Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 04 dec 2010, 23:53

Igru briši,bodove piši..valjalo se je dignuti poslije ponedjeljaka i to protiv Valencie koju je Barcelona jedva slomila..
teško ali zasluženo..

-2...i nije previše hladno :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 04 dec 2010, 23:54

volimliverpool je napisao/la:
Čekam 3+ na kladionici
Neda se usranom do potoka.De molim vas recite mi jel bilo šansi kod rez. 2:0?
You'll never walk alone.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 04 dec 2010, 23:54

OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet Ronaldo vratio Messiju istim brojem golova. Ovo postaje vrlo zanimljivo na relaciji
Messi-CR. :D
axaxax,al messi ima bolju statistiku.On je na 12 meceva postigao 15 golova,a ronaldo na 14 meceva postigao 16 golova,pritom messi ima 8 asistencija,a Ronaldo 5 :D :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 04 dec 2010, 23:54

Huh dobro je, bas sam se plasio da cemo ovdje prosut bodove ali eto dobili smo. CR ne da messiju da ga stigne po golovima, ali mislim da je ocito da je patuljak bolji igrac. Idemo dalje, 3 boda su najbitnija
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 04 dec 2010, 23:55

HZ_ilidzaa je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:ma ovaj Benzema ne moze meda...mislim da bi Avdić ovo ubacio...
nije stig'o kontas?

jak pas ronalda , nije bilo moguce ... uletio je klizeci sta hoces
ma ne samo ovo opcenito...imao je 3-4 dobre prilike...nek ga salju na posudbu , on definitivno ima neku blokadu...Lorente ili Dzeko na zimu ...inace bice opet po labrnji od Barce...
1 priliku im'o sa 5 metara ... uglavnom igrali su bolje kad je benzemu ubacio ... a ne sa tri defanzivna

lass - igrac utakmice ... covjek kad god igra najbolji je na terenu i gine nonstop 8-)
prvih 11 zasluzuje vise nego iko

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 dec 2010, 23:56

[youtube][/youtube]

procjenite sami

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 dec 2010, 23:59

Toxicity je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Kad ja upalim strim povest cemo, to je za 10tak minuta, samo da uradim ovaj zadatak iz fizike...
Nisam li sila ?! :mrgreen:
Svaka čast, gdje si silo protiv Barce ? hahahaha :D
Pa brate, patio sam se punih pola sata da pokrenem neki strim, al net **** i zato se desilo sta se desilo, obecavam svaku tekmu odsad sam tu :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 dec 2010, 00:01

HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]

procjenite sami
Dje je sada onaj Paja da napise Valencija ostecena :D ovu situaciju najbolje opisuje Albeldina reakcija nakon iskljucenja (obraz)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 00:02

Trenutno smo slabiji na desnom beku zašto Lass tamo ne bi igrao?
Inače kada igra Panjzema izgleda kao da imamo igrača manje sreća pa Albelda glupan izjednači situaciju i da ruka nije bila sudska pogreška.Poslije toga penal bio za Real koji sudija nije svirao tako da je 1:1 :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 dec 2010, 00:02

De molim vas zagorčajte mi život ako treba,al recite mi je li Real imao kakvih šansi kod 2:0?
You'll never walk alone.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 dec 2010, 00:03

Čekam 3+ na kladionici
Neda se usranom do potoka.De molim vas recite mi jel bilo šansi kod rez. 2:0?
bila jedna dobra prilika za Valenciju...opali je neko , Kasiljas okrznu loptu odbi se od Marcela u stativu(sa gol linije)...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 dec 2010, 00:05

volimliverpool je napisao/la:De molim vas zagorčajte mi život ako treba,al recite mi je li Real imao kakvih šansi kod 2:0?
imao Benzema , ali nije stigao ...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 dec 2010, 00:29

Solidna utakmica, Real puno bolji, konkretniji, moglo je biti i više od 2-0, ali lopta neće u gol. Žalim za onom stativom Ronalda na kraju prvog poluvremena, i slobodni udarac Ozila, odlični golovi bi bili. Valencia fino odigrala...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 dec 2010, 00:37

