KrajPrice je napisao/la:Mene bi bilo sramota porediti Velez i ovaj vas umjetni klub!
Pa ljudi su bili Neko i nesto u bivsoj jugi,cijeli mostar disao za njih.
Za vas klub bez legendi i historije navijaju samo nacionalisti.
Pozdrav od najtrofejnijeg BH kluba !
Uz poruku da ispadnete iz lige,gasenje vam ubrzo slijedi,papa!
Ivo Ćorić, Ivan i Đuka Rebac, Jure Zelenika, Mirko Buhač, braća Merdžo itd. samo su neke od legendi kluba, a vecina njih je igrala nogomet dok tvoj zeljo nije ni bio u planu !
Umjetni klub nastao 1905. ? Jos jedna zanimljiva izjava..
Na tebe se ne trebaju trositi velike rijeci, klub ti slavi titulu a ti cijel dan na forumu, a poznat si otprije kao mrzilac Zrinjskog i veliki pacenik !
Adolescentni egocentrizam-pojam koji te najbolje opisuje i zbog kojeg se ne treba rapsravljati s tobom, istrazi malo..
AlemC85 je napisao/la:a što mrzite velež, to govori o njegovoj veličini, a o vama kao primitivcima s dna kace, a realno ne mogu vas ni ja organski podnijeti, ne volim vas nikako......ovo je samo još jedna od utakmica u nizu, a kakav derbi, to samo sanjajte.....

Ne mrzimo mi nikoga, samo vas ne volimo pretejerano kao ni vi nas..
Ni ja ne znam zasto se ovo naziva derbijem, i meni je preslo u naviku pa cesto napisem..
Gledajuci titule, navijace i sve drugo nikako se ne mozemo mjeriti jer zaostajete miljama i to nikako ne moze biti derby.. Jos je gore kad netko napise gradski derby, valjda je za to potrebno da klubovi budu iz istog grada, sto u ovom slucaju nije tako...
"Njegova velicina" samo ovo