PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Goalgetter
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Goalgetter » 06 dec 2011, 16:44

Omogucene privatne poruke na forumu, svako pri prijavi postavio svoj MSN, otvorena FB-Grupa, sa grupnim chatom, i ipak ovoliko neodigranih poruka. Neznam stvarno sta vise da uradim.. :evil:

I za ovo zvanje/free sms, ne pada mi na pamet da to radim, i ovo je previse vremena sto trosim na ovu ligu, provodim haman po citav dan u skoli, 4 puta sam dosad napravio novi raspored, ganjao nove igrace, omogucio svima igranje lige, nekad sam znao 30 poruka primiti od istog lika, da bi mu objasnio sve kako ide,samo da bi uganjao da ne bude otkaza, i opet nekima je tesko izdvojiti 10 - 20 minuta i odigrati utakmicu. :roll: .

Neznam stvarno, ovo vise prelazi sve granice.....

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 06 dec 2011, 16:48

Oko 8 aktivnih ostalo u 2. ligi, zamijenit ih sa svim ovim sto su odustali, dat im neki prosjek od 7 poena kolko imaju ovi oko 15 mjesta, ukinut drugu ligu, a ove sto ostanu stavit prve na listu cekanja i to je to.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 06 dec 2011, 17:45

ah k****c ukinuti drugu ligu,ja sam igro i proslu sezonu i sad mi dodje neki novak ovdje dobije 3 pobjede zato sto nisu dosli protivnici, on na prvom mjestu i sad on da ide u prvu ligu a ja da cekam opet da neko odustane...a prijavio se medju prvima kad su bile prijave za ligu i jedan sam od najredovnijih...ev ja ovom protivniku poslo pp prije tri dana cojka nigdje,vazda na cekanju....
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 06 dec 2011, 17:51

bavarac_33 je napisao/la:ah k****c ukinuti drugu ligu,ja sam igro i proslu sezonu i sad mi dodje neki novak ovdje dobije 3 pobjede zato sto nisu dosli protivnici, on na prvom mjestu i sad on da ide u prvu ligu a ja da cekam opet da neko odustane...a prijavio se medju prvima kad su bile prijave za ligu i jedan sam od najredovnijih...ev ja ovom protivniku poslo pp prije tri dana cojka nigdje,vazda na cekanju....
Jel Djokovic? Jbg u pravu si, ma ja samo dajem prijedloge da se to malo pokrene, da svi budu aktivniji. Eto ja sam prvi trenutno, al ako treba ponistit sve i pocet sve od pocetka, jednu ligu sa onim najozbiljnijim igracima.

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 06 dec 2011, 19:45

DZiza je apsolutno u pravu bolje pocet sve ispocetka ali samo najozbiljniji igraci da to bude ozbiljna liga da uživamo!Sad ce ZImSKI raspust ko ide u skolu zimska odmor pa ce sigurno biti prilika da se zapocne nesto kvalitetno iako sumnjam da ce to napraviti neko.jA SAM REKO na pocetku ove lige da se se 2 raspast ;) i na dobrom je putu. PA zar sad nije doba kada svako ima FEJS PROFIL..ZATO GRUPA POSTOJI DA SE NE BI GANJALI po pp porukama ;) :)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 06 dec 2011, 22:24

braća Matić su najjači !!!
Sloboda Tuzla !!!

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 06 dec 2011, 22:52

dziza_23 je napisao/la:
bavarac_33 je napisao/la:ah k****c ukinuti drugu ligu,ja sam igro i proslu sezonu i sad mi dodje neki novak ovdje dobije 3 pobjede zato sto nisu dosli protivnici, on na prvom mjestu i sad on da ide u prvu ligu a ja da cekam opet da neko odustane...a prijavio se medju prvima kad su bile prijave za ligu i jedan sam od najredovnijih...ev ja ovom protivniku poslo pp prije tri dana cojka nigdje,vazda na cekanju....
Jel Djokovic? Jbg u pravu si, ma ja samo dajem prijedloge da se to malo pokrene, da svi budu aktivniji. Eto ja sam prvi trenutno, al ako treba ponistit sve i pocet sve od pocetka, jednu ligu sa onim najozbiljnijim igracima.
ma ovaj ReTry, ko da je u zemlju propo...i ja bih volio da se krene ispocetka sve,sto se tice ove druge lige, ovi najaktivniji da odigraju ta 3-4 kola u dan dva i onda da nastavimo trokruzno,ako ce nas biti manje i to je to
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 dec 2011, 23:39

