AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Napokon nešto bolja igra, al opet nije to to kao kad smo derali sve redom.
Juve 2:0 vodi ... znaci ni ovo kolo nista od primaka.
Juve 2:0 vodi ... znaci ni ovo kolo nista od primaka.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- senad_flamin
- Kontakt:
Ibrahimovic se ponovo ne trudi,Abate prolazi po desnoj strani i ceka da nabaci a u 16 samo Cassano, Ibra gleda i hodajuci ide,ponovo kad izgubi loptu galami na svoje suigrače.
Cassano je igračina,gol i asistencija,odličan igrač
Cassano je igračina,gol i asistencija,odličan igrač
-RIVALDO-
Jooj kad dodju ovi isfrustrirani momci pa pocnu srati po ljudima po kojim ne bi SMJELI srat. Znamo svi sta je Zlatan uradio za ovaj Milan kad nikog nije islo, tako da je stvarno sramota pricati bilo sta protiv njega. Covjek igra kako on hoce, i opet zabije golcinu koju malo ko moze zabit. Onog nekog otresa ko da je kadet a ne profesionalac. Covjeku treba skinuti kapu i samo sutit. Sto niko ne sere na Boatenga? Momak dao 5 golova (od tog jedan het-trick) al to nema veze, mene boli onaj podatak da je odigrao samo 16 utakmica. Znaci dok je on i ostali lezali (a pare naravno stizale) Ibrahimovic se trudio i zabijao i odrzao nas u borbi za prvaka. Al Boateng zabije jedan gol, ovdje svi ga velicaju. Cudno majke mi. Simpatican je ovako ko covjek, al ima 38 kola on ako konta igrat 16 odmah prodat. I njega i slicne. Zbog tih staklenih i ne pripremljenih i necemo osvojit ove godine a ne zbog Zlatana Ibrahimovica koji je zabio 25 golova u 29 utakmica u ligi.
nažalost bojim se da ako ovako ostane da je ovo pirova pobjeda. juve već vodi 0-2. ne vidim da je nekako moguće da se to stigne.
što se trenera tiče allegriju je izgleda pedala. spominje se tasotti kao nasljednik ili barem privremeno riješenje dok je dao zeleno svijetlo gallianiju u vezi guardiole
@Ado ne rise
što se trenera tiče allegriju je izgleda pedala. spominje se tasotti kao nasljednik ili barem privremeno riješenje dok je dao zeleno svijetlo gallianiju u vezi guardiole
@Ado ne rise
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
zašto nekog hvalit uvijek kad to ne zaslužuje ? Kad je dobar-dobar je
danas je loš al takav je igrač da i u takvom raspoloženju može dati golčinu. Ja samo ne znam do kad će svi trpiti njegovu galamu na saigrače u situaciji kad on izgubi loptu i gdje mu niko nije kriv,ima opciju za dodat nekom al' neće .
-RIVALDO-
Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
- senad_flamin
- Kontakt:
Smeta im nego mu svi ližu guzicu jer nemaju boljeg napadača.
Galamio je na Muntaria koji je bio 2 metra ispred njega sam ,a ovaj se uzeo okretati izmedju dvojice.
Galamio je na Muntaria koji je bio 2 metra ispred njega sam ,a ovaj se uzeo okretati izmedju dvojice.
-RIVALDO-
Nema nigdje boljeg napadaca.senad_flamin je napisao/la:Smeta im nego mu svi ližu guzicu jer nemaju boljeg napadača.
pa kako neću tema je milan a ne ibra. mene lično boli qita za ibru. dok trpa golove mogu to prežvakati. on je bio juventino a nakon toga interista i prije svega je plaćenik. a već sam objašnjavao x puta ovdje šta i kako i mrsko mi je opet. a prvi gol je sretan bio i nije asistencija uopće dok je drugi pao dok ovi sebi još nisu došli. koliko je strašan igrač vidi se i kad igra loše zabije po gol ili dva uz koju asistenciju. kakav bi tek bio kad bi se trudio i trčao??A_d_0 je napisao/la:Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
25 - Ibrahimovic has now scored 25 goals in this campaign, equalling his personal best in a Serie A season (for Inter in 2008/09). Bomber
