Vjerovatno dva sata prije pocetka...sutra uzimamo,moramo...posto je ovo moj jubilarni 1K postsamobrastvoooOoOO je napisao/la:Zna l' neko u koliko pocinje prodaja ulaznica sutra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vjerovatno dva sata prije pocetka...sutra uzimamo,moramo...posto je ovo moj jubilarni 1K postsamobrastvoooOoOO je napisao/la:Zna l' neko u koliko pocinje prodaja ulaznica sutra
Cestitam haha hebote u prosjeku si na dan pisao oko 22 postaMortemHz je napisao/la:Vjerovatno dva sata prije pocetka...sutra uzimamo,moramo...posto je ovo moj jubilarni 1K postsamobrastvoooOoOO je napisao/la:Zna l' neko u koliko pocinje prodaja ulaznica sutra
realno treba uzeti u obzir da vecina radi, takva nam radna mjesta i radne organizacije da se radi i radnim i neradnim, i praznikombordobijeli je napisao/la:sta ja ba ovo niko ne ide s ovog foruma na utakmicu![]()
,sve se hvalimo kao veliki navijaci a na utakmicama 2000 ljudi . razbudite se malo narocito domace utakmice ako ne bude 7-8 hiljada po utakmici mi smo 0 od navijaca
dobro uzmi u obzir da nisu bas svi u mogucnosti ici, ja idem npr sa udruzenjem iako sam se dvoumio jer sam bolestan, al ima raje koja radi, radi porodice propustaju (zene, djeca), finansije itd itd !!!bordobijeli je napisao/la:sta ja ba ovo niko ne ide s ovog foruma na utakmicu![]()
,sve se hvalimo kao veliki navijaci a na utakmicama 2000 ljudi . razbudite se malo narocito domace utakmice ako ne bude 7-8 hiljada po utakmici mi smo 0 od navijaca
Dejo sigurno prvi 5-6 kola prosao je pripreme s ekipomAmarildo je napisao/la:Ko bi trebao biti prvi izbor za vratara? :3
Sutra sigurno Bandovic.Amarildo je napisao/la:Ko bi trebao biti prvi izbor za vratara? :3