slika

Ova tabelu pokazuje listu aktivnosti
5.5 Ko ne odigra 3 utakmice u 6 kola automatski ce biti izbačen !
Znači da su Desimal i S-Y-L-A-R izbaceni iz lige i oni nemaju pravo nastaviti takmičenje, nakon ishoda ankete ćemo znati više detalja u vezi igrača koji će igrati umjesto njih! Znači za 7. kolo njihovi protivnici dobijaju 3-0!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 dec 2011, 00:37

Nije mi zbog pozicije ionako ne mogu biti prvi,ali volio bih da nastavimo ovo.Ne vidim razloga da ispočetka krećemo zbog neodgovornih pojedinaca.To bi bio i dodatni teret na goalgetteru u juveu 0244 što nije fer prema njima.Toliko su se mučili da urede ligu,stalno im je neko dosađivao kad će patch i sada kada je sve izašlo odustaju od lige.
Imam i ja obaveza škola,trening stvarno uzimaju dosta vremena,al ipak nađem vremena i za malo opuštanja,a to zapravo i jeste bit ove lige ;) Čini mi se da neki preozbiljno shvataju pa odustaju kad vide da ih neće.
Nekad pobijediš,nekad izgubiš ovo je samo igra koju ne igramo u pare ;)
Šta god da na kraju bude većina izabrala ja sam tu da se družimo :mrgreen:
I ako nastavimo toxicity javi kad možeš da odigramo ovo 8.kolo :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 dec 2011, 08:41

@LBJ MVP mnogo toga si rekao sa svojim postom i ja sam za opciju 2, jer nije pošteno prema vama u vrhu, ali ipak neka vecina odluci, da ne bi bilo poslije da sebi sta stelimo! A i to da cemo mi imati više posla, ali nije belaj za nas kako smo ovo odradili naci cemo vrijeme i za ostalo, ali ima ovdje likova koji nikad nisu zadovolji, ali sta ces kad nas ima svakakvih! Ali što je najgore najviše se bune oni koji prave najviše problema u realizaciji ove lige :roll: , koja slučajnost :D !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 07 dec 2011, 10:17

LBJ MVP je napisao/la:I ako nastavimo toxicity javi kad možeš da odigramo ovo 8.kolo :D
Polako. Čut ćemo se sutra nekad, ima ih što još nisu odigrali svoja kola :mrgreen: .. Javim ti se ja PP - om.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 dec 2011, 10:25

prijatelju zasto si meni stavio da sam bio neaktivan kad sam napisao tamo da mi je nestalo struje i da me izbacilo, nisam ja od tog da izlazim , nisam nikad ni bio..al ajd..nebitno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 07 dec 2011, 13:39

KO ce igrat, dajem prednost od 2 gola na startu :lol: :lol:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 dec 2011, 13:42

dziza_23 je napisao/la:KO ce igrat, dajem prednost od 2 gola na startu :lol: :lol:
hahahahaahahahaahah :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 07 dec 2011, 13:43

Sta se ti smijes, teb cu pustit i 3 ako treba :lol: :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 dec 2011, 13:44

hocemo li?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 07 dec 2011, 13:45

ajd u eu 2, ako me nema tamo, ajd u global

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 dec 2011, 13:47

dziza_23 je napisao/la:ajd u eu 2, ako me nema tamo, ajd u global
nemoj bola, samo u eu1 ili 2, bude veci lag u global :P

Edit: gasi forume i sve ostalo, antiviruse i sl. da ne laga
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 dec 2011, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 07 dec 2011, 13:49

aj u eu 2 uspio sam probit se kroz prepreke

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 dec 2011, 13:49

dziza_23 je napisao/la:aj u eu 2 uspio sam probit se kroz prepreke
izlazi iz foruma da ne laga :D

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.