teško ali zasluženo..
-2...i nije previše hladno
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Neda se usranom do potoka.De molim vas recite mi jel bilo šansi kod rez. 2:0?volimliverpool je napisao/la:
Čekam 3+ na kladionici
axaxax,al messi ima bolju statistiku.On je na 12 meceva postigao 15 golova,a ronaldo na 14 meceva postigao 16 golova,pritom messi ima 8 asistencija,a Ronaldo 5OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet Ronaldo vratio Messiju istim brojem golova. Ovo postaje vrlo zanimljivo na relaciji
Messi-CR.
1 priliku im'o sa 5 metara ... uglavnom igrali su bolje kad je benzemu ubacio ... a ne sa tri defanzivnaHZ_ilidzaa je napisao/la:ma ne samo ovo opcenito...imao je 3-4 dobre prilike...nek ga salju na posudbu , on definitivno ima neku blokadu...Lorente ili Dzeko na zimu ...inace bice opet po labrnji od Barce...boom.dll je napisao/la:nije stig'o kontas?HZ_ilidzaa je napisao/la:ma ovaj Benzema ne moze meda...mislim da bi Avdić ovo ubacio...
jak pas ronalda , nije bilo moguce ... uletio je klizeci sta hoces
Pa brate, patio sam se punih pola sata da pokrenem neki strim, al net **** i zato se desilo sta se desilo, obecavam svaku tekmu odsad sam tuToxicity je napisao/la:Svaka čast, gdje si silo protiv Barce ? hahahahaEdinTM87 je napisao/la:Nisam li sila ?!EdinTM87 je napisao/la:Kad ja upalim strim povest cemo, to je za 10tak minuta, samo da uradim ovaj zadatak iz fizike...
Dje je sada onaj Paja da napise Valencija ostecenaHZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
procjenite sami
bila jedna dobra prilika za Valenciju...opali je neko , Kasiljas okrznu loptu odbi se od Marcela u stativu(sa gol linije)...volimliverpool je napisao/la:Neda se usranom do potoka.De molim vas recite mi jel bilo šansi kod rez. 2:0?volimliverpool je napisao/la:
Čekam 3+ na kladionici
imao Benzema , ali nije stigao ...volimliverpool je napisao/la:De molim vas zagorčajte mi život ako treba,al recite mi je li Real imao kakvih šansi kod 2:0?
Ni ja nisam mogao da vjerujem bojao sam se ove tekme samo zbog one prošle,ali eto dobro su igraliHare_BvB je napisao/la:Odlično je ekipa odreagovala nakon blamaže u Barceloni i večerašnja pobjeda je trebala biti mnogo ubjedljivija. Šteta što moj ljubimac Khedira ne zabi gol u prvom. Ronaldo fantastičan večeras, a Ozil, kao i obično kad je na Bernabeu, preyeben.
Valencia je jako dobar tim. Protiv Barce na Nou Campu su odigrali strašan meč. Tada su samo oni postojali na terenu u prvom poluvremenu. Naravno, Barca je to poslije okrenula na 2-1, ali su me ugodno iznenadili svojom odličnom igrom.LBJ MVP je napisao/la:Ni ja nisam mogao da vjerujem bojao sam se ove tekme samo zbog one prošle,ali eto dobro su igraliHare_BvB je napisao/la:Odlično je ekipa odreagovala nakon blamaže u Barceloni i večerašnja pobjeda je trebala biti mnogo ubjedljivija. Šteta što moj ljubimac Khedira ne zabi gol u prvom. Ronaldo fantastičan večeras, a Ozil, kao i obično kad je na Bernabeu, preyeben.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.