U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

povratakotpisanih
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la povratakotpisanih » 07 avg 2014, 13:49

TMovac je napisao/la:Vlado Jagodić u U21 reprezentaciju pozvao napadača Bayern Minhena

Na spisku mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine koju sa klupe predvodi Vlado Jagodić nalaze se:

Nikola Vasilj (Zrinjski), Kenan Pirić (Sloboda), Haris Muharemović (Sarajevo), Dženan Bureković (Čelik), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Renato Gojković (Čelik), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Damir Sadiković (Željezničar), Miljan Govedarica (Slavija), Nikola Jelisić (Bayern, Njemačka), Faris Handžić (Sarajevo), Fedor Predragović (Borac), Muhamed Plakalo (Olimpic), Boban Lazić (Olympiakos, Grčka), Riad Bajić (Željezničar), Ismar Tandir (Sochaux, Francuska), Siniša Saničanin (Rudar Prijedor), Semir Musić (Travnik).

Selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Toni Karačić pozvao je sljedeće igrače:

Goran Karačić (Zrinjski), Nemanja Trkulja (Kozara), Amer Hiroš (Željezničar), Samir Radovac (Sarajevo), Amar Burović (Sarajevo), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac), Anel Hajrić (Maribor, Slovenija), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Kerim Memija (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Amer Gojak (Olimpic), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska), Vladimir Oršolić (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Luka Juričić (Široki Brijeg), Arman Čorović (Munchen 1860, Njemačka), Adnan Bašić (Publikum Celje, Slovenija), Sead Dautović (Oxford City, Engleska), Ismail Duraković (Željezničar), Luka Menalo (Široki Brijeg), Dženis Beganović (Željezničar).

Mlada reprezentacija BiH okupit će se 11. augusta u hotelu „Park“ u Vogošći, dok će se juniorski reprezentativci okupiti isti dan u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Sto li nema Modica na spisku?
Pa sta je ovo Jagodic sad pozvao jeli ovo tekma kvalifikacija ili neka prijateljska, pa nema Modica, Radovca, Milosevica, Sehica, Hajradinovica itd.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 avg 2014, 13:53

povratakotpisanih je napisao/la:
TMovac je napisao/la: Pa sta je ovo Jagodic sad pozvao jeli ovo tekma kvalifikacija ili neka prijateljska, pa nema Modica, Radovca, Milosevica, Sehica, Hajradinovica itd.
prijateljska, igraju juniorska i U21 jedna protiv druge
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 avg 2014, 13:56

Ima li neko više informacija o ovom dečku iz Vitesse-a? Kakve veze ima sa nama?
DRUG NEBI TI PUNCA

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 07 avg 2014, 13:58

TMovac je napisao/la:Vlado Jagodić u U21 reprezentaciju pozvao napadača Bayern Minhena

Na spisku mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine koju sa klupe predvodi Vlado Jagodić nalaze se:

Nikola Vasilj (Zrinjski), Kenan Pirić (Sloboda), Haris Muharemović (Sarajevo), Dženan Bureković (Čelik), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Renato Gojković (Čelik), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Damir Sadiković (Željezničar), Miljan Govedarica (Slavija), Nikola Jelisić (Bayern, Njemačka), Faris Handžić (Sarajevo), Fedor Predragović (Borac), Muhamed Plakalo (Olimpic), Boban Lazić (Olympiakos, Grčka), Riad Bajić (Željezničar), Ismar Tandir (Sochaux, Francuska), Siniša Saničanin (Rudar Prijedor), Semir Musić (Travnik).

Selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Toni Karačić pozvao je sljedeće igrače:

Goran Karačić (Zrinjski), Nemanja Trkulja (Kozara), Amer Hiroš (Željezničar), Samir Radovac (Sarajevo), Amar Burović (Sarajevo), Mićo Kuzmanović (Zvijezda Gradačac), Anel Hajrić (Maribor, Slovenija), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Stjepan Lončar (Široki Brijeg), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Kerim Memija (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Amer Gojak (Olimpic), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska), Vladimir Oršolić (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Luka Juričić (Široki Brijeg), Arman Čorović (Munchen 1860, Njemačka), Adnan Bašić (Publikum Celje, Slovenija), Sead Dautović (Oxford City, Engleska), Ismail Duraković (Željezničar), Luka Menalo (Široki Brijeg), Dženis Beganović (Željezničar).

