluge navodno se zanima ekipa Hradec Kralove koju sa klupe vodi bivši trener Željezničara i Sarajeva, Jirži Plišek.
Hradec u svojim redovima već ima dvojicu naših internacionalaca, Asima Zeca i Harisa Harbu.
Kako saznaje SportSport.ba Halilović je jučer otputovao u Čeku i u narednim danima se očekuje finaliziranje transfera.
Ukoliko do transfera dođe gradačačka Zvijezda će dobiti određeno obeštećenje.
-
- Kontakt:
idemo po prve dod(ove)!!! Ako BOG da....
NAPRIJED ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA
NAPRIJED ZVIJEZDO LJUBAVI MOJA
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
savic pandza na klupi
e moj kunticu
e moj kunticu
-
- Kontakt:
Vehabovic ponovo starter.
Nek nam je Bog na pomoci.
Nek nam je Bog na pomoci.
MOzda je i bolje da ih cuva pa na sigurno protiv zrinskog ili pokusava nesto ko velez juce protiv gradine da ih u drugom poluvremenu ubaci...bondich je napisao/la:savic pandza na klupi
e moj kunticu
A komentatora na radionu kaze Smajic na spasava, u ekipi imamo nekog Korica, Jurica i jos neku trojicu nisam dobro razumio ga, al sam odlicno cuo da VEHABOVIC igra od prvu

-
- Kontakt:
s.r.a.nj.e !
na istoku nista novo,penal,mozda bude jos jedan. 

svaki put nam druze daju golove iz penala hebem ti nogomet ovakavAlemC85 je napisao/la:pa ova Slavija jedino može preko penala dati gol.......davno su pročitani....yebem ti sudija mater, pusti ljude neka igraju.......
-
- Kontakt:
Pola metra od šesneterca fauliran igrač !!!

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
treći penal protiv Zvijezde u četiri kolabondich je napisao/la:svaki put nam druze daju golove iz penala hebem ti nogomet ovakavAlemC85 je napisao/la:pa ova Slavija jedino može preko penala dati gol.......davno su pročitani....yebem ti sudija mater, pusti ljude neka igraju.......

Dragon Town
iz godine u godinu Slaviji se najviše sviraju penali na njihovom terenu, i na to se stalno upozoravalo, ali ništa.
FSBiH, ako ga ima trebao bi sankcionistati službena lica koja olahko sviraju penal za domaćina......ofirni su nema šta.
FSBiH, ako ga ima trebao bi sankcionistati službena lica koja olahko sviraju penal za domaćina......ofirni su nema šta.

evo sada vise napadamo bolji smo u ovi zadnji par minuta,jos kada udje savic i pandza...mislim da mozemo do pozetivnog rezultata
-
- Kontakt:
Momci ne dajte se,mozemo do povoljnog rezultata, samo da nas sudije ne kolju.
Eto Lovćen,vi i ne znate drugačije,jesam ti rekao,biće izgleda premijavatreni je napisao/la:Znam da smo gubili na penale za vas,nadam se da tako neće biti danaslovcen16 je napisao/la:Neznam gdje sta bruji ali provjerena informacija je da Igraci Slavije ce da ginu na terenu jer im je ova utakmica vezana za isplate premija!!!!Pa tako mislim da cete morati ostaviti srce na terenu ako mislite do bodova!!!!Ovde niko vise nece moci dobiti bodove naguzove!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.