Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
izvini onda
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- bistrikboy
- Kontakt:
Iskreno cinjenica da na tri razlicita emitera svakog vikenda mozemo pratiti od 2-5 utakmica nase lige je ogroman napredak u odnosu na period do 2011-te.Znamo svi da je kvalitet prenosa cesto jako los te da je izbor utakmica cesto bio diskutabilan,ali treba uzeti u obzir da je BHT u saradnji sa Telecomom koji je sponzor lige i trazi da svako bude ravnomjerno zastupljen u prenosima.Regularnost lige je sigurno sada veca od ranije jer se vise utakmica prenosi a i sudije se boje gresaka kada je live prenos.
Ako neko misli da posjeta na stadionima trpi zbog prenosa,taj je totalni idiot.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Iskreno cinjenica da na tri razlicita emitera svakog vikenda mozemo pratiti od 2-5 utakmica nase lige je ogroman napredak u odnosu na period do 2011-te.Znamo svi da je kvalitet prenosa cesto jako los te da je izbor utakmica cesto bio diskutabilan,ali treba uzeti u obzir da je BHT u saradnji sa Telecomom koji je sponzor lige i trazi da svako bude ravnomjerno zastupljen u prenosima.Regularnost lige je sigurno sada veca od ranije jer se vise utakmica prenosi a i sudije se boje gresaka kada je live prenos.
Ali ne možeš ti našem narodu ugoditi
Pa vidi, za Sarajevo i Željeznicar navijaju ljudi iz cijele BiH, pa tako i iz TUZLE, i nemaju svi priliku da gledaju NAJVECI DERBI U BOSNI I HERCEGOVINI I JEDAN OD NAJVECIH GRADSKIH DERBIJA U OVOM DIJELU EVROPE!Tuzlak04 je napisao/la:
Ideš na utakmicu i završeno sijelo. Koga briga ostatku BiH za taj prenos i kakva crna popularizacija. Boli nas qrac
Tako bi tu utakmicu rado da pogledaju navijaci nasih klubova iz Bihaca, Sanskog Mosta, Tuzle, Zivinica itd, itd
Mozda je to tebi tesko shvatiti , ali taj derbi gledaju i navijaci koji ne navijaju za ova dva kluba ali vole pogledati dobru atmosferu, navijanje, u zadnje vrijeme i dobar , napet fudbal...
Iz Tuzle 
Radi dostupnosti većem broju gledalaca bolje bi bilo da se derbi prenosi na Javnom servisu, međutim kada pogledamo samo četvrtfinale kupa i kvalitet prenosa na Grbavici (MojaTV u saradnji sa BHT-om) i na Koševu kada je prenos išao i u Srbiju i u Hrvatsku, mnogo je bolje da prenosi Arena Sport.
mozes se smijati do jutra ja na FB imam dva prijatelja koji navijaju za sarajevo a iz tuzle suZodiac je napisao/la:Iz Tuzle
studirali ovdje i zagotivili sarajevo, cesto nalete na tekmu iz Tuzle
- BordoMahala
- Kontakt:
Ma stipu ga, k'o da on sam ne zna koliko ima navijaca i Sarajeva i Zelje iz Tuzle a jos vise kada se gleda cjelokupan Tuzlanski kanton.rammstein je napisao/la:mozes se smijati do jutra ja na FB imam dva prijatelja koji navijaju za sarajevo a iz tuzle suZodiac je napisao/la:Iz Tuzle
studirali ovdje i zagotivili sarajevo, cesto nalete na tekmu iz Tuzle
Ne znam ,nemam tu inf koliko Sa i Zeljo imaju navijaca u Tz al' posto ti pretpostavljam imas ocekujem da mi je sad izneses 
Cuj iz Tuzle,sta sve neces procitati ovdje,kako su se samo podigli nakon Haugesunda,nosom paraju oblake..da to nisu navijaci iz Zivinica,Kalesije,Lukavca koje je stid reci odakle su..imao sam par puta takve slucajeve,gdje govore da su iz Tuzle,a dolaze iz nabrojanih mjesta 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja znam recimo da ih iz Zivinica ima 7 (sedam) koji idu ponekad na Kosevo ,e sad iz Tz vjerovatno je ta brojka u hiljadama
.
Veoma moguce Zodiac..hajd pustimo ih neka uzivaju i zive u zabludama i slicnim ideologijama..Zodiac je napisao/la:Ja znam recimo da ih iz Zivinica ima 7 (sedam) koji idu ponekad na Kosevo ,e sad iz Tz vjerovatno je ta brojka u hiljadama.