Mlada reprezentacija BiH okupit će se 11. augusta u hotelu „Park“ u Vogošći, dok će se juniorski reprezentativci okupiti isti dan u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Sto li nema Modica na spisku?
Muharemović i Handžić se ne takmiče i ne igraju u najjačoj seniorskoj konkurenciji, Saničanin - smiješno, Musić - Sity. Galata... tipični babin sin kojeg stari gura.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 07 avg 2014, 14:12

Tko je ovaj Abdel Metalsi prvi put cujem za njega :?: :?: :?:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 07 avg 2014, 14:13

bagrcavi je napisao/la:Ima li neko više informacija o ovom dečku iz Vitesse-a? Kakve veze ima sa nama?
Ranije sam pisao o njemu ja ...Kao prvo neshvatam kakve ima veze sa nama on... isto koda pitas kakve veze ima Salihovic itd....Decko ciji preci vode majka iz Hrasnice a otac iz Teslica ...Proso holandsku skolu fudbala i igra u najprespektivnijom klubu u Holandiji koji je od Abramovica ..Mali igra centralnog beka i strasan je kod izvodzenja kornera ima dobrar udarac glavom...Drago mi je da su ga zovnuli iako su trebali mnogo ranije ali eto djete nije babain sin ...kad izadze na teren pokazace sta zna...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 07 avg 2014, 14:15

Bassha je napisao/la:Tko je ovaj Abdel Metalsi prvi put cujem za njega :?: :?: :?:
Nadzi moje ranije pisanje o njemu dobar decko i odavno je zxasluzio da igraa za repku

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 avg 2014, 14:20

adal je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ima li neko više informacija o ovom dečku iz Vitesse-a? Kakve veze ima sa nama?
Ranije sam pisao o njemu ja ...Kao prvo neshvatam kakve ima veze sa nama on... isto koda pitas kakve veze ima Salihovic itd....Decko ciji preci vode majka iz Hrasnice a otac iz Teslica ...Proso holandsku skolu fudbala i igra u najprespektivnijom klubu u Holandiji koji je od Abramovica ..Mali igra centralnog beka i strasan je kod izvodzenja kornera ima dobrar udarac glavom...Drago mi je da su ga zovnuli iako su trebali mnogo ranije ali eto djete nije babain sin ...kad izadze na teren pokazace sta zna...
Momak se zove Abdel a preziva Metalsi i ti me pitas sto se cudim? Ni ime ni prezime se ne koriste na ovom podrucju ili su vrlo rijetki. Nemam nista protiv njega, samo mi je njegovo ime i prezime bilo zanimljivo. Dao Bog da bude za godinu najbolji stoper Vitesee-a.
DRUG NEBI TI PUNCA

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 07 avg 2014, 14:23

bagrcavi je napisao/la:
adal je napisao/la:
Momak se zove Abdel a preziva Metalsi i ti me pitas sto se cudim? Ni ime ni prezime se ne koriste na ovom podrucju ili su vrlo rijetki. Nemam nista protiv njega, samo mi je njegovo ime i prezime bilo zanimljivo. Dao Bog da bude za godinu najbolji stoper Vitesee-a.
A vidi Abramovic salje stalno iz chelzija igrace uu vittese a vittese njemu nije dozvolio da predje u drugi klub jer vide veliku prespektivu u njemu decko je fin momak i gledo sam ga protiv ajaxa i feynoorda

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 07 avg 2014, 14:25

Svaka čast za Vladu Jagodića,iako ne pružaju iste uspjehe kao seniorska repka,ipak nam je osigurao brdo novih igrača.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 avg 2014, 14:30

Imperator98 je napisao/la:Svaka čast za Vladu Jagodića,iako ne pružaju iste uspjehe kao seniorska repka,ipak nam je osigurao brdo novih igrača.....
To je to. I nemojte se cuditi što nema nekih igrača. Ovo nije zvanični termin i vjerovatno je provjerio ko mu može doći a ko ne.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 avg 2014, 14:32

Stvarno ovaj Semir Music je tipican primjer "babinog sina"... Pa to je nevjerovatno da ova ubleha i dalje dobija sanse u mladjim reprezentacijama. Okej, obecavao je dosta u Slobodi i mislio sam da bi mozda i moglo biti nesto od njega. Ali da je on ista valjo osto bi na Tusnju. Onda period City-Galatasaray hahah.. :urnebes: :urnebes:

Mislio sam da ce se trgnut u Zvijezdi no i tu nije uspijo i evo sad je na Piroti... Svasta stvarno. Tuzno...

* * *

Mislim da se Nikola nece odazvati jer nije oficijalni FIFA-in/UEFA-in termin, i nemojte odma govoriti, izradio nas ponovo bla bla... Treba se sacekati sa ovim igracem. za **** je izjavio da zeli da igra za nas i sigurno ga Vlado nebi bezveze zvao.

