NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
@Brokula
-Lebronu poslije povreda najbolji suigrac bio jbeni Mozgov,Curry idalje imao vecinu serije Klaya,Iggya,Greena,Cousinsa koji su bolji
-Uzimao je 13 skokova i 9 asista,nije samo zabijanje bio njegov Forte u seriji
-I ja isto govorim da je lebron tu seriju bezveze odigrao,ali ipak malo bolje od Currya
-Lebronu poslije povreda najbolji suigrac bio jbeni Mozgov,Curry idalje imao vecinu serije Klaya,Iggya,Greena,Cousinsa koji su bolji
-I ja isto govorim da je lebron tu seriju bezveze odigrao,ali ipak malo bolje od Currya
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- kontrasviju
- Kontakt:
LeBron James 2015-e:
Game 1 - 44p, 8s, 6a
Game 2 - 39p, 16s, 11a
Game 3 - 40p, 12s, 8a
Game 4 - 20p, 12s, 8a
Game 5 -40p, 14s, 11a
Game 6 - 32p, 18s, 10a
Jeste imao loš FG% ali bez obzira nemjerljivo bolje izdanje nego Steph ove godine.
I bez obzira na sve povrede, Steph je imao dosta bolju ekipu nego LeBron 2015.godine.
Ne može se porediti.
Game 1 - 44p, 8s, 6a
Game 2 - 39p, 16s, 11a
Game 3 - 40p, 12s, 8a
Game 4 - 20p, 12s, 8a
Game 5 -40p, 14s, 11a
Game 6 - 32p, 18s, 10a
Jeste imao loš FG% ali bez obzira nemjerljivo bolje izdanje nego Steph ove godine.
I bez obzira na sve povrede, Steph je imao dosta bolju ekipu nego LeBron 2015.godine.
Ne može se porediti.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 14 jun 2019, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Imao je Klaya 5 tekmi, Bron imao Deladovu. Ali ne moras previse mozgat, samo vidis rasprave kosarkaskog svijeta, koji generalno u negativnom kontekstu spominju Currija. Niko zivi nije uperio prst ka Bronu nakon finala '15.
Najbolji i glavni igraci ekipe uzimaju FMVP i to je to. Sva ostala prica da nekog cuva 5 igraca i svi ostanu slobodni je za malu djecu.
A to da je curry igrao finale kao lbj 2015 je smijurija isto. Brokula ne daj se, ne daj se godinama svojim
A to da je curry igrao finale kao lbj 2015 je smijurija isto. Brokula ne daj se, ne daj se godinama svojim
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Kako uperiti prst ka bronu kad je iggy dobio mvp zbog “odbrane” nad lebronom, a vidi kakve brojke je imao

Pa normalno da je overall bolje odigrao kao što će uvijek overall bolje odigrati jer je frajer duplo veći od Stepha. Kako su ta trojica mimo Klaya odigrala finale što si ih spomenuo, bolje da je imao Mozgova i ostalu rajuBosniaBoston je napisao/la:@Brokula

Pa na Stephu su sinoć igrali box-and-one, odbranu za koju većina nas nije znala da postoji jer se nikad nije igrala na profesionalnom nivou, a kamoli u finalu, i njemu se nešto zamjera u smislu scoringa.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Evo ih k'o Srbi sa slavljenjem poraza. Čuj porede ovo s Lebronom. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Srbi ne gubeS-Y-L-A-R je napisao/la:Evo ih k'o Srbi sa slavljenjem poraza. Čuj porede ovo s Lebronom.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pa ovo nije choke, jednostavno nije odigrao dovoljno dobro, sto opet ne znaci da je odigrao lose.
Choke bi bio da se neko iz Toronta povrijedio pa da su izgubili
Choke bi bio da se neko iz Toronta povrijedio pa da su izgubili
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svaka čast Torontu 
Potvrdili ljudi OP status sa 2K19

Potvrdili ljudi OP status sa 2K19

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Delon nije u TOR da si ti ziv i zdrav.Dex je napisao/la:Zajedno sa bracom Wright. Dorrel 2006 Heat Delon 2019 raptors.filip13 je napisao/la:gasoli prva braca koja su osvojila nba titulu

Igrao je vecinu sezone za njih. Ne znam kakva su tacno pravila oko toga ali mogao bi dobiti.NEZALAGANJE je napisao/la:Delon nije u TOR da si ti ziv i zdrav.Dex je napisao/la:Zajedno sa bracom Wright. Dorrel 2006 Heat Delon 2019 raptors.filip13 je napisao/la:gasoli prva braca koja su osvojila nba titulu
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- kontrasviju
- Kontakt:
Igrao je pola sezone u Torontu tako da mu klub može ponuditi prsten.NEZALAGANJE je napisao/la:Delon nije u TOR da si ti ziv i zdrav.Dex je napisao/la:Zajedno sa bracom Wright. Dorrel 2006 Heat Delon 2019 raptors.filip13 je napisao/la:gasoli prva braca koja su osvojila nba titulu
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nw znam da li je imao dovoljan broj utakmica.Vidicemo sve.
- kontrasviju
- Kontakt:
Nema veze broj utakmica. Sve je do Raptorsa, ako mu ponude, čisto sumnjam da će odbiti.NEZALAGANJE je napisao/la:Nw znam da li je imao dovoljan broj utakmica.Vidicemo sve.
1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam,ja nikad ne bih prihvatio takav prsten.kontrasviju je napisao/la:Nema veze broj utakmica. Sve je do Raptorsa, ako mu ponude, čisto sumnjam da će odbiti.NEZALAGANJE je napisao/la:Nw znam da li je imao dovoljan broj utakmica.Vidicemo sve.
Cuj ne bi
Odigrao frajko 50 tekmi za Torotno ove sezone. Realno zasluzuje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- camparinho
- Kontakt:
Nek proslijede mojim pulenima Hardenu i CPu po jedan, zna se u kojoj seriji se KD povrijedio.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam,ja nikad ne bih prihvatio takav prsten.kontrasviju je napisao/la:Nema veze broj utakmica. Sve je do Raptorsa, ako mu ponude, čisto sumnjam da će odbiti.NEZALAGANJE je napisao/la:Nw znam da li je imao dovoljan broj utakmica.Vidicemo sve.

Clutch city be safe rage hard!
ne moze se protiv bozice fortune 
morali smo docekati kraj najace dinastije u povijesti ali da ih povrede ujebu

morali smo docekati kraj najace dinastije u povijesti ali da ih povrede ujebu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.