Izgleda,da su se sjetili ulagati u mlade igrace.bagrcavi je napisao/la:Predstavljamo mlade nade: Damir Sadiković
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-m ... ovic/2897/" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma ima ovih juniora bar 3 ubaciti u prvi tim i potpisati ugovore bar na 3 godine nek se djeca kale i nek igraju u prvom timu sigurno će igrati srcem i borbeno za svoj klub.
Jel mislis na svraku kad kazes druga pritca. Gdje on ide.??Avanes je napisao/la:Leti i druga ptica iz Želje.
Što se tiče ovog zaključka za Ivicu, istog sam mišljenja i uopšte se nebih iznenadio (čak šta više) da Ivica postane prijedsjednik kluba. Jedino čovjek sa takvim imenom i karizmom može privući sponzore, napraviti stadion i ko zna šta sve ne. Ima još snage u tom čovjeku, a o ljubavi da ne pričam, nije njegovo vrijeme prošlo ni blizu.
Aaa, gdje sam bio ja da trčim s njima!TeaM87 je napisao/la:Nasi danas trcali Vilsonovim setalistem

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovo ako se poklopi sa Ivicom, onda ova prica sto sam je ja cuo vec od prije godinu dana ce se pokazati kao tacna. Sto se Gredica tice, jos je on zelen za te pozicije (uz duzno postovanje), jer nama sada treba neko tko ce znati privuci sponzore, i tko ima jake i uticajne prijatelje. Zuju je dobar bio, pricajte vi sta god hocete, imao je rezultate i to je ono sto je najbitnije, a te neke stvari sto ga vecina optuzuje, fakat nema smisla.
Ja sam sada svim srcem za Ivicu ili neku drugu jaku licnost, koja moze samo donjeti bolje sutra nama...
Ja sam sada svim srcem za Ivicu ili neku drugu jaku licnost, koja moze samo donjeti bolje sutra nama...
Amar je imao rezultate,i imaće ih i dalje, a Žujo je bio samo podrška.Ali bio je solidan predsjednik, i to je to.DzoleZeljo je napisao/la:Ovo ako se poklopi sa Ivicom, onda ova prica sto sam je ja cuo vec od prije godinu dana ce se pokazati kao tacna. Sto se Gredica tice, jos je on zelen za te pozicije (uz duzno postovanje), jer nama sada treba neko tko ce znati privuci sponzore, i tko ima jake i uticajne prijatelje. Zuju je dobar bio, pricajte vi sta god hocete, imao je rezultate i to je ono sto je najbitnije, a te neke stvari sto ga vecina optuzuje, fakat nema smisla.
DRUG NEBI TI PUNCA
Shvatite da Mirso i Zeba nam donose minimalno 10 000KM mjesečno. Zeba je bio najplačeniji a nije imao mjesto u prvih 11, i nije se trudio da napreduje odnosno da se vrati u formu. A presidente, kandidati Grdeić, Sipović, Dželo, s tim što su se niki i sami kandidovali, ali po svemu sudeći prvi je predsjednik...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bio je Zuju tu velika podrska iako ga mnogi nisu voljeli. Ali u business-u nema volis i ne volis vec se gleda koliko si dobar i kvalitetan. On je po meni kao sto ti kazes bio vise nego solidan. Sada je Amar tu glavni, i jos kada/ako se spoji ovo sa Ivicom ili sa nekom drugom jakom licnosti, mi bi bili na bijelom konju.bagrcavi je napisao/la:Amar je imao rezultate,i imaće ih i dalje, a Žujo je bio samo podrška.Ali bio je solidan predsjednik, i to je to.DzoleZeljo je napisao/la:Ovo ako se poklopi sa Ivicom, onda ova prica sto sam je ja cuo vec od prije godinu dana ce se pokazati kao tacna. Sto se Gredica tice, jos je on zelen za te pozicije (uz duzno postovanje), jer nama sada treba neko tko ce znati privuci sponzore, i tko ima jake i uticajne prijatelje. Zuju je dobar bio, pricajte vi sta god hocete, imao je rezultate i to je ono sto je najbitnije, a te neke stvari sto ga vecina optuzuje, fakat nema smisla.
Ove stranacke marionete, tipa Gredic, Dzelo, Buki i slicni, nikada ne bi volio vidjeti na ovoj poziciji. POlako, ima vremena za njih, nema treba sada neko sa dosta iskustva i sa jakim uticajem.
Zeba i Mirso, postali proslost, okrenite novi list i gledajte ka boljem sutra. Sa moje strane gledista, koliko je lose, toliko je i dobro. Evo covjek opisa fino sto je dobro za nas jer su vise obadvojica out forme. Sretno im, i HVALA IM ZA SVE. Moje pitanje glasi, mozemo li dovesti sljedece igraca u nase redove: Anicic (Zrinjski); Markic (Zrinjski); & Bilbija (Vojvodina)? Hvala
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 dec 2012, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Bomba i to samo taka.AeGon099 je napisao/la:ima li kakve istine u vezi dolaska muslimovića ?
Muslimović i Yaya Toure dolaze u paketu, samo nemoj nikom rećiAeGon099 je napisao/la:ima li kakve istine u vezi dolaska muslimovića ?

