Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Odigrao novih 90 minuta u domaćem remiju protiv Rennesa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
hercegovina
- Kontakt:
Seu treba odati priznanje. Zadnjih nekoliko utakmica za reprezentaciju bukvalno gine na terenu, podmece glavu i nogu, stavlja karijeru i zivot na kocku. Dva puta nam direktno donio kapitalnu prednost koju nismo znali iskotistiti. Protiv francuza stavio nogu gdje niko ne bi ni poluosovinu od Toyote i preokrenuo tok utakmice. Protiv Finske isto tako. Iznudio crvene kartone ali i polozio zivot. Svaka cast zaista.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jeste, u zadnjim utakmicama su Džeko, Pjanić i Menalo bili među bitnijim igračima.hercegovina je napisao/la: ↑22 sep 2022, 21:58Seu treba odati priznanje. Zadnjih nekoliko utakmica za reprezentaciju bukvalno gine na terenu, podmece glavu i nogu, stavlja karijeru i zivot na kocku. Dva puta nam direktno donio kapitalnu prednost koju nismo znali iskotistiti. Protiv francuza stavio nogu gdje niko ne bi ni poluosovinu od Toyote i preokrenuo tok utakmice. Protiv Finske isto tako. Iznudio crvene kartone ali i polozio zivot. Svaka cast zaista.
Dok god barem 4-5 ne povuku, angažuju se i ne ginu na terenu neće biti rezultata.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
@igrajlopte 🐦
stakleni tenk:-)
poceo prvi put nakon repke, napravi prekrsaj, dobi zut karton i primi udarac u, pretpostavljam, istu nogu.
izadje klecajuci nakon 20 min igre, pehcina.
poceo prvi put nakon repke, napravi prekrsaj, dobi zut karton i primi udarac u, pretpostavljam, istu nogu.
izadje klecajuci nakon 20 min igre, pehcina.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vratio se Tenk 
⚜️~⚜️~⚜️
Napusti rusilac teren odma primise dva gola. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
dragi seo, sta uradi, uh, nasekira me.
Kokasinjac
Sta je promasio. Vidim komentator spominje.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Promašio je zicer.
Ali ne mogu da vjerujem koliko su glupi domaćini, ideš na sve ili ništa bezglavo a znaš da s remijem imaš EL. Nevjerovatno.
Ali ne mogu da vjerujem koliko su glupi domaćini, ideš na sve ili ništa bezglavo a znaš da s remijem imaš EL. Nevjerovatno.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Njima je cilj bio Europa ligu znaju da su pošli da bi odmah ispali ovako u Europa ligi imaju fore I bolje sanse
Mozda iduce sezone, ove ne.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:02Njima je cilj bio Europa ligu znaju da su pošli da bi odmah ispali ovako u Europa ligi imaju fore I bolje sanse
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vidio bas sad snimak, jao sta masi.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije njegovo da zabija.
Treba ga Tudor kazniti sto je bio u gol sansi..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Glavom jbg. Nista strasno.