* * *

Anel Hajric je odabrao Bosnu umjesto Slovenije i protiv njih je debitovao prije dva mjeseca. Odigrao je vrlo dobro. Najbolji je strijelac mlade lige Slovenije. Mogao bi biti veliko pojacanje.

Takodjer drago mi je da je Ismar Tandir opet medju reprezentativcima. Kolko su ga samo Ameri blatali kad je izabrao Bosnu. "Novi Ibisevic".
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 avg 2014, 11:40

Zasto ovo tele od selektora nije zvalo Cimirota??????????
1946

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 avg 2014, 11:48

Zvao je samo mladice koji mogu igrati sljedeci ciklus (osim Are on je povrijedjen).. Vidis da nema ni Zole, ni jos nekih igraca, poput kloca Mesanovica......
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 avg 2014, 12:12

Zanimljiv spisak sto je sastavio Vlado. Pitanje je samo hoce li se svi odazvati. Zanima me i ovaj Metalsi, ne znam puno o njemu, a vidim prica se o tome da je kvalitetan igrac.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 avg 2014, 13:52

Goalgetter je napisao/la:Zanimljiv spisak sto je sastavio Vlado. Pitanje je samo hoce li se svi odazvati. Zanima me i ovaj Metalsi, ne znam puno o njemu, a vidim prica se o tome da je kvalitetan igrac.
Trenutno sam u sarajevu na odmoru a zivim u holandiji i pratim nase igracee mlade i gledao sam decka cesto stvarno je igracinaa i usput pratio sam malog Alena koji sad ima 10-11 godina igra u ajaxu djetee ima tehniku kakav messi inace alen je porijeklom iz podrinja tj Srebrenica nadam se jednog dana da cemo ovdje i o njemu pricat !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 avg 2014, 12:55

Imali neko iz Beca koji nam moze reci sta se desava sa bracom Hadzikic? Pogotovo me interesuje situacija oko mladjeg golmana Osmana koji iako rodjen 1996 je drugi golman A-tima Austrije Wiena. Znam da ga Karacic prosle godine zvao na nekoliko okupljanja ali da se nije odazvao? Razlog pretpostavljam isti kao i sa Omerbasicem i Halilovicem. Ali evo vec neko vrijeme nista... Cak vidim da su braca dobila i austrijanski pasos.. Nihad (godinu stari) je vec debitovao za U17 Austrije a takodjer je veliki talenat.

Kad samo pomislim da mi imamo golmanske nade poput: Raifa Husica, Osmana Hadzikica, Emira Cutahije, Nikole Vasilja, Emira Plakala, Vedrana Kjosevskog, Sulejmana Sarajlica... Pa Boze.. siguran sam da ce barem jedan od njih postati vrhunski golman...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 09 avg 2014, 16:42

Kevin je napisao/la:
U-17: Bruno Šutalo (Hajduk), Ivan Nevistić (Osijek), Josip Čikvar (Osijek), Vinko Soldo (Dinamo), Zdravko Simonović (Cibalia), Borna Borovec (Dinamo), Adrian Zenko (Dinamo), Luka Pasariček (Dinamo), Davor Lovren (Dinamo), Martin Erlić (Parma), Nikola Moro (Dinamo), Maksim Olujić (Lokomotiva), Borna Sosa (Dinamo), Marin Karamarko (Hajduk), Josip Brekalo (Dinamo), Karlo Igor Majić (Dinamo), Matej Hudećek (Dinamo), Kristijan Sabolović (Dinamo), Silvio Malkoč (Hajduk), Ivan Markota (Split), Marin Romac (Sturm), Antonio Lukanović (Parma), Nikola Tuba (Slaven Belupo), Ivan Leovac (Rapid Beč), Mato Stanić (Široki Brijeg), Sandro Šupraha (Split).
popis sa kampova
samo ovdje je greška, stoji Široki Brijeg, a on je igrač Dinama..
Ma jes igrac sirokog. U zvanicnom biltenu pise da je potpisao ugovor do 2017.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 avg 2014, 18:39

grahovac prvi put na klupi Rapida. Izgleda da je se sve rjesilo oko dozvole. Igra protiv Hadzicevog Sturma, koji igra od prve. Nadam se da ce dobit koju minutu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 18:43

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:grahovac prvi put na klupi Rapida. Izgleda da je se sve rjesilo oko dozvole. Igra protiv Hadzicevog Sturma, koji igra od prve. Nadam se da ce dobit koju minutu
Al' nema Srđana na spisku Jagodića ili ga ja nisam vidio?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.