FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tuzlaci,izvinjavam se na spamu nadam se da ce ostavit moderacija post.
Ako ko ima iz tuzle relativno blizu medicinskog fakulteta da izdaje sobe/stan gdje mogu stat 4 osobe nek mi se javi na pp..
Hvala unaprijed
Ako ko ima iz tuzle relativno blizu medicinskog fakulteta da izdaje sobe/stan gdje mogu stat 4 osobe nek mi se javi na pp..
Hvala unaprijed
Nemoj tako covjek je donekle upravo to i mi znamo. Samo je stvar sto ne zna sta stoji iza svega toga i sta je najveci problem.fukara87 je napisao/la:Ziv i zdrav bio djecace , nemoj zaboravit pogledati koji crtani prije nego sto odes na spavanjeStoneRoses je napisao/la:Zelim vam da ispadnete i da se nikada nevratite niste dosljedni igrat u BiH premier ligi,godinama kupujete utakmice i provalcite se na jedvite jade,a o tome kako vasi simpatizeri kamenicama docekuju gostujuce navijace i kao se blamirate po Travniku i kopirate tudje pjesme ne treba objasnajvati valjda ste toga svijesni,nemate muda da promjenite to stanje u slobodi nego se sao preseravate preko neta godinama,zao mi je ali vi ste najslabija karika ove godine zelim vam sve najljepse u 1ligi fbih.![]()
![]()
![]()

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
studentski dom blizu medicinskog skrozL_blancos je napisao/la:Tuzlaci,izvinjavam se na spamu nadam se da ce ostavit moderacija post.
Hvala unaprijed
-
- Kontakt:
Zasto si tako smijesan, jos ne mogu sebi doc?fukara87 je napisao/la:Ziv i zdrav bio djecace , nemoj zaboravit pogledati koji crtani prije nego sto odes na spavanjeStoneRoses je napisao/la:Zelim vam da ispadnete i da se nikada nevratite niste dosljedni igrat u BiH premier ligi,godinama kupujete utakmice i provalcite se na jedvite jade,a o tome kako vasi simpatizeri kamenicama docekuju gostujuce navijace i kao se blamirate po Travniku i kopirate tudje pjesme ne treba objasnajvati valjda ste toga svijesni,nemate muda da promjenite to stanje u slobodi nego se sao preseravate preko neta godinama,zao mi je ali vi ste najslabija karika ove godine zelim vam sve najljepse u 1ligi fbih.![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: StoneRoses, dana/u 24 avg 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
@Stone Roses
Ti samo vidis igru i tribinu. Ne vidis ono sto mi gledamo svaki dan, malverzacije bacanje para u vatru i slicno. ZAto ti se tako cini.
Ti samo vidis igru i tribinu. Ne vidis ono sto mi gledamo svaki dan, malverzacije bacanje para u vatru i slicno. ZAto ti se tako cini.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Zar se ne moze 100 ljudi u tako velikom gradu kao sto je Tuzla dic i otjerat te jadove,nistan e pokusavate pocnite ljepit plakate kao celikovi navijaci ili nesta slicno ako vam je toliko stalno do slobode.
M znam ,al iskreno smece je..seven je napisao/la:studentski dom blizu medicinskog skrozL_blancos je napisao/la:Tuzlaci,izvinjavam se na spamu nadam se da ce ostavit moderacija post.
Hvala unaprijed
Nego vidim da i vi imate problema sa upravom, stvarno zalosno sto se go*** uvlace i fudbal..
Dal neko planira na mec danas ??
@L_blancos
Moze se naci stan samo treba malo potrazit,ajd vidjecu ti ja danas ako sta nadjem pa ti javim
@L_blancos
Moze se naci stan samo treba malo potrazit,ajd vidjecu ti ja danas ako sta nadjem pa ti javim

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E to te vraca na problem br. 2. Stanje i problem u grupi koji ti takodje ne vidis. A to svakako nije za ovog foruma. Jedino ti mogu reci da je navjeci problem trenutno tribina. A moras priznat da je grupa bez tribine kao covjek bez glave.StoneRoses je napisao/la:Zar se ne moze 100 ljudi u tako velikom gradu kao sto je Tuzla dic i otjerat te jadove,nistan e pokusavate pocnite ljepit plakate kao celikovi navijaci ili nesta slicno ako vam je toliko stalno do slobode.
Ljudi odoh ja na BUS i na trg, vidimo se danas SVI NA ISTOK !!!!
Momci vidimo se na tribini danas! 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Jel ti to avatar za ovog naseg Giggsa. Giggs Giggs 075 !!!!Martex je napisao/la:Momci vidimo se na tribini danas!

vidimo se danas na utakmici, aBd da Sloboda pobijedi ali bice veoma tesko protiv Sirokog jer su stvarno jaka ekipa...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Naravno ! GIGGS 075 !VolimTz je napisao/la:Jel ti to avatar za ovog naseg Giggsa. Giggs Giggs 075 !!!!Martex je napisao/la:Momci vidimo se na tribini danas!

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
danas vam je ispit zrelosti siroki je ove sezone stvarno dobar.sretno iz gradacca jaranski 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hvala, sretno i vama protiv Travnikaastra1922 je napisao/la:danas vam je ispit zrelosti siroki je ove sezone stvarno dobar.sretno iz gradacca jaranski

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Slatinash_7
- Kontakt:
Vidim i ovdje zavladala 075 korporacija
Danas nekim cudom do 1-0 akoBogda ipak su mubarek dani a oni iz Sirokog
Ja sam vani pa me nema na tekmi po prvi put nakon ne znam ni sam koliko..
SRETNO !

Danas nekim cudom do 1-0 akoBogda ipak su mubarek dani a oni iz Sirokog

Ja sam vani pa me nema na tekmi po prvi put nakon ne znam ni sam koliko..

SRETNO !
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
SVI NA TUŠANJ!!!
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja idem svakako!
Evo malo statistike od danas.
VRIJEME U TUZLI
(u 3:25 sati)
Djelimično sunčano
Temperatura: 39°
Stvarni osjećaj: 40
Vlažnost: 22%
Vjetar: km/h
Smjer: J
Vidljivost: 26 km
Oblačnost:
UV index:

Evo malo statistike od danas.
VRIJEME U TUZLI
(u 3:25 sati)
Djelimično sunčano
Temperatura: 39°
Stvarni osjećaj: 40
Vlažnost: 22%
Vjetar: km/h
Smjer: J
Vidljivost: 26 km
Oblačnost:
UV index:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trebamo biti zadovoljni da igraci samo prezive te uslove, nista vise nije potrebno.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zivio ti meni.
[/quote]
gigs brate jesi to ti pod nickom

Zivio ti meni.

gigs brate jesi to ti pod nickom

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.