A sad ozbiljno, zar je tako teško logički razmišljati minut, dva, pet i doći do zaključka da mi nismo u stanju platiti tog igrača.Kad Zeba između ostalog i zbog plate biva "otpisan", a da dovedemo Muslimovića.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nisam licno za Gredu za predsjednika, samo zbog jednog razloga jer covjek vec ima radno mjesto direktor je banke i to bi bila stvar ista kao sa Zujom, a Zujo je fino rekao "Zelji treba covjek koji ce se maksimalno posvetiti klubu i raditi puno radno vrijeme"... dovoljno pametnom, a jednom prilikom Greda rece da ipak nije zainteresovan za fotelju
- Ultras1921
- Kontakt:
i to se svi popale na tu bombu, a svake godine bubneterabajt je napisao/la:Bomba i to samo taka.AeGon099 je napisao/la:ima li kakve istine u vezi dolaska muslimovića ?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Gledao sam ovog momka,vjerujte mi da će ovo biti igračina. A onaj momak Gačan isto nije loš,dosta je visok,igra štopera,ali nema sumnje da je Sadiković veći talent.ASD je napisao/la:Izgleda,da su se sjetili ulagati u mlade igrace.bagrcavi je napisao/la:Predstavljamo mlade nade: Damir Sadiković
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-m ... ovic/2897/" onclick="window.open(this.href);return false;
Đorđe Kamber: Manijaci, vidimo se u Ligi prvaka
http://fkzeljeznicar.ba/dorde-kamber-ma ... vaka/2920/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/dorde-kamber-ma ... vaka/2920/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
"Prava" jesenja tabela:
01. Željo 14
02. Sarajevo 9
03. Zrinjski 5
04. Slavija 5
05. Olimpik 2
06. Široki 1
07. Borac 0
08. Rudar 0
09. Čelik -1
10. Leotar -2
11. Radnik -6
12. Zvijezda -7
13. Gošk -9
14. Travnik -10
15. Velež -10
16. Gradina -21
01. Željo 14
02. Sarajevo 9
03. Zrinjski 5
04. Slavija 5
05. Olimpik 2
06. Široki 1
07. Borac 0
08. Rudar 0
09. Čelik -1
10. Leotar -2
11. Radnik -6
12. Zvijezda -7
13. Gošk -9
14. Travnik -10
15. Velež -10
16. Gradina -21
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Ako se ta tabela zasniva na broju izgubljenih bodova kuci i osvojenih u gostima, to u posljednjih nekoliko sezona pada u vodu. Imas primjer nas koji igramo bolje i ucinkovitije na strani nego na Grbavici. Ovdje se mucimo, a u gostima lagano odradjujemo posao. Sudjenje u gostima se popravilo, pa kvalitet dolazi do izrazaja, tako da mi kao sampioni trebamo uzet za isto gubitak bodova kuci i na strani. Prosao je period domacinskih terena, ko je los los je, ko je dobar dobar je. Mi imamo +2 u odnosu na komsinice i povoljniji raspored. Sve je u nasim rukama.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Tokom sedmice očekujemo uplatu procenta od transfera Cocalića,negdje oko 115.000 eur 

Einigkeit und Recht und Freiheit
Dje ce to on ? Il nisam dobro razumio taj procenatdomorocki je napisao/la:Tokom sedmice očekujemo uplatu procenta od transfera Cocalića,negdje oko 115.000 eur

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.