uostalom nebitno ova pobjeda je već rekao sam nažalost gotovo i nebitna.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ibrahimovic nije Milan. Normalno da voli Milan ko klub a ne zbog njega, on je dosao prije 2 godine. Al Ibrahimovic nikad nije bio borben igrac, pa je smijesno da neko ocekuje trku,klizece i sl. od njega a covjek u 30-im godinama. Al on odradi i sto on treba a bgm i sto drugi trebaju vrlo cesto. Zna i namjestit a i zabit. A ove 2 godine on je 80% Milana, pa ti shvati kako hoces. Nikad nije povrijedjen, najbolji je strijelac, cesto asistent. Meni je to dosta da mu nikad nista ne kazem sto se tice Milana. Sta je prije bio ne interesuje me. On danas kad zabije gol, taj gol se broji Milanu.baresi#6 je napisao/la:pa kako neću tema je milan a ne ibra. mene lično boli qita za ibru. dok trpa golove mogu to prežvakati. on je bio juventino a nakon toga interista i prije svega je plaćenik. a već sam objašnjavao x puta ovdje šta i kako i mrsko mi je opet. a prvi gol je sretan bio i nije asistencija uopće dok je drugi pao dok ovi sebi još nisu došli. koliko je strašan igrač vidi se i kad igra loše zabije po gol ili dva uz koju asistenciju. kakav bi tek bio kad bi se trudio i trčao??A_d_0 je napisao/la:Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
25 - Ibrahimovic has now scored 25 goals in this campaign, equalling his personal best in a Serie A season (for Inter in 2008/09). Bomber
uostalom nebitno ova pobjeda je već rekao sam nažalost gotovo i nebitna.
- harunsmajic
- Kontakt:
Vi kazete Ibra juventino, interista itd! Pa ljudi on je samo profesionalac odradi ugovor kako treba i Čao đaci!
ma ko šiša ibru nocerino kralj 10. gol i to samo u ligi a plaćen 500 hiljada eura, i to KAKAV gol. uzima loptu na centru i prelazi kompletnu odbranu i u stilu ronaldinja postiže gol 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Al ni on ne zna kako je ovu zadnju dvojicu prosaobaresi#6 je napisao/la:ma ko šiša ibru nocerino kralj 10. gol i to samo u ligi a plaćen 500 hiljada eura, i to KAKAV gol. uzima loptu na centru i prelazi kompletnu odbranu i u stilu ronaldinja postiže gol
A jest los Ibraaaaa
- senad_flamin
- Kontakt:
Cassano,Nocerino
Eto Ibra 2 gola
bez truda 
EDIT:Nocerino ili Ronaldinho jedno te isto
Eto Ibra 2 gola
EDIT:Nocerino ili Ronaldinho jedno te isto
-RIVALDO-
i ne dao gol i ja bi ga dao nakon one asistencije cassana
fantonio igra odlično kada uzmemo sve u obzir. on i boa su itekako falili ove sezone.
evo šta se desi kad allegri ima neki izbor u rosteru iako je i danas falila kompletna zadnja linija. a ti berlusconi zatvori oči i ne vidi u čemu je zaista problem i dovedi onog klauna guardiolu da igra kita kata fudbal
forza milan, io ci credo!!!
fantonio igra odlično kada uzmemo sve u obzir. on i boa su itekako falili ove sezone.
evo šta se desi kad allegri ima neki izbor u rosteru iako je i danas falila kompletna zadnja linija. a ti berlusconi zatvori oči i ne vidi u čemu je zaista problem i dovedi onog klauna guardiolu da igra kita kata fudbal
forza milan, io ci credo!!!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Cassano šuta Ibru

Nocerino ljubi grb

Nocerino ljubi grb

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
nocerinho
ako neko naleti na njegovu golčinu na yt da pošalje evo tražim da zezam frenda juventina
ako neko naleti na njegovu golčinu na yt da pošalje evo tražim da zezam frenda juventina
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
hvala care 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sacchi:"Muntari's goal? Well they were given a lot of penalties."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot