NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 26 avg 2012, 21:20

Za ovo gdje smo ima vise razloga.Prvo,ovakav raspored je ciljano pravljen.Osvoji najmanje bodova na startu,a kasnije moras biti Barcelona ili imati sudije da se spasis od ispadanja.Mi trenutno nemamo kvalitetu da napravimo nesto kod kuće a kamoli u gostima niti imamo para da kupujemo ni utakmice ni igrače da se vadimo u drugom dijelu sezone.Kuntićeve pripreme su katastrofa kako i taktike u proteklim utakmicama.Protiv Zrinjskog ćemo imati jos neku posjetu,tu sa Kuntićem i ovakvom igrom ne očekujem vise od boda.Alarmantno je bilo već protiv debakla u B.LUCI,pa ajd jos i u Gabeli......dok se trener smijeni i urade radikalni potezi biće kasno za Zvijezdu,nazalost sto ljudi žive u zabludi i čekaju da bude bolje. :cry:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 avg 2012, 22:26

Ista prica ko i protiv zelje, pa sta vam je ljudi.... najbolji komentar je bio od sevena na pocetku sezone u prva 4 kola ako uzmemo bod bice dobro i mi taj bod nismo uzeli i to je sav hendikep.... svaki sledeci poraz kod kuce moze da pocne brinut al ni i zabrinut..... prosjek zvijezdinih bodova u sezoni je 30-ak.... nemojte valjat gluposti....manje se nadajte i odma ce i igra bit ljepsa

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 avg 2012, 22:45

Tkanton je napisao/la:Ista prica ko i protiv zelje, pa sta vam je ljudi.... najbolji komentar je bio od sevena na pocetku sezone u prva 4 kola ako uzmemo bod bice dobro i mi taj bod nismo uzeli i to je sav hendikep.... svaki sledeci poraz kod kuce moze da pocne brinut al ni i zabrinut..... prosjek zvijezdinih bodova u sezoni je 30-ak.... nemojte valjat gluposti....manje se nadajte i odma ce i igra bit ljepsa
mozel se neko sjetit kada je zvijezda u 4 kola postigla samo 1 gol?????bas me ova sad realizacija zvijezde i brine
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 avg 2012, 22:50

Ma boli Kuntu briga,on se pune ne nervira,nonsalantan izvjesta....priznaje losu formu u protekla tri kola.Konsolidovat će on redove do kraja polusezone :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 26 avg 2012, 22:59

vatreni je napisao/la:Ma boli Kuntu briga,on se pune ne nervira,nonsalantan izvjesta....priznaje losu formu u protekla tri kola.Konsolidovat će on redove do kraja polusezone :lol:
Hoce hoce :lol: :lol:

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 26 avg 2012, 23:03

bogami steta bi bilo da ispadnete morate pod hitno da se rjesite trenera frajer veze nema sto posto je fulaaaaaasuper ste klub al ste dobro u belaju :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 avg 2012, 00:31

" onclick="window.open(this.href);return false;

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 avg 2012, 00:59

Olako se Zvijezda Cvitkušića odrekla, on je uveo, selektirao, a ovo gomilanje i loš trener, a trebali bi biti u 5, po svemu i logistici i organizaciji...šteta za Zvijezdu
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 avg 2012, 01:05

Moja Zvijezdo na sta si spala.Toliki novac se daje za igrače i trenera-stan i plata,a rezultata nigdje.Da su to djeca iz Gradačca nebi mi bilo ni krivo,a sigurno bi nasa djeca ako nista bar vise golova dali.Ovo je zalosno,tolike pare a njih boli k....Nema tu zrtvovanja,to je samo za paru.Svim bi ja njima od učinka i rezultata.Ovako,on ima platu a pokazali skoro nista nisu.Zamisli i danas nas golman spasavao,spasavao u B.Luci,dokle.Dujković danas bez posla kao i cijela odbrana Slavije.Isto da su juniori otisli,a ne profesionalci.Pod hitno trenera mijenjat,neko da dođe ko će ekipu razdrmat,otkloniti nedostatke i spasiti dok se spasiti može.Ima u Zvijezdi 7,8 momaka koji mogu napraviti nesto ali s nekim ko zna svoj posao da radi za sta je plaćen :cry:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 27 avg 2012, 01:30

slika
zadnji na tabeli sa 0 bodova minus osam golova gol nam razlika igraj zvijezdo hrabro igraj nedaj se zmajevi su tu uz tebe sve do pobjede

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 07:27

bondich je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Ista prica ko i protiv zelje, pa sta vam je ljudi.... najbolji komentar je bio od sevena na pocetku sezone u prva 4 kola ako uzmemo bod bice dobro i mi taj bod nismo uzeli i to je sav hendikep.... svaki sledeci poraz kod kuce moze da pocne brinut al ni i zabrinut..... prosjek zvijezdinih bodova u sezoni je 30-ak.... nemojte valjat gluposti....manje se nadajte i odma ce i igra bit ljepsa
mozel se neko sjetit kada je zvijezda u 4 kola postigla samo 1 gol?????bas me ova sad realizacija zvijezde i brine
Evo npr sezone 2009/2010 od 4. do 10. kola imali smo jedan nerijesen i 6 poraza uz gol razliku 15 primljeni i 4 data

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 avg 2012, 07:46

Ovaj sa javnom skupstinom mi je najsmjesnij.... dao ce samo otic Nurdo i Fadil da rahat gledam Zvijezdu po livadama nas narod je to i naviko, nije ba za nas ovo... nasi ljudi su navikli da se kod kuce pobijedi ma ko god to bio a u gostima sta bude.... pogotovo ovi novopeceni forumasi.....neznam stvarno nema smisla ovo.... al eto ja sam opet ubijedjen da cemo mi do kraja ovog dijela prvenstva imat 20-ak bodove i moje zelje za odlaskom fadila i nurde se nece ispunit

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 27 avg 2012, 07:53

zmajevac je napisao/la:
salgija je napisao/la:Kao istinski navijač Zvijezde, želio bih da Zvijezda pobijedi u narednoj utakmici ali kako stvari (ne)stoje od toga nema ništa. Moralno bi bilo da odstupi trener i novi dio uprave jer očigledno ništa dobro nam nisu donijeli. VRATIMO IGRAČKI I STRUČNI KADAR KOJI JE GODINAMA PUNIO STADION.
Slazem se stobom tu se radi o jedno 5 imena.Smjena trenera i prvog i pomocnog,smjena ovog menadzera,osvjezit omladinski pogon strucnim i nepotkupljivim trenerima i da stvar u svoje ruke preuzme gosp.FADIL NOVALIC.To bi bila dobitna kombinacija.

svaka čast vidi se da si dobar poznavalac trenutne situacije u klubu ,ne treba paliti vatru ali treba hitno reagovati i otkloniti loše stvari i poteza u i oko kluba
:idea:

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 27 avg 2012, 08:21

Daj te ljudi okacite samo izvijestaj da vidim kakav je penal molim vas ili mi recite gdje mogu to da pogledam? Hvala unaprijed

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 27 avg 2012, 08:27

Gradacac je napisao/la:Daj te ljudi okacite samo izvijestaj da vidim kakav je penal molim vas ili mi recite gdje mogu to da pogledam? Hvala unaprijed

gledo sam sinoć sport pregled nemože se ništa vidjet gdje je lopta udarula igrača kamere su kod nas tako postavljene ako zapne kome da to se nevidi al treba i to prihvatit i ići dalje penal se treba zaslužit i tačka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 27 avg 2012, 08:41

Sve je meni to jasno ali ako bude penal posto vise mi je na glavu se popelo to neko opasno radi protiv nas dal vrhovni fudbala da prave nesto ili mi sami sebe! Jer da je do trenera covjek je vodio prosle polusezone ekipu i kako je odradio odradio je perfektno. Ako bude bio penal dosuden a ako ne bude bio pravo dosuden ja cu poslati na adresu komiteta taj snimak pa neka vide. Stoji i to da smo mi losi ali nesto ne stima otakako je ovaj Pestalic za direktora dosao. Nije ljudi kod nas ekipa slaba toliko koliko ovo stanje pokazuje, a da je do Kuntica covjek bi nas hebo i u prosloj polusezoni. Znaci ali pratim to otkako je pestalic dosao otad ovdje sve skripi.

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 27 avg 2012, 08:50

Gradacac je napisao/la:Sve je meni to jasno ali ako bude penal posto vise mi je na glavu se popelo to neko opasno radi protiv nas dal vrhovni fudbala da prave nesto ili mi sami sebe! Jer da je do trenera covjek je vodio prosle polusezone ekipu i kako je odradio odradio je perfektno. Ako bude bio penal dosuden a ako ne bude bio pravo dosuden ja cu poslati na adresu komiteta taj snimak pa neka vide. Stoji i to da smo mi losi ali nesto ne stima otakako je ovaj Pestalic za direktora dosao. Nije ljudi kod nas ekipa slaba toliko koliko ovo stanje pokazuje, a da je do Kuntica covjek bi nas hebo i u prosloj polusezoni. Znaci ali pratim to otkako je pestalic dosao otad ovdje sve skripi.

penali se sviraju u svim ligama i na velikim takmičenjima i ne svira se za svakog to su slobodne sudijske procjene i tu nemože niko ništa posle vratit nazad ,mora svakom bit jasno da nam dosta toga (ne) štima al ekipa trenutno ne staji kako bi trebala a to do koga je netreba ulaziti u dubinu većina zna šta neštima u timu i do koga je imaju ljudi koji to treba da prate jer oni i sve to plaćaju zato treba biti po strani

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 27 avg 2012, 08:54

De ba ljudi kako imate obraza se zaliti na sudjenje imate od 4 utakmice , 4 poraza gol razlika vam je 1:9 , a igra vjerujte dusu dala za Prve Lige Federacije... No hard feelings , nije da provociram a mislim da ste i vi svjesni toga nebude li pojacanja slijedi vam to... Mora ili se igra popraviti ili pojacanje tj ( spic jer ocigledno malo golova dajte , a i 9 golova u 4 kola je puno tj. def. vezni i stoper jedan dobar) a i ako ode vam halilovic trebat ce vam i vezni ... treba vam sigurno 4 5 igraca
>>No body likes us but we dont care<<

kujrohazim
Kontakt:

Post Postao/la kujrohazim » 27 avg 2012, 09:04

D€LUX je napisao/la:De ba ljudi kako imate obraza se zaliti na sudjenje imate od 4 utakmice , 4 poraza gol razlika vam je 1:9 , a igra vjerujte dusu dala za Prve Lige Federacije... No hard feelings , nije da provociram a mislim da ste i vi svjesni toga nebude li pojacanja slijedi vam to... Mora ili se igra popraviti ili pojacanje tj ( spic jer ocigledno malo golova dajte , a i 9 golova u 4 kola je puno tj. def. vezni i stoper jedan dobar) a i ako ode vam halilovic trebat ce vam i vezni ... treba vam sigurno 4 5 igraca

niko se ne žali na suđenje,kao i dobro mi znamo šta nam treba u ekipi al :oops:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 avg 2012, 10:11

E Bože , kakav penal sudi :shock:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.