Očigledno pojma nemaš.JackTheStripper je napisao/la:Kako te ja mijesam, kada se sam mijesas u tu pricu k'o vegeta zadnjih dana, sto otvoreno sto suptilno?Penaltiky je napisao/la:Da bogda ti dva Srbina.JackTheStripper je napisao/la:Penaltiky da Bog da Podrinjca za zeta imao.
Interesantno je da se svaki put umiješaš i mene napadneš kad krene priča o Podrinjcima u Tuzli. A istu priču pričaš o afroazijskim migrantima u Švedskoj.
Da se razumijemo, nemam nista s tim krajem, ali ih postujem jer su propatili k'o malo ko.
Afroazijatske horde su neuporedive s Podrinjcima, sto po obimu pizdarija, sto po porijeklu.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave, a poseban pozdrav Tuzlacima i ostalim Srbima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Allahraziolsun @SarajevoJeBordo, i tebi Bajrambarečula i ostalim koji obilježavaju. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svima onima koji obiljezavaju
A narocito BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN Predsjedniku mog kluba

A narocito BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN Predsjedniku mog kluba
BAJRAMBAREĆULA I DA NAM ŽELJO UZME TITULU!
SABAHAJROLA!
SABAHAJROLA!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Maksuz selam za forumaša @High.Istaknutog nevolitelja fašista i ostale agresorske pogani.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
💩💩
Šta kažu tuzlaci kolju svinje ko kurbane helćo jel istina to
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
BSMO svima koji slave. Posebno Muhi Mortemu Highu Ajzei Giu Faraonu i ostaloj finoj raji. Budite dobri kroz zivot i cinite dobra djela 
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Da se sjetimo kako oni gledaju na Tuzlake i kako šire laži. Da dobijete uvid zašto ih ja ne volim. Iako imam rođaka u Podrinju ne mirišem ih sekunde. Priča im je slična a samo su gledali kako da se Njemačke dokopaju. Svaka čast ljudima koji su držali dio Zvornika, Teočaku i sličnima. Al nažalost cca. 50% Podrinjaca je u Tuzli ko Hendo, samo manje pismeni i školovani.Hendo je napisao/la: Da su Tuzlaci poznati kao borci nisu, da su poznati kao kukavice jesu. Zbog tog drugog korpusa smo mi u IB izginuli. Nisu smjeli da maknu iz kuća. Kad smo prebjegli u Tuzlu tad smo mi bili na prvoj liniji a vas je metak pogađao, jedino na vjenčanjima.
Najbolji prijatelj mi je iz Bratunca (ne od Bratunca) i ni on nije ljubitelj svojih zema. Ogromna je kod njih razlika između ljudi iz gradova i okolnih sela. To sam propustio da kažem.
@Osim
Mi smo građani i meso kupujemo u mesnicama.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima sa svete teme kojima je praznik. Maksuz BSMO za moje Slobodase, muhu, skoru i tobetija.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- JackTheStripper
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svima a pogotovo postenim Tuzlacima.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
scudetto89
- Kontakt:
Allahraziolsun druže, i tebi BŠMO.sviunapad1010 je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svima sa svete teme kojima je praznik. Maksuz BSMO za moje Slobodase, muhu, skoru i tobetija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
BŠMO posebno helči i sarielu ali i ostalim muslimanima na forumu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hvala, i tebi takođe BŠMO.Rigoletto je napisao/la:BŠMO posebno helči i sarielu ali i ostalim muslimanima na forumu
Ne upraznjavam bilo kakav oblik religije al hvala!Penaltiky je napisao/la:Hvala, i tebi takođe BŠMO.Rigoletto je napisao/la:BŠMO posebno helči i sarielu ali i ostalim muslimanima na forumu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nije meni Rigi svako.Derdiyok je napisao/la:Helco u 8 psuje Boga, u podne cestita Bajram.
- ASD
- Kontakt:
Hajde majstore na temu pomoc u vezi pc-a, tu si trenutno pozeljan.Penaltiky je napisao/la:Nije meni Rigi svako.Derdiyok je napisao/la:Helco u 8 psuje Boga, u podne cestita Bajram.
Helco bujrum na kafu, da zakopamo ratne sjekire za ovaj divan praznik. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.