ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Effenberg
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 06 jan 2017, 12:56

Nije zar valjda Nadal chokirao, ja gledao rezultat kad je bilo 1:0 u setovima i 3:3 u drugom.

A joj, eto nam sad shminkosa ovdje da kandzija! :mrgreen:
bodi, Rafagarros, zauzmite polozaj! :D

Grisha rijesio austrijskog prevaranta s lakocom, valja sad za njega do kraja navijati, da ne bi Riza osvojio!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 jan 2017, 13:16

Nadal prestiže Fedexa po broju GS ;rol;
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 jan 2017, 13:25

Ccc ako neko moze sam sebe dobiti u tenisu onda je ovo danas bilo upravo to.Dok se ne opameti Rafa u potpunosti i batali defanzivu i krene ofanzivno da igra ovakve stvari ce se desavati...Vidjeli smo u abu dabiju utjecaj Moje a ovo danas poslije prvog seta utjecaj Tonija to je sasvim sigurno.Pa prvi set je bilo losiji od ostalih u ovoj novoj godini ali je i on bio dovoljan za osvajanje seta,ali promjena taktike u drugom i prelazak u defanzivu i blago opustanje koje je bilo osjetno i za nas pored malih ekrana je dovelo do gubitka seta...Ali zato 3. set ocaj nad ocajima,ja stvarno ne znam sta je ono bilo i kako jos moze da vjeruje defanzivnoj taktici sa 4-5 metara iza osnovne linije pogotovo protiv jednog Raonica koji je bombander.U jednom gemu cekati servis raonica 4 metra iza osnovne pa otici na drugu stranu pa stati na osnovnu liniju i to raditi dobar dio seta se ne moze raditi,jer dok je bio na osnovnoj i bilo je razmjena kao u prvom setu dok se pogotovo u 3. igralo najvise 3 udarca.Uredu igras u razmjenama povuces se ali cekati servis je neoprostivo,jer svaki ritern je padao cak u pola servis polja i naravno raonic rutinerski zavrsava.Samo kod 7. gema 3. seta prilikom svog servisa je pokazao ofanzivnu igru i vidjelo se kako raonic ne zna gdje udara i kako plese po terenu ali naravno to je bilo kasno...Nista steta za ovaj poraz,igru je popravio jos da poradi na taktici i da se ne vraca u defanzivu bar ne ovoliku kao sto je pokazao u 3. setu kad je to najmanje bio potrebno.

Ok. ostaje nam da cekamo Melburn i vjerujem da ce ga do pocetka istog Moja i Marija srediti i da ce pomesti konkurenciju...

Vamooooooos

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 jan 2017, 13:29

Šta ono rekoše? Vraća se Rafa u formu!? :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 jan 2017, 13:45

Očigledna je jedna stvar da Rafa igra dok ima snage, dok je potroši nema ga više.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 jan 2017, 13:58

Mancini je napisao/la:Šta ono rekoše? Vraća se Rafa u formu!? :lol:
Ovo su oni @Effe sto o tenisu nemaju blage veze pa dodju samo ovako kad neko izgubi da napisu neku glupu recenicu.
Sad te decko mogu sahraniti rijecima al posto si nestrucan za tenis djaba je objasnjavat bezmozgovicima zar ne.Nisi pisao proslu sedmicu nista kad je dobijao nisi trebao ni ovo vjeruj mi jer si glup ispao.Opet ti kazem mogu te sahraniti u jednoj recenici zato nemoj vise pisat mlm te.Pomozi sebi dok jos imas kome. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

@uno da si gledao mec ne bi ovo napisao. nisi u pravu pogrijesi je u taktici jer se poceo braniti pocetkom 2. seta a o 3. da ne govorim.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 jan 2017, 14:41

Gledao sam meč, Rafa do 1/4 finala igra i tad u 2 setu pada, ne uspije održati intenzitet igre, igra dok ima snage. Najveći problem Rafe je baš to.

Damir Dzumhur!!!!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 jan 2017, 15:06

Vidi prosle sezone je uglavnom u meceve ulazio sa rezervom bez previse zelje da odmah u startu pokusa slomiti protivnika i odmah od starta su bili problemi sto sam mu jako zamjerao a vec ove sezone radi kontra otvara snazno i jako mec sto se vidilo u svako mecu ove sezone,a u drugom setu dolazi do blagog opustanja a ne umora.Vidi on je profesionalac i ne mozemo pricati o nikakvom umoru pogotovo u 2. setu jer trenira se tu svaki dan dosta sati i umor u 2. ili 3. setu nema sanse da bude pogotovo protiv igraca kakav je Raonic gdje se dosta poena odigra u 1-2-3 udarca...Jednostavno je pogrijesio u taktici posebno 3. set a Raonic je to maestralno iskoristio i ako si vidio statistiku 3. seta i da je samo vratio 2 od 20 prvih servisa Raonica sto je mizernih 10% ...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jan 2017, 15:55

Izgubi Super mega giga, ultra Rafael..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 jan 2017, 15:59

RafaGarros9 je napisao/la:
Ovo su oni @Effe sto o tenisu nemaju blage veze pa dodju samo ovako kad neko izgubi da napisu neku glupu recenicu.
Sad te decko mogu sahraniti rijecima al posto si nestrucan za tenis djaba je objasnjavat bezmozgovicima zar ne.Nisi pisao proslu sedmicu nista kad je dobijao nisi trebao ni ovo vjeruj mi jer si glup ispao.Opet ti kazem mogu te sahraniti u jednoj recenici zato nemoj vise pisat mlm te.Pomozi sebi dok jos imas kome. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

@uno da si gledao mec ne bi ovo napisao. nisi u pravu pogrijesi je u taktici jer se poceo braniti pocetkom 2. seta a o 3. da ne govorim.
E neka si ti strucan i pametan. Svaka ti cast! :thumbup:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 jan 2017, 16:14

Mancini je napisao/la:

E neka si ti strucan i pametan. Svaka ti cast! :thumbup:
Za tebe doktor za tenis i za svaki sport :silent:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jan 2017, 16:16

U sjeni ovog hameljuka oko top 10 igraca AO ima da osvoji kako su stvari krenule Mikhail Youzhny! I to ima da pobjedi Rizu chokera u finalu 3:2 nakon sto Riza bude vodio 2:0 u setovima i 5:0 i 40:00 na servi u trecem! Brat ruski ubi sve odreda u 2017!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 jan 2017, 16:28

Doktor za bacanje "ubleha". Možeš samo na forumu pametovati.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 jan 2017, 16:39

Mancini je napisao/la:

Pa sta bi ti sa mnom da se nadjes na kafi vidi moze al samo kafa jer zauzet sam msm veza i tako to nista :rol: :rol: :rol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 jan 2017, 16:54

pa @Uno je dobro vidio to...i ja se slazem da je Rafin problem snaga....izdaje tijelo i razumljivo je .....

ali babuka 36 winera hahahahaah :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 jan 2017, 17:05

Mancini je napisao/la:

Pa sta bi ti sa mnom da se nadjes na kafi vidi moze al samo kafa jer zauzet sam msm veza i tako to nista :rol: :rol: :rol:
Dosadan si. Zavrsena rasprava.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 06 jan 2017, 17:13

Kao sto sam rekao jedini krivac za danasnji poraz Rafe je sam on sto znaci da je sam sebe dobio losom taktikom od drugog seta a promjena taktike je postala osjetnija nakon propustenih brejk lopti za msm 4-2 u 2.setu.A u trecem setu taktika je uzas...i suludo je pricati o bilo kakvom umoru jednog profesionalca takvog sampiona na ovakvom nivou,da je 4-5 set pa inekako al 2 ili treci protiv servera ma nema teorije.Posebno te price padaju u vodu nakon sto znamo da je rafa izjavio da se osjeca bolje nego ikada u karijeri.

@Mancini- zar je i bila rasprava :rol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 06 jan 2017, 17:16

Ja mislim da je loša taktika najveći uzrok Nadalovog današnjeg poraza, a ne umor
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 jan 2017, 17:22

Ekipica jedva docekala poraz i zatrpala temu, nista neocekivano. :njanjanja:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 jan 2017, 17:31

Verdasco dragi pa kako ovo nisi dobio? Dobiven meč si prosuo.

EDIT: Očekivano. Nole loš, ne funkcioniše ništa, nema servisa, nema udaraca, nema snage... Pobjedio je čisto na račun lude glave Nanda, imati 5 meč lopti, 4 vezane, i to ne iskoristiti...

Damir Dzumhur!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.