NK Zvijezda Gradačac
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
opet Slavija po starom penali...ali ljudi imaju ljude rade za njih definitivno..pa ebia njihovi ljudi su zvali i darka Vojvodica prijetili kako mi nebi smjeli dobiti Slaviju tamo...zato je Darko i spakovo kofere...jednostanvo ljudi imaju te sposobne ljude za ove stvari...sretno vam nadam se da cete doci barem do boda
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
i kada bi dali dva gola,slaviji bi svirao jos dva penala,pii.....im mat...planinskaSaltCityAttack je napisao/la:opet Slavija po starom penali...ali ljudi imaju ljude rade za njih definitivno..pa ebia njihovi ljudi su zvali i darka Vojvodica prijetili kako mi nebi smjeli dobiti Slaviju tamo...zato je Darko i spakovo kofere...jednostanvo ljudi imaju te sposobne ljude za ove stvari...sretno vam nadam se da cete doci barem do boda
Dokle se misli ovako igrati gore? ? ? ? ? ! ! ! ! ! ! ! Ej moje sudije dabogda vise nikada ne sudile i dabogda vam trebalo za hljeba.... seljacine jedne
-
- Kontakt:
Momci sta se vi sikirate sad ce te vidjeti kad Vehabović utrpa 2 , a onda Kojić 1 

naprijed zvijezdo ljubavi moja
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
kuntic i dalje ne ubacuje savica,pandzu...

Bijelo-crvena polja zvijezdina
ma kakav treci penal zvijezda od kad je usla u premijer ligu nikad nije otisla iz istocnog sarajeva da nije bilo penal ili dava hebem i tu slaviju vise ma poizdio sam vise ma sramota sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!zmaj_Bosne je napisao/la:treći penal protiv Zvijezde u četiri kolabondich je napisao/la:svaki put nam druze daju golove iz penala hebem ti nogomet ovakavAlemC85 je napisao/la:pa ova Slavija jedino može preko penala dati gol.......davno su pročitani....yebem ti sudija mater, pusti ljude neka igraju.......
Niste trebali protiv Babe pricati pred tekmu sa nama,cc Babo vas kaznjavaKvota je napisao/la: ma kakav treci penal zvijezda od kad je usla u premijer ligu nikad nije otisla iz istocnog sarajeva da nije bilo penal ili dava hebem i tu slaviju vise ma poizdio sam vise ma sramota sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
ZELJEZNICAR 1921!
Ako je vjerovati komentatoru na radiu,Smajić nas spasava potopa i kao pitanje je vremena kada i koliko ćemo jos primit.
ma i vama bog dao da vas ovako hebu ! ma ovo je prevrsilo svaku mjeru jes jedan klub koji ce nas blamirat u evropi dno dna fujhamzaTM87 je napisao/la:Niste trebali protiv Babe pricati pred tekmu sa nama,cc Babo vas kaznjavaKvota je napisao/la: ma kakav treci penal zvijezda od kad je usla u premijer ligu nikad nije otisla iz istocnog sarajeva da nije bilo penal ili dava hebem i tu slaviju vise ma poizdio sam vise ma sramota sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Kvota je napisao/la:ma i vama bog dao da vas ovako hebu ! ma ovo je prevrsilo svaku mjeru jes jedan klub koji ce nas blamirat u evropi dno dna fujhamzaTM87 je napisao/la:Niste trebali protiv Babe pricati pred tekmu sa nama,cc Babo vas kaznjavaKvota je napisao/la: ma kakav treci penal zvijezda od kad je usla u premijer ligu nikad nije otisla iz istocnog sarajeva da nije bilo penal ili dava hebem i tu slaviju vise ma poizdio sam vise ma sramota sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZELJEZNICAR 1921!
Ajd sto nas sudije ebu,nasi totalno nezainteresovani da nesto urade.
ma stara prica dole nemozes dat golova koliko penala dosude svi su svjesnivatreni je napisao/la:Ajd sto nas sudije ebu,nasi totalno nezainteresovani da nesto urade.
Novi trijumf Slavije
Slaviji minimalna pobjeda nad Zvijezdom
Fudbaleri Slavije nastavili su sa odličnim igrama u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine. Oni su danas na svom terenu u okviru 4. kola savladali Zvijezdu iz Gradačca rezultatom 1:0.
Prvo poluvrijeme donijelo je nešto bolju igru Slavije. Gosti iz Gradačca su se uglavnom branili što im je uspjevalo sve do 35. minute kada Slavije ipak stiže do vodstva. Sudija Darko Obradović je dosudio vrlo diskutabilan jedanaesterac za Slaviju nakon igranja rukom jednog igrača Zvijezde, a precizan izvođač je Vidić za vodstvo domaćih od 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.
I u drugom poluvremnu bolja igra Slavije. Golu gostiju je najviše prijetio Kokot, dok Zvijezda nije uspjevala ozbiljnije zaprijetiti golu domaćih. Do kraja utakmice je ostalo 1:0, te je na taj način Slavija ostala u vrhu tabele.
Slaviji minimalna pobjeda nad Zvijezdom
Fudbaleri Slavije nastavili su sa odličnim igrama u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine. Oni su danas na svom terenu u okviru 4. kola savladali Zvijezdu iz Gradačca rezultatom 1:0.
Prvo poluvrijeme donijelo je nešto bolju igru Slavije. Gosti iz Gradačca su se uglavnom branili što im je uspjevalo sve do 35. minute kada Slavije ipak stiže do vodstva. Sudija Darko Obradović je dosudio vrlo diskutabilan jedanaesterac za Slaviju nakon igranja rukom jednog igrača Zvijezde, a precizan izvođač je Vidić za vodstvo domaćih od 1:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.
I u drugom poluvremnu bolja igra Slavije. Golu gostiju je najviše prijetio Kokot, dok Zvijezda nije uspjevala ozbiljnije zaprijetiti golu domaćih. Do kraja utakmice je ostalo 1:0, te je na taj način Slavija ostala u vrhu tabele.
penal dosudjen metar spred sesnesterca a na klupi sjede pandza delic savic.. ja nemam rijeci
Sta ste mislili,da je cist penal,tamo se svira penal na 20m
Znam da se sviraju penali nepostojeci ali brate mislio sam da se to sudenje malo popravilo!Ne mogu da vjerujem nadao sam se znaci makar nerjesenom rezultatu.
Bez obzira na dosudjeni penal,zabrinjava igra odnosno ne igra Zvijezde.Vec sada se definitivno vidi da trener nema u glavi prvih jedanejst.Drugo poluvrijeme opsta ofanziva Slavije,a najbolji pojedinac Zvijezde golman Smajic.Sledeca utakmica ce pokazati da nije do sudija nego do nas.Sreca u nesreci sto nam idu na ruku rezultati kandidata za opstanak Gradine i Radnika.
Komšije neka vam je bog na pomoći stvarno, želim vam puno sreće u nastavku lige, kako stvari stoje teška borba za opstanak .Sretno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne sikiraj se komsija za nas,cekat cemo mi vas ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.