Stari mi kao klincu nikad nije mogao (osamdesetih) objasniti zašto vas ne može organski. Znači, ta nepodnošljivost nije . . .. . To dođe samo od sebe. A sad da neki Tuzlak navija za Sarajevo ili Želju. Ja takvog nisam upoznao . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 30 jul 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
jimmy, muslimovic, kramarić nisu zablude al da imamo navijaca iz tuzle jesuharry_90 je napisao/la:Veoma moguce Zodiac..hajd pustimo ih neka uzivaju i zive u zabludama i slicnim ideologijama..Zodiac je napisao/la:Ja znam recimo da ih iz Zivinica ima 7 (sedam) koji idu ponekad na Kosevo ,e sad iz Tz vjerovatno je ta brojka u hiljadama.
- BordoMahala
- Kontakt:
Ja licno znam 8 momaka koji navijaju za FKS a iz Tuzle su. Znaci to su momci koje znam licno, a koji je ukupan broj navijaca FKS u Tuzli to ti ne bih znao reci.Zodiac je napisao/la:Ne znam ,nemam tu inf koliko Sa i Zeljo imaju navijaca u Tz al' posto ti pretpostavljam imas ocekujem da mi je sad izneses
Kada se saberu simpatizeri u Zivinacama koje vec spominjes mislim da bi se doslo do zakljucka da Sarajevo i zeljo imaju puno vise ljubitelja tu nego Sloboda. Al' otom potom. Zato su vasi simpatizeri vecina u Vuckovcima i slicnim selima, boli vasZodiac je napisao/la:Ja znam recimo da ih iz Zivinica ima 7 (sedam) koji idu ponekad na Kosevo ,e sad iz Tz vjerovatno je ta brojka u hiljadama.
Hajmo papci do godine u cvajtu opet. Od nas vam je trica dole svakako, a volio bi i da vam komsinice utrpaju na Tusnju 4 komada ko one godine, njima je svakako veoma diskutabilna i evropa a kamol' sta drugo.
vi ste nas vazda mrzili a mi vas **** tako godinama desetljecima, stoljecima, vjekovimaTuzlak04 je napisao/la:Stari mi kao klincu nikad nije mogao (osamdesetih) objasniti zašto vas ne može organski. Znači, ta nepodnošljivost nije . . .. . To dođe samo od sebe. A sad da neki Tuzlak navija za Sarajevo ili Želju. Ja takvog nisam upoznao . .
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moj stari je iz Tuzle, pa valjda sam i ja po tome ono narodski iz Tuzle, navijam za Zelju...
Znam jos par likova iz Tz koji su za Zelju, valjda im se smucila evropska Sloboda...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hvala Bogu pa ima nade i u toj crnoj Tuzli i u svom tom crnilu ima pametnih ljudi koji ne boluju od kompleksa i ne boje se navijati za jednog od dva najveća kluba u BiH. Samo, šteta za takav grad da su oni manjina
Ja te volim, volim Željo..
ko nam o iluzijama, ideologijama i zabludama prica, stvarno ima pacijenata...nego sta bi sa JFH i takvih !!!harry_90 je napisao/la:Veoma moguce Zodiac..hajd pustimo ih neka uzivaju i zive u zabludama i slicnim ideologijama..Zodiac je napisao/la:Ja znam recimo da ih iz Zivinica ima 7 (sedam) koji idu ponekad na Kosevo ,e sad iz Tz vjerovatno je ta brojka u hiljadama.
da vi malo sjasete sa Sarajeva, imate vjerujem i svojih problem, a nista lose momak nije napisao, mozda je malo pretjerao sa Tuzlom kao gradom, al sigurno da u TK postoji velika baza kako navijaca Sarajeva tako i Zelje i ko kaze suprotno laze ko pas !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
@bordomahala
Rece navijac koji su prodali klub malezijcu i vuce ih za nos kako stigne
da vam nema utrpanog ne bi vidjeli 3 pretkolo ,al hajd..aa sto se tice tvojih komsinica,polako se i oni raspadaju,al eto brko i tata osim ih spasavaju koji mec namjeste,al u evropi su tarabaa za Metalurg i slicne ekipicee..
Rece navijac koji su prodali klub malezijcu i vuce ih za nos kako stigne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.