Odlično je ekipa odreagovala nakon blamaže u Barceloni i večerašnja pobjeda je trebala biti mnogo ubjedljivija. Šteta što moj ljubimac Khedira ne zabi gol u prvom. Ronaldo fantastičan večeras, a Ozil, kao i obično kad je na Bernabeu, preyeben. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 dec 2010, 00:39

Hare_BvB je napisao/la:Odlično je ekipa odreagovala nakon blamaže u Barceloni i večerašnja pobjeda je trebala biti mnogo ubjedljivija. Šteta što moj ljubimac Khedira ne zabi gol u prvom. Ronaldo fantastičan večeras, a Ozil, kao i obično kad je na Bernabeu, preyeben. 8-)
Ni ja nisam mogao da vjerujem bojao sam se ove tekme samo zbog one prošle,ali eto dobro su igrali 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 dec 2010, 00:42

LBJ MVP je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Odlično je ekipa odreagovala nakon blamaže u Barceloni i večerašnja pobjeda je trebala biti mnogo ubjedljivija. Šteta što moj ljubimac Khedira ne zabi gol u prvom. Ronaldo fantastičan večeras, a Ozil, kao i obično kad je na Bernabeu, preyeben. 8-)
Ni ja nisam mogao da vjerujem bojao sam se ove tekme samo zbog one prošle,ali eto dobro su igrali 8-)
Valencia je jako dobar tim. Protiv Barce na Nou Campu su odigrali strašan meč. Tada su samo oni postojali na terenu u prvom poluvremenu. Naravno, Barca je to poslije okrenula na 2-1, ali su me ugodno iznenadili svojom odličnom igrom.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 05 dec 2010, 01:12

Bez obzira na sve, Real je igrao desetkovan sa nekako drukcijom eksperimentalnom i prinudjenom postavom, i uz cinjenicu da smo imali Arbelou i Albiola a ne Carvalha i Ramosa, kao nijednog klasicnog napadaca od prve minute, moze se reci da smo odigrali najbolje sto smo mogli.

Real je imao svoje sanse, ne mogu reci da je ono bilo za crveni karton, nije sudija namjerno njemu dao, mogu i sudije pogrijesiti naravno, a isto tako ne mogu reci da Di Marijina zadnja prilika, odnosno kod te prilike nije bilo penala jer je nigger startao s njega sa ledja i oborio ga je.

Real je imao vise prilika i kad su imali igraca vise, i kad ga nisu imali. Onaj ko pokusa osporiti pobjedu Reala nije normalan.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 dec 2010, 01:20

Bez ikakvog pocjennjivanja ili bilo cega pisem ovaj post.

Onaj stoper Valencie kod drugog gola je retardiran momak, i ja bih ga uspio proci da mi onako igra odbranu, ovo je bez podcjenjivanaj CR samo se zelim osvrnuti na reakciju onog stopera, pa ondje bi i Lazar popovic zabio gol da mu neko onako igra odbranu, odavno nesto onako nisam vidio cak ni na terenima u BIH
Mes Que Un Club

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 05 dec 2010, 02:58

cestitke na pobjedi :D

donesose mi 45 maraka 8-)
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 dec 2010, 03:14

Ma onaj crveni je komican ! Prvo covjek nije uopste igrao rukom , a drugo i da je igrao a odlicno se vidi da mu je ruka bila na ledjima , ono se nemoze davat karton , jer je bkvalno lopta bil upcena 1 metar od igraca koj nemoz reagovat , iako su albeldine ruke bile na ledjima ! Ovaj put nema penala ali ia veceg poklona , smjesno ste pobjedili, pricaj ti sta hoces za taj penal , da nije bilo ovog smijesnog crvenog ocima vi nebi vidjeli taj penal ! Jadno ! I Dalje ste 3 levela ispod katalonskog